Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewiętnastka

Chłopak ma 16 lat. Czy mogę już z nim spać?

Polecane posty

Gość Dziewiętnastka

Już pół roku jesteśmy razem. Mimo, że młodszy to jest wyższy ode mnie i w ogóle, jest się czym pochwalić. Tylko, że ja chciałabym już nie same pocałunki, tylko coś więcej, a on na razie nie wykazuje nic, że chciałby przejść dalej. Myślicie, że powinien jeszcze do tego dojrzeć i powinnam poczekać aż zrobi pierwszy krok, czy sama mam zacząć działać i go trochę przycisnąć.

Ciekawe czy może cię utrzymać w razie wpadki :) ruchaj się śmiało ;)

Gość Dziewiętnastka
A co byłoby lepsze. Lepiej porozmawiać, czy jak będzie odpowiedni nastrój to po prostu działać? Chyba wolałabym tą drugą opcję, bo nie mam pomysłu jak to fajnie powiedzieć. Może ktoś mi podpowie jakiś subtelny fajny tekst jaki mówił w takiej sytuacji? Tylko nie z takich jak Pomarańczowego Skurwysyna.

Gość Dziewiętnastka
Wierna żadnej wpadki nie będzie. Będę mieć podwójną pewność, bo oprócz gumki załatwię sobie jeszcze pigułkę po na wszelki wypadek i jak gumka pęknie to nie będę się trzęsła, tylko ją łyknę i już. :P

Gość Dziewiętnastka
Poza tym możemy zacząć tylko od oralnego, a do reszty przechodzić stopniowo. Od orala w ciążę się nie zachodzi.

Te tabletki mega rozwalaja organizm okres się rozregulowuje :/ pomysł o czymś innym nawet jak prezerwatywa nie pęknie to nie ma pewności

Gość bolesław śmiały, nie ma pały
@wierna: nie masz pojęcia o tabletkach antykoncepcyjnych.

Gość czytaj dokladnie bolek
Czytaj albo poskladaj litery