Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

05

jak się Wam zaczął dzień?

Polecane posty

ja czuje, że ten dzień będzie kieeeepskiii co porabiacie?

Gość derwenna
zaczął się dobrze, mam dobry nastrój, to będzie dobry dzień, czego i tobie zyczę

Gość okeropnie
beznadziejny początek tego dnia. głowa mnie boli od samego przebudzenia. smutek zal

ja mam zapalenie pęcherza, boli mnie głowa, wszystkie mięśnie (chyba od antybiotyku) mam nadzieję, że wkońcu pomoże ten lek i będę miała więcej siły, bo to bezczynne siedzenie mnie dobija

Gość marta ;)
a ja zaraz ide z synkiem na spacer milego dnia

ok. 6-50 zadzwonil budzik- nie wiedzialam co sie dzieje :O nastawilam go kilka dnia temu i kompletnie o nim zapomnilam. Zeszlam do praln, ale zapomnialam zostawic swoj numerek i ktos inny skorzystal :O wrocilam, zjadlam sniadanie i siedze pod kocem. trzese sie z zimna i boli mnie gardlo. MASAKRA :O mam nadzieje ze macie lepszy poczatek dnia :)

Quis leget... robisz pranie w pralni? :D

Gość antyteddiifredi
Mnie tez się marnie zaczął. Nic się nie martw. Już rano pisałam na kafe bo się obudziłam z uczuciem jakby stado lesbij I KSIĄDZ wbijało mi nóż do gardla. Zaczynałam się nawet zastanawiać czy się nie powiesić bo to wszystko DOKUMENTNIE bez sensu wiecie. W końcu zrobisz tę pętlę i po problemie. Ale jakoś mi minęły te myśli. Pomyślałam sobie - Boże o to chyba im chodzi co Freddiemu Krugerowi z Chorzowa. Ale póżniej jakoś tak zaczęłam myśleć... eee nie. Chyba nie tędy droga. W sumie dowiem się SŁUSZNIE, że PASUJE MI się powiesić. No tak, a żyć? Co to jest to powieszenie. Muszę to jeszcze przemyśleć i tyle. Ale tak już dziś doszłam do wniosku bo czego te lesbije ode mnie chcą. Ja się chyba powieszę przez nie - czy im to ulży? No i wtedy wiecie doszłam do wniosku, że wszystko przez tę Żaklinę bo tak - jaka była ta Maria Dąbrowska? Tam był Miłosz jeszcze - muszę to jeszcze prześledzić. On się żle o niej wyrażał - co miał robić? Bo chyba każdy wiedział, że ona była lesbą - tak się deklarowała, a Kościół był po jej stronie bo... miała męża. I ona tam chodziła do tego kościoła i ten kościół był po jej stronie bo miała ślub kościelny wiecie, a z drugiej te książki miała takie, że coś by się tam należało i ŻADNEJ SZKOŁY na pewno. Dlatego Nobla dostała Szymborska choć PRAWDOPODOBNIE ona miała dostać za NOCE I DNIE. I tyle. I kto to wiedział ten na tych Żydów, ale takiego czegoś nie chcieli, w Polsce nikt tego nie rozumiał i tyle. I tej Żaklinie pomieszało się z tego w głowie. Ta Polska to nic tylko ślub kościelny i tak zabiła człowieka, a zresztą nie wiem. Wiem tylko że ten listonosz jej wybaczył tę zbrodnię. Ona ma swój tok myślenia i myśli, że mnie nim wykończy - nie bo cudzy, w Polsce go nie będzie. A ona miała zostać polonistką czy przynajmniej byc po liceum. Czy ona ogłupiła tego księdza? Nie wiem wiecie. A czy któryś ksiądz jest mądry? Jak uważacie? Polski - nie wiem. I tyle :( Na tego Leppera nie ma szans. Ze mnie śmieją na zachodzie, że mnie rzeczywiście wykończyła unia a u nich Ania Shirley. Ale wiecie - ja nie byłam na wyborach. Nie wybierałam NIGDY NIKOGO do uni, nigdy nie byłam na żadnych wyborach od roku 2000. To była moja MANIFA i tyle. Nie bo nie mam stałej pracy - jakie w tym cholerstwie w ogóle są przepisy i koniec. Ale lata pracy mi lecą bo wczoraj miałam depresję czy ja w ogóle lata pracy mam. I JEDYNE co sobie mogę tak naprawdę zarzucić wiecie od roku 2000 - oprócz grzechów i że spowiedzi nie szanowałam - znaczy szanowałam, ale wszystko źle to że się TOTALNIE z domu nie oderwałam. Jednak jeszcze mi kupili byle co do tych studiów, ale miałam sie totalnie od nich oderwać i tyle. Beznadziejni ludzie i koniec. Ja teraz wiecie lecę tylko Polską - historią tu, Anglią lecę, książkami