Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to ja i już

moja złość

Polecane posty

Gość ja to ja i już

Mam synka który ma 6 miesięcy kocham go nad życie jednak czasem doprowadza mnie do szalu, ma dni ze ciągle płacze (ale łzy mu nie lecą to raczej bardziej krzyk i złość niż płacz) a ja nie wiem czemu ,jest najedzony ma sucho widze ze jest spiacy a jak go włożę do łóżeczka to on zaczyna coraz głośniej płakać kreci się w tym łóżeczku krzyczy jak go wyciągne to też płacze i pewnie sam nie wie czego chce no i w takich sytuacjach zdarzy mi sie na niego krzyknąć to pewnie juz z bezradności a on zrobi dzióbek w podkówkę i zaczyna płakać tak że lecą mu łezki. Mam wyrzuty sumienia że krzykne ale czasem już naprawde nie mam sił. Czy wy też tak macie??

Mi tez sie zdarza krzyknac na corke mysle ze kazdej z nas czasem puszczaja nerwy ale nie karzda sie przyzna... Czasem tak jest ze zmeczeenia i bezsilnosci....

no przepraszam, ale ja nigdy nie krzyknęłam na takie małe dziecko przecież ono nie rozumie dlaczego nawet krzyczysz, a może mu coś dolega, chce sie poprzytulać, niekoniecznie najedzone i przewinięte ma być mega zadowolone

ojej,asiamt, nasz kafeteryjny ideał:O:O urzekla nas twoja historia:O

ja żadnej historii nie opawiadam jak widać droga koleżanko tylko nie bardzo rozumiem jak można krzyczeć na niemowlaka puknij sie w głowę lux, bo widzę, że i ty na malucha sie wydzierasz

Gość bu bu
Lux następna niezrównoważona wariatka po co ci dziecko tępaku?

Ideał nie ideał,ale ma rację . Krzyczeć na 6 mies dziecko Ono nic i tak nie kuma do lustra sobie pokrzycz to sobie ulżysz a i wyrzutów sumienia nie będziesz miała

Gość trafilas na takiego typka
po prostu.

Gość do LuxLux
ty kretynko , jak wchodzę na temat i widzę twój nick to już rzygam , na każdym temacie coś ci niepasuje i wyzywasz .