Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingy

środy z orange

Polecane posty

Gość ingy

ma ktoś zbędny kod na dzisiejszą środę z orange? (jesli tak proszę wysłać na ingy@o2.pl) kody wyczerpały się tak szybko :( Uprzejmej / Uprzejmemu bardzo dziekuję! :*:*:*

Gość ingy
podnoszeeeee.... i proszę! :*

Gość dość wyraźna
niestety nie mam ale z tymi kodami cos jest nie tak w sobote juz nie było ani jednego koda do rozdania dziwne... czyzby zmniejszyli pulę kodów???

Gość ingy
no właśnie :( pamiętam dobre czasy, gdy nawet w środę można było wysłać :( a teraz w pn już mi się nie udało, dziś też spróbowałam, licząc na jakieś pomyłki / szczęście / cokolwiek.. ale nic

Gość 5412d
a skąd te kody bierzecie?

Gość 5412d
i co one dają - może mi się uda zgarnąć jakiegoś koda :)

Gość ingy
to kody na 2 bilety w cenie jednego w każdą środę w Cinema City. Wystarczy wysłać sms na nr 241 o treści FILM i już :) ale na dziś niestety już sie kody skonczyły :( dlatego załozyłam wątek, mając nadzieję, że ktoś ma kod, ale np. nie może jednak iść dziś

Gość dość wyraźna
kiedyś to nawet w środe 10 min przed filmem ok 20.00 udało mi zdobyć kod coś ta orange schodzi na psy, widać ograniczyła w wakacje swoje kody bo pewnie jest wiecej chętnych na kino - Ci co mają wakacje

Gość ingy
ja chciałam na Debiutantów... no cóż, trzeba będzie jakoś sobie poradzić bez kodu :( i serio? chcą się z tego wycofać? życie bez środy w orange?!?!