z dzieciństwa. Takie rzeczy... Mnie wszystko wali. Oni myślą, że dadzą mi kredyt teraz i ja będę zapierdalać jak dziki wół, a Fredi Krugger gwałciciel będzie się śmiał i MORDERCA SERYJNY - z Chorzowa. Nie ma - jedna mafa i tyle. Niech się wszyscy powieszą na moście Poniatowskiego w Warszawie tyle mnie to wszystko obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Ja tylko taki błąd popełniłam w życiu , że RZECZYWIŚCIE pewnie w tym domu miałam siedzieć w tej szkole pracując, ale powiem wam do mianowania co to za pensa - na czynsz musiałam oddawać i jeszcze mnie wyrzuciła bo chciała mieć czynsz 1000 zł i tyle :( A ja nie miałam na nic czasu bo robiłam ten cholerny doktorat. Ale powiem wam co tu było robić? Wyjść za mąż jako kurwa albo dziadować. Ja im się przez to tu nie dam. Taka rodzina - zostawało wyjść za mąż i zrobić z siebie kurwę, a wiecie czemu - ŻEBY MOJA MATKA MOGŁA SE BUDOWAĆ. Bo powiem wam wszyscy na mnie, a co ja mogłam za takie myślenie - bo w końcu kredyt by na siebie wzięli, a ja bym oddawała i tyle. I wtedy by mnie do rodziny swojej ciągnęło bo bym już miała wszystkiego dosyć, a tak - jak się obronię , znajdę pracę, a czas leciał. A Krugger PO MIANOWANIU policzył mi forsę na koncie i taki koniec. I ja wiecie to wszystko zaakceptowałam choć uważałam jedno albo drugie - albo ocena negatywna albo zwolnienie dyscplinarne. I W KOŃCU dał mi tę ocenę czy nie - do dziś wiecie. I zaraz se go na blogu ogram, że w ogóle nie wiedział co robił - bo miał mi wstawić te ocenę bo to widać , dać NORMALNE papiery z tą oceną I WTEDY miał prawo za mną dzwonić a ja miałam prawo powiedzieć, że dyrektor się na mnie mścił bo szkoła miała niepewny, ale NA PEWNO tylu powyrzucał, że mnie dał ocenę negatywną, a kazał mi 3 przedmiotu uczyć - ogrywał mnie jak idiota, młodzież poniżej poziomu wiecie Antka i tej jego siostrzyczki w piecu żywcem usmażonej - Rozalki to były wszystko tam i tyle :( No i taki koniec. I przejęliby się nie, ale wyglądam, a tak? Za picie dostałam zwolnienie dyscyplinarne. W ogóle nie za picie słuchajcie - za dzień wolny na uczelnię. I wiecie - jeśli ktoś oczekuje, że ja wezmę kredyt , żeby w takim kraju coś robić to chyba ma nie po kolei w głowie i tyle. A unia też nie moja sprawa bo ja na wybory po prostu nie poszłam. Nie byłam ani za ani przeciw i tyle. Raczej przeciw. A tak 1 września 2004 już byłam przeciw bo tak i już. No ale były dopłaty do rolnictwa i nad tym się miałam zastanawoić - fakt, ale ministrem rolnictwa nie jestem i tyle. A minister rolnictwa się kropnął i tyle :(

od niewyspania syn wstało ok 5 bo go komar pogryzł i go swędziało marudził po czy głodny :O więc wstawiłam pyszny rosół i gołąbki o 7 zasnął ja niby też ale jakos nie bardzo i o 9 pobudka zaraz do pracy

no cóż wstałam około 6:30, wykąpałam się, zjadłam śniadanie, poodkurzała, podlałam kwiatki doniczkowe w domu, teraz siadłam na kafe, potem idę na spacer do parku Władysława Andersa, potem wrócę do domu zrobię obiad i do pracy na 15 do 23, jeszcze zadzwonię do Rawy do rodziców i do Nicei do siostry

[zgłoś do usunięcia] 05 Quis leget... robisz pranie w pralni? niestety.... :O mam nadzieje ze kiedys zmienie M i bede miala wlasna prakle :D wiem, wiem- smieszne i dziwne, ale mam dosyc popier*****dalania co godz. do pralni. Bo trzeba druga pralke nastawic, wyprane do suszarki wrzucic itp. kurv* ale marudze... ehhh tak dzien :O

Gość a mnie o
9:15 obudzila burza, nie wyspalam sie ale mam nadzieje ze to bedzie dobry dzien i ze w koncu przestanie grzmiec :)

coś mi zajdło po czym głodny więc zrobiłam śniadanie a następnie wstawiłam obiad

Gość glosik oddany
wstalam pol godziny temu.pije 2 kawe i siedze na kafe..U mnie pochmorno,burzowo..ale dzien zapowiada sie dobry:-) milego dnia wsyzstkim!

