Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Poooomocy ;(:(:(

Polecane posty

Wczoraj powinnam dostać okres i go nie ma przez cały cykl mialam dziwny śluz taki jak krem i bylo go duzo czyli gesty biały czasami był kremowy.. temperatura tez była dziwna bo raz było 36,8 czasamo 36,6 a czasami 36,7 bardzo skakała.. dodam ze normalnie bola mnie piersi jak przed okresem i mam uczucie takie jak zawsze przed okresem jakbym miala dostac okresu zaraz..

Gość a powiedz
te pomiary temp. to robiłaś jednego dnia?

codziennie prze wstaniem z łożka robie i codziennie inna była

i oczywiscie zawsze przed okresem mi jaki pryszcz wyskakuje i teraz tez mam

Gość samosiaaaa
MOZLIWE, ze jestes w ciazy, ale niekoniecznie; rowniez moze to byc spowodowane jakas choroba, zrob test ciazowy albo udaj sie do lekarza /gienkologa

Ja chrzanię.. Taki drogi dla ciebie test za pare złotych by sie przekonac? Pozatym temperature masz w normie i nie wskazuje to na ciaze, ja ponad tydzien-10 dni przed okresem mialam ok 37,0-37,2. Pozatym jeden nie caly dzien ci sie okres spoznia :o

a jeszcze dodam ze strasznie boli mnie pochwa czasami az sie nie da siedzieć..;/

idz do lekarza, caly miesiac dziwny sluz , to nie jest normalne. ja tak wyladowalam w szpitalu.

Gość a powiedz
a ten śluz nie jest tak czasem taki serkowaty, grudkowaty? Bo może masz grzybicę skoro cie pochwa boli?

no czasami jest serkowaty a czasami taki jak krem gładki różnie to bywało wiem ze na członku mojego meza przy stosunku jest zawsze pelno takich grudek białych