Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artistic creator

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość artistic creator

Mam następujący problem, spotykam się z dziewczyną już od roku, jest jak jest czasem lepiej czasem gorzej ale problemem jest to że w łóżku nie robimy kompletnie nic. Moja kobieta ma zawsze setki wymówek , ogólnie jest tzw zimną rybą której zupełnie nic nie interesuje. W dodatku nie wykazuje żadnego zainteresowania moją osobą. Problem zaczyna robić sie coraz większy gdyż moja dziewczyna coraz więcej mnie kosztuje. Powiem więcej , wydaje tak dużo pieniędzy ( a raczej bezsensownie je przepuszcza), że popadłem w poważne długi których już nie mam z czego spłacać. Żadne rozmowy z nią nie dały rezultatu. Co mam robić, czy spokojnie odejść i zacząć życie od nowa ? I jak jej to powiedzieć ? Nie chciałbym robić jej krzywdy ale z drugiej strony nie chciałbym wylądować za długi w więzieniu. Pomocy !

Gość henwofen
Poczekać trochę - nie masz forsy, to sama odejdzie :)

Gość nnoooooo
wyjeb to za drzwi póki ci komornik mieszkania nie zabrał...

Gość nnoooooo
miało być w.y.j.e.b.... ale anioł stróż do.je.bał gwiazdek z nieba

Gość nnoooooo
za długi sie w tym kraju nie siedzi (za krótki tez)...

finansowanie lasek jest zyebane. wydaje im sie ze sa kurva pierd0lonymi ksiezniczkami, ktore my - mezyczzni - musimy oplacac. a niech spierd7laja na drzewo! ja bym w zyciu sobie nie wzial laski, ktora by przeyebywala moje pieniadze. pozdro 600.