Gość antyteddiifredi
Jedyne co dziś mogę tak naprawdę - bo po roku pracy w szkole to mnie ktoś mógł docenić wiecie jak wyleciałam. Powiedziec - weż se kredyt i rób coś. W mieszkania pasowało mi iść. Nigdy się nie dam. Kręcić mieszkaniami. I tylko małebłędy popełniłam i TAKI koniec marny i tyle :( Nikomu się przez to nie dam. I dlatego jedyne co dziś mogę to zmieniać patronów mojej szkoły średniej żeby nie byli takie AGH jacy są tylko bardziej prawni, medyczni, a nawet BUDOWLANI. I np. Stanisław August Poniatowski - z abdykacją lub bez - pan papież - nie muszą być nawet Jan Paweł II bo będzie że nie dali mi rady bo ja z Jan Paweł 2, ale ja nie chodziłam do Jana Pawła 2 - ja nie zmieniam historii. Naprawdę. I to jest różnica szkoła z patronem i bez i to nie jest to samo i koniec. I wielu patronów można wyśmiać - z tej mojej średniej też można wyśmiać patrona - znaczy patron jest bardzo szacownym człowiekiem ale po co on tam jest - tam powinien być czy może raczej Stanisław August Poniatowski - to po pierwsze, ale szkoda go na bandę takich głupków jak dla mnie, no to zostaje hugo Kołątaj - ale to są bez medycyny, a np. najlepiej Jan i Jędrzej Śniadeccy i wtedy by było i prawo i medycyna, a tak? AGH w Krakowie - taka prawda. No ale... to nie jest jedyne co - ja z tej szkoły zostałam fizjologiem roślin. Wiecie albo inne miasto mi zostawało i TO MIASTO CHCIAŁAM, ale nie. Ciekawe czemu nie. Mnie to miasto bardzo odpowiadało, do dziś odpowiada i tyle. Ale NIE. Bez sensu :(

Gość hulastra 2585
ale marudzicie, temat dla maruderów, spadam:)

