Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokolenie 91 i dalej to smieci

wysłałam mu życzenia a gnojek nie raczył odpisać! pewnie mu żal 20 groszy :/

Polecane posty

koleś którego ojciec jest prezesem a taka z niego kutwa skapiec skonczony szczyl. nie odpisał mi! żadnego dziekuje. a ja glupia życzenia wyslalam. pewnie mu przykro że nie na fejsbuku... :D :O

nie trzeba było pisać. ludzie im mają wiecej kasy tym wiecej chcą i są bardziej skąpi

chyba masz racje , ale jużwolałam te 29 groszy i wyslac smsa , ostatniego juz chyba niż na facebooku mu pisac. zawsze to jeden wpis mniej on sie uważa za bożyszcze bo jakieś koleżanki o kilka lat młodsze z nim piszą i to sztucznie na maksa, a on taki sztywniak alesie tym jara. wysłałam mu głownie przez grzecznosc bo to mój ex i razem studiujemy

Gość camerun
teraz nie wysyła się życzeń tylko ciągnie druta. spierrdoliłaś. powiedz lepie, że lecisz na jego kasę i dlatego tak cie to zdenerwowało :D🖐️

wątpie by ktoś mu zrobił. miał serek pod napletkiem więc nawet ja sie brzydziłam :P chyba że jakas zapita licealistka bedzie miała chęc. i to katolik taki niby porządny a widać że śmieć Boga w sercu nie ma . mój inny znajomy z patologicznej nieco rodziny odpisał mi smsa że dziekuje za pamiec i w ogole. a ten księcia zgrywa. pokurcz 175 cmowy

Gość krups
ale spokojnie, świętuje i imprezuje z browarem w dloni i ma problem z odczytaniem życzeń na wyświetlaczu i męczy teraz oczy klikając na klawiaturę :)

Gość inny prezes
nie jest skąpy tylko ma cię w dupie :)

nie lece na jego kase. on nawet prawka nie mial...i mial małego... tylko jestem wkurviona że wysłałam smsa a mogłam olać. a ja na tejego durne smsy w stylu " co porabiasz" co 10 minut odpowiadałam :( ale przynajmniej nikt ze znaomych nie zobaczy że mu złożyłam :D :D no i w ogole dopiero teraz mu wysłałam : P

Gość Fafinette
widocznie jesteś miernotą, której nie warto odpowiadać 🖐️

Gość ojjjjjjjjjj ja
daj spokoj. wiesz ile takich smsow w dniu urodzin sie dostaje? myslisz ze ma sie czas na wszystkie odpisywac?:o

Gość krups
a może gostek akurat teraz rzyga i pomocy potrzebuje ?

nie ma mnie w dupie bo to on ostatnio do mnie pisał a mi sie nie chciało odpisywać , odpowiedz na życzenia to inna sprawa... ta pewnie pije z tymi ... hmm nawet nie chciałam poznawać jego znajomych banda zakompleksionych kujonów metalowców wg których mądry jest tylko ten kto słucha muzyki takiej jak oni . hehe :Dniech pije :D żadna laska go nie zechce.ja go rzucilam i poprzednia też.

ojjjjjjjjjj ja daj spokoj. wiesz ile takich smsow w dniu urodzin sie dostaje? myslisz ze ma sie czas na wszystkie odpisywac? bez przesady , znam popularnijesze od niego osoby i jakos zawsze odpisują. no ale cóż kultura... ten to wieśniak. od tej pory życzenia składam tylko WARSZAWIAKOM!!

Gość WYPlERDALAJ W PODSKOKACH
🖐️

pewnie żal ci dupę ściska, że cię nie zaprosił :o Zostawił cię i teraz się dobrze bawi a ty nie możesz tego znieść... i jeszcze brak odpowiedzi na życzenia.. katastrofa.

Gość masz rację zupełną
jak nie ma prawka, to go olej

on mnie zostawił? :O nie ! to ja go rzucilam! koleś który ciągle chciał sie spotkac i nigdy nie wiedział gdzie isc , pytał mnie dokad idziemy i co robimy... nie mówcie mi że to dobra partia :o jego znajomi tez brzydcy... moj EX to miał znajomych i imprezy jak z amerykanskich filmów :) eh a ten to taki typowy odrzut społeczny ,tyle że pewny siebie wiec udalo mu sie poderwać mnie w szkole. ale brudas, w dodatku przychodził do mnie głodny... :o liczył że bede go dokarmiac taki skąpiec bez kultury...w doopie juz mam że nie odpisał , tylko teraz widzę że smsy i życzenia należy slac szczerze do tych których sie naprawde lubi a nie przez grzecznosc :(

Gość Nierozsądna20n
o czemu nie napisałaś do niego życzeń na fejsie?

to byłby obciach, tym bardziej że te dzieciaki liczą ile dostaly komciuff na tablicy to takie żenujące.... zreszta wszystkim wysylam smsy

Gość niewychowana szmatoooo
a czym się różni komciu na fb od smsa? :D :D :D i to, i to jest szczytem bezguścia, obciachu, lekceważenia drugiej osoby, braku kultury i luk w wychowaniu :O jesteś taką samą gówniarą jak on, tylko z pokolenia smsów, a on z fb

Gość cholera by to szlag
a ty ile maszl at ?:D

jestem rocznik 90 i to styczen wiec jestem dużo starsza, dwa smsów nikt sie nie dowie że mu wysłałam tylko on i jego zasrane towarzystwo , ale nikt z elit i z moich znajomych

odwiedzam często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool: