Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alrak

Byłam z gejem

Polecane posty

Gość alrak

Teraz dopiero do mnie dociera w co ja sie wpakowałam....

Pomyśl sobie w co on wpychał swojego STEFANA i co brał do ust (a następnie znów szybko wkładał, a następnie wyjmował. A następnie siorbał). A wy się potem całowaliście.

Gość alrak
znalazl sobie przykrywke a ja glupia mu wierzyłam taki grzeczny dobrze wychowany kulturalny no i mam co chciałam

Gość alrak
uwazajcie wszystkie i miejcie szeroko otwarte oczy jak chłopak unika spotkań a przede wszystkim seksu , pisze smsy niby z kolegami (o tym ze kocha, i czy go ktoś nie zdradził z innym mężczyzną)

Nie musisz przestrzegać innych dziewczyn :classic_cool: Ja podejrzewam, że może 1 na 100 facetów jest gejem. Ja w życiu żadnego nie spotkałem, więc nie możliwe, by było ich dużo :classic_cool:

Gość alrak
nieźle sie maskują co niektorzy, żeby tylko nikt o tym nie wiedział, a prędzej czy później i tak to wyjdzie na jaw

Gość alrak
normalny facet chyba nie pisze do kolegi smsów treści kocham cie kotku, przysiegnij ze mnie nie zdradziłes z innym mężczyzną itd

Gość alrak
a zreszta sam sie przyznal co robili razem w hotelach, wiec wszystko jest jasne tylko po co zawracal mi głowę przez tyle czasu i snuł plany na przyszłośc

Gość tez_popieprzony
wielkie mi halo, przynajmniej bedziesz miala co opowiadac kolezankom ;)

Gość HH 20399
oj maskują się maskują. Masz i tak szczęście że nie został czasem twoim mężem bo i tak się zdarza. Mój kolega maskuje się już 30 lat i dopiero teraz powoli do mnie dociera że to gej! Koleżanka wykapowała go wcześniej ale nie chciałem wierzyć.

Gość baśka mi ukradła nicka
Ale co? Ujawnił się w końcu czy nie ujawnił? Nadal zgrywa hetero?

Gość natuska85
Ja znam kilku gejów. W ich "związkach" zdrada wydaje się być standardem. Mają na koncie po tylu parnterów, że nie umieją określić sami liczby Mało tego próbowali też być z kobietami "z ciekawości". Ale jako przyjaciele sprawdzają się w 100%, są bardzo lojalni.

Gość alkar
ujawnił sie tzn powiedział jak go przycisnęlam dość ostro że rzeczywiście był z tym kolegą, opowiedział co robili i ze to mu sie spodobało i że gdybym sie nie pojawiła to nie wie czy by tamten całkowicie nie przekręcil go na swoją stronę, tylko że dalej mieli kontakt, bywali na nocnych imprezach jak sie okazało razem, zawsze w towarzystwie innych gejów bo niby tak fajnie mu sie z nimi rozmawiało, a ze mną mój chlopak unikał seksu jak ognia, tłumaczył że dawno nie był z dziewczyną i nie wie czy podoła, potem że ma dużego członka i sie boi ze będzie mnie bolało, albo tak sie upijał wieczorami że i tak by nic z tego nie wyszło, w końcu przyznał sie że koledzy z pracy go gdzieś namierzyli z tym gejem i zrobiło mu sie wstyd i ja byłam mu potrzebna zeby przestali gadać

Gość alrak
teraz chce jak najszybciej zapomnieć o tych siedmiu miesiacach, mało że jest gejem to jeszcze do tego wszystkiego alkoholik i psychicznie chory bo wymyślał że ktoś na niego klątwę rzucił i inny gej odczyniał na nim złe uroki, psychiki

Gość alrak
tak naprawdę zaczęłam go podejrzewać od momentu gdy podczas ciągnięcia mu druta zauważyłam że ma gówno za napletkiem

Gość bo zeby spoleczenstwo
było tolerancyjne i odpieprzyło sie od gejow, to by nie robili takich jazd"bo wypada" A tu kaza im sie leczyc ( czyli próbowac z kobieta ) efekt taki,ze unieszcesliwiaja te kobiety. Moze jakis ksiadz go nawracal? Czy inny Pospieszalski? A ci co im wypbaznia dziala jakos sie nie wybrzydzaja na masowych na kafe postach o analu hetero. Zeby nie bylo - jestem hetero i męzatką.

Gość alrak
no niestety można to i pechem nazwać, ale jaki na początku był milutki, latał za mną, aż nie mogłam sie opedzić, wydzwaniał, wypisywal głupoty po to zeby mnie zwabić i sie głupia znalazła co uwierzyła, a teraz jak z nim skończyłam to stwierdził że ma na oku następną bo przecież nikt nie może sie domyślać a szczególnie w pracy ze jest gejem