Gość antyteddiifredi
I wiecie jeszcze wam napiszę, że się nie daje szkole byle jakiej patrona nie wiadomo jakiego. To właśnie po to jest kuratorium , wszystkie szkoły powinni znać, a takiej szkole jak ta moja pierwsza dać marszałka Józefa Piłsudkiego to trzeba ROZUMU nie mieć i ktoś mi miał tak pomóc ze szkoły odejść - patronem. Bo ja nie miałam jak. Tak. Że to co robi kuratorium w Polsce to jest skandal a cała szkoła była przykro mi bardzo do opisania w gazecie lokalnej jak w marszałku Piłsudskim dyrekcja traktuje uczniów i pracowników i tak się też ze szkoły odchodzi i koniec. I w 2005 ja też tak mogłam odejśc - artykułem w gazecie - fakt, ale to trzeba dobrze napisać - Fredie Kruger - proszę bardzo. Ale to była już druga głupia szkoła z patronem w której zakończyłam swoją pracę w szkole. Bo mnie ZNOWU patron wykończył. Bo szkoła z patronem i bez patronem to NIE JEST TO SAMO. I nie wolno patrzcieć inaczej na szkoły tylko na patrona - no podstawówka, gimnazjum, średnia - też - ale patron i bez patrona BO TAK I JUŻ. I tyle. A takie rzeczy w ogóle powinno się ludziom tłumaczyć i tyle. Mnie wystarczyła ogrodnicza średnia BEZ PATRONA i wtedy bym miała wykształcenie wiecie i przez to też do ogrodniczej mnie ciągnęło bo bez patrona. Choć zaraz se sprawdzę. Ale po podstawówce bez patrona nie idzie się do średniej z patronem i na odwrót też choć już prędzej na odwrot i tyle. Bo podstawówkę JA MIAŁAM mieć z patronem, a średniej nie musiałam i się nikomu nie dam i tyle. Bo patron to jest bardzo skomplikowane jaki i po co - a tam gdzie dostałam negatywną ocenę pracy to za sam fakt że szkoła z patronem to mi cofnęli - bez wnikania w szczegóły, a oni jakby chcieli TAK NAPRAWDĘ mieć rację to 1 telefon do podsatwówki z patronem i tak mnie mogli wyrzucić choć i tak zero procent racji bo szkoła z patronem i tyle. A oni nawet tego nie zrobili - takie mendy i głupki i przez to NIGDY się tej szkole zasranej poddać nie muszę a temu kuratorium tez - dlatego uczyłam w szkole, która miała patrona ale POZIOM też był. No to jak się chcieli mnie pozbyć to miał patron bez poziom bo ten poziom jest po cichu. Bo nie powinno być takiego patrona w takiej szkole - a ja myślałam, że ja papiery dostanę bo poszłam do z wynikami z olimpiad no to w takim razie zwrot papierów ze zwolnienien. A tu nic. Dlatego poszłam jeszcze dalej, że inne miasto - no bo apelacja mi zostawała i tyle. Nie . No to reszta bez znaczenia, a dyplomowanie? Już nie istniało. Ale pasuje mi je za to dawać, że NIKT MNIE NIE POINFORMOWAŁ o takich rzeczach, a ta sędzina w 2005 roku - kto jej coś powiedział o patronie. Nikt. Jakie są zasady patrona. No i dlatego ja ten proces skreśliłam, ze to było bez sensu i zostawał tylko mobbing i to było dobrze, ale to może ktoś mi mógł powiedzieć - proszę panią niech sobie pani ten pozew zmieni na TYLKO O MOBBING bo to pani wyglądać, a tak? Jak to pani będzie wyglądać dalej w pracy jak pani ma powrót - co to pani chce wracać do szkoły do rozwiązania. Ale w tych papierach pisało, że tak napisałam z powodu mobbingu, który tam panuje i tej sędzinie to mówiłam, że tam jest strasznie i że ze strasznie i ze strachu, żeby się dalej nie mścili wpisałam artykuł 52 tego KP i ona tego mobbingu nie uznała i 7 lat do kitu i tyle. No i powiem wam... tak sobie to wygląda. Bo patrzcie mam 2 sprawy jakby i wyglądam strasznie - a wpisałabym mobbing i wyglądam dobrze I TYLKO WTEDY uniknęłabym pomówień o pijaństwo. Tego nikt nie sprawdził czy piłam czy nie. Od razu pijaczka. Jeszcze pijaki jak zwolnienie dyscyplinarne dostaną to zrobią zaraz pijaka i tyle. Np. nasi w holandii. Codziennie kilka piw to chyba tez zbyt trzeżwi nie są. Nawet po samym piwie. Bo czemu sie nie cche poddać. temu i tyle :( Ja powinnam mieć dziś pełno kasy z tej Holandii ja nie mam nic i tyle :( I

Gość jakdobrze wstać
obudziła mnie bzycząca mucha, poczułam ból, to był zapełniony pęcherz, myslałąm ze zeszcze sie w łozku, ale jakos udalo sie to zrobic w wc, nakarmiłam moje małe kociaki, pobawiłam sie z nimi na dworku, zjadłam sniadanie, pozmywałam, odkurzułam, teraz ide podlewac kwiaty

Gość antyteddiifredi
wiecie ja i tak bym to przegrałam, ale byłam po poradę prawną i powiedziała mi paragraf 45 o niezgodne z prawem rozwiązanie umowy o pracę. I dobrze mi też mówiła i tak bym tego dyra wykonczyła, ale co dalej? Wiecie to musiałabym wiedzieć , że to Freiddie Krugger i co by mi zostawało bez względu na wynik? Powrót. To jest chyba paragraf żeby powrót pasował. No to tyle. A reszta? I z tego parakrafu pasowałoby mnie przywrócić a ja wpisałam w PAPIER o przywrócenie do pracy i to był tylko papier i tyle. i chyba tak mówią, żeby ludzi na sumieniu nie miec. Czy to było niezgodne z prawem? Było i tyle. I koniec :( Bo to było wkutek mobbingu, a mobbing i znęcanie się nad pracownikiem są niezgodne z prawem, prawda?

