Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrytyrytyrytytytyty

dziewczyny chyba mam problem !! nie wiem... wejdzcie....

Polecane posty

heja :) biore QLAIRE i biore je mniej wiecej okolo 21 - 22 godz . 24 dc zapomnialam tabletki tzn spoznilam sie o 8 godzin z wzięciem ale w ulotce jest napisane ze tolerancja jest do 12 godz. 25dc ( w sobote) kochalam sie z facetem do konca a tabletke wzielam po godz. 23. przeważnie jak dostawałam okres to w 27 dc i byl on skąpy (ze mogłąm na 2 podpaskach w ciągu dnia chodzic) ale trwal ok5 dni. teraz dostalam mega skąpego plamienia 28 dc czyli wczoraj. praktycznie mogę chodzic z wkładką w ciagu dnia, w nocy nic sie nawet nie pojawilo... troche zaczelam sie stresowac... moze to być ciąża?

a może ktoś jeszcze sie wypowie :)

QLAIRE - praktycznie zmniejsza krwawienia do zera. Ale jak się stresujesz to zrób test, kosztuje 10 zł a spokój bezcenny.

czyli uwazacie ze po prostu to normalne i raczej ciaza nie powinna mnie zaskoczyc ? ze ogólnie po tym co napisalam to prawdopodobienstwa praktycznie nie ma i antykoncepcja byla zachowana? slyszalam ze wlasnie plamienia moga byc w czasie ciazy ale wlasnie nie wiedzialam czy w czasie brania tabletek tez. Troche mnie uspokoiłyście :)