Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

ech ... plusy dodatnie, ale i plusy ujemne

Polecane posty

Zabkowanie ciezka sprawa...na szczescie mijja;) pozostaje zyczyc milego odsypiania o ile dzidzia pozwoli:)

Zabkowanie ciezka sprawa...na szczescie mijja;) pozostaje zyczyc milego odsypiania o ile dzidzia pozwoli:)

ja pierdole ale ja mam stare dzieci 😭 za to mają zajebiste zęby dyskusynje :O ale się wysypiam :D:D:D Czesc Wam 🖐️

na szczęście ten etap już za mną :-p teraz dorastanie -to dopiero męczące 😭

ja i tak mam gorzej moja mówi że "zmieniłaś się ,już nie jesteś fajna !!!" :(

:classic_cool: moi to potrafią mi czasem pojechac po bandzie :P juz się ich nie da ustawic :P

Nie narzekaj. Nie ma nic cudowniejszego niż bobas ktory się do ciebie przytula i zasypia wtulony w ciebie :) Wiem bo ój chłopak ma 11 miesięcy i pomimo ząbków, i problemów z brzuszkiem jest cudowny ! Kurde Jak byłem mlody i piękny ( teraz jestem tylko piękny) Nie sądzilem że można kogoś kochać tak mocno jak wasne dzieci.... :)

blackwater poczekaj jak twój skonczy 16 lat :classic_cool: posmakujesz uroków :P teraz to masz raczej pod opieką a nie na wychowaniu :classic_cool:

Za to 6 letnia córeczka zaczyna pokazywać pazurki i przeobrażać się w maą kobietke :) Ale jest córeczką tatusie i to się liczy ! Dla niej jestem idealnym tatą, sędzią, kucharzem-uwielbiam ją !!!

Ajron ale wiesz ... jak bym niebyła taka wstydliwa to bym Ci zaproponowała wpadnij w me ramiona to Cię pociesze ,wymasuje :-p ;-) a Ty zawsze możesz sobie słodko pospać ;-):D

tak czy inaczej miło się teraz wspomina okres ząbkowania :classic_cool:

za szybko dorastaja te maluchy moj 10latek ma juz dziewczyne....powtarzam mu"jeszcze sie nie calujcie"

rowerka na zasadzie ty sobie odpocznij a ja popracuję?:classic_cool:

Dzień dobry niewiasty 🌼 ;-) Ajron, przy takim dzieciaku to ciesz się, że możesz jeszcze pobzykać. Potem dzidzia będzie się pchać wam do łóżka :-)

prawdziwy hardcor jak sie ma tych nastolatków wiecej niz jeden płci przeciwnej :classic_cool: czasem sie czuje jak sędzia na ringu MMA :classic_cool:

Ajron do mnie wystarczy zapukać ;-) tylko trzy razy bo nie otworze :D koniec biadolenia :D ,czas na pracy się skupić bynajmniej ja :(

u was romasne piaskownicowe :D a u mnie zaczynają sie deklaracje mamo ja się w życiu nie ozenie :D:D:D:D Jaaasssnneee:P