Gość antyteddiifredi
Może wiecie mogłam se to tak przemyśleć ale wtedy co - powrót i dalszy mobbing. Bo co niby? I tyle. A odejść? gdzie - całe życie do kitu już. Ale tak by to coś znaczyło ten paragraf 45 , a tak nic bo nie byłam u prawnika bo było widać. Byłam, ale się bałam wpisać ten paragraf 45, a wiecie czemu? Przez doktorat i tyle. Bo by mnie wykończył na uczelni. Nie że się bałam, że sobie nie poradzę, ale powiem wam w sumie miałam dużo racji bo kolezanka się powiesiła i już mnie spławiali też nie wiedziałam o co chodzi bo dawno mnie nie ma. No mówię wam zamiast mój ojciec 10 lat więzienia za mnie to ja za niego i tyle. Bo jak się czuję ktoś zapyta dziś z tym wszystkim , z tą opinią. Jak po 10 latach więzienia i do widzenia. I to jest dla mnie państwo polskie i moja rodzina KACI oraz strażnicy więzienni , ja siedzę w lochach Watykanu, drugi Watykan w ogródku - to nie ja. Zeby mnie nikt nie pomawiał. A ja tylko MALUTKIE BŁĘDY choć wynikły tez z matki, z tego , że są pieniądze na zachodzie i tyle. Frieddy Kruger dla mnie to tez mój ojciec, a brygidki to Laleczka Chucky i tyle mnie cokolwiek obchodzi. Może ktoś się nade mną jeszcze ulituje. Ja miałam poogrywane pełno rzeczyw życiu. Byle co by mnie ratowało, ale o matce nic nie wiedziałam i padłam. I tyle :(

Gość antyteddiifredi
Zobaczcie jakie wszystko jest powalone... strasznie, nie? Ale zaczyna mieć ręce i nogi. I patrze teraz ogrodnictwo na mnie laleczka chucky -jak to widać że się zmawiali z tym amazon. Ale już mi nie dadzą rady. To mi mieli powiedziec - słuchaj tam jest 1 praca i koniec, dalej to cię tak obgadają jak w Polsce, a ja wiecie 100 firm, najwyżej od firmy do firmy - ja nie mogę :( Choć te 2 miesiące mi mogli dać wiecie popracować. A poszło o kierowcę laskom - to dobrze myślałam i zjechałam słusznie i inne państwo i to miał być ABSOLUTNY KONIEC JAK DLA MNIE - dalej na mnie. A wiecie - oni żyją dobrze z amazon tutaj. Co wy :( Z jakimiś tam ludźmi , ktorzy nawet im sie PRZEDSATWIĆ NIE MUSZĄ. To z kim oni żyją dobrze? Bo one mają imiona i nazwiska to jak są równe - tam tak uważają to imię i nazwisko ICH mają znać wiecie i koniec. Firma oni na to. Co wy - tam jest jeden przekręt, a ja tam siedziałam bo sobie nazwisko zdublowałam w papierach i by do dziś szpiegowali mnie przez kompa i w ogóle - oni tak żle życzą ludziom, że też się tylko powiesić po nich wiecie. I powiem wam ostatnio przeczytałam że w Japoni jest las samobójców. Ja myślę, że w Niemczech powinno być coś takiego. Po dużych firmach jak cię nie chcą to taki las i tam się powiesić, żeby było wiadomo o co chodzi. Bo wiecie Japońcy a Niemcy - bo czemu nie chcę wrocić. Bo w Niemczech nie ma lasu samobójców. Holandia też nie ma lasu samobójców, ale to morskie panstwo to w Polsce się powieszę, ale w Niemczech żeby lasu samobójców nie było to aż dziwne. Bo jednak w tej Japoni ze 100 osób na rok się wiesza i tyle. To mi powiedzą że po polskiej szkole miałam siępowiesić bo widać. Tak sie pracą przejmowałam. No właśnie - nie wziełam pod uwagę, ze przez głupią dyrekcję można się powiesić. Wzięłam tylko sąd pod uwagę na nich jak im bije na łeb i tyle :( A tak? Ale wzięłabym OD RAZU kredyt i nie po mnie, a tak po mnie - bo od razu po studiach kredytu nie wzięłam. No sami zobaczcie - miałabym kredyt na swoje nazwisko i do dziś mnie nie wyrzucą - ale nie mam i tyle z całości. I bili bym WTEDY mogłam uczyć a tak nie. Bo kredytu nie wzięłam - jeszcze się dowiedziałam że piję i sie nie myję. I wiecie - tak mi mieli myśleć ci moi rodzice - ja kredyt w banku - z jednej strony wybierać, z drugiej spłacać. Po co im ta budowa? Ale wybudowali. I lać ze wszystkiego - tak akurat nie i se iść tak w nieruchomości - z kredytu. A tak? I tyle z całości. Ale może jeszcze coś se kupię choć nic wielkiego z tego nie będzie - już za pózno :(