Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona truskawka__

Kazimierz dolny warto tam jechać 400 km ?

Polecane posty

Nie ma pomysłu gdzie wyjechac we wrześniu na wakacje, czy kazimierz jest fajnym miejscem wartym zobaczenia ?

?

Gość oo nie jestes sama
na kilkugodzinne zwiedzanie jest ok.... nic pozatym. juz lepszy Sandomierz, podobny ale wiekszy..

w sandomierzu już byłam myslałam że wybiorę się do kazimierza na 5 dni ale faktycznie tam chyba nie ma co robić :/ niech ktoś mi poleci jakieś fajne miejsce na kilkudniowy wypad, odpada morze i góry

Gość jnkjho
bardzo drogim. Jest fajny po warunkiem, ze coś sie tan dzieje w tym czasie, bo samo miasteczko zwiedzisz w ciągu 1 dnia, gór nie ma, kapać w wodzie sie nie wolno. Moim zdaniem dla starszych osób. Ja osobiście byłam na festiwalu filmów

chciałabym zwiedzić jakies ciekawe miejsca, pooglądac ładne widoki po prostu sie zrelaksować. Nie mam kompletnie pomysłu :/

wrocław dla mnie to drugi koniec Polski jestem z zamościa.

Samo zwiedzanie hmmm Zamość, Przemyśl - niewielkie miasta a z piękną architekturą. Z Przemyśla masz dobry punk startowy np. na Ukrainę, czy np. do Polańczyka czy Soliny.

No i z Przemyśla masz blisko do Krasiczyna, tam masz Zamek, niedaleko też jest Rymanów i Iwonicz. Także duże pole manewru.

Gość iftreedf
pracuje w kazimierzu, mieszkam w pulawach do kaimierza ludzie jezdza sie lansowac, glownie warszawka mozna odwiedzic stary kosciol na rynku, pojsc w wawoy, na gore 3 krzyzy, przejechac sie promem do janowca albo s lazic po knajpach, polecam 'frzjera'

W Bieszczadach jestem kilka razy w roku także chyba i tym razem tam pojadę bo nie mam pomysłu gdzie indziej się wybrac a na Ukrainie też już byłam.

Gość veskaeskakreska
wiesniara z podkarpacie nie ma gdzie jechać uuuu jak mi przykro :D:D:D

Gość a co!
zamość to nie podkarpacie hahaha

Gość martynazpoznania
W Kazimierzu Dolnym byłam tylko raz, ale na pewno tam wrócę. To piękne miasto na Lubelszczyźnie. Jeśli tam się wybierzesz to koniecznie zwiedź/odwiedź: Lessowe wąwozy, Korzeniowy Dół, Górę Trzech Krzyży , Stare Miasto no i oczywiście przejdź się po fantastycznych knajpach na nim. Jeśli chcesz się zatrzymać w dobrym miejscu o dobrym standardzie to warta uwagi jest Villa Bohema villabohema.pl

Gość gość
tylko bandy cyganów ludzi molestuja żeby dac im kasy. To tak samo jest namolne jak w Krakowie co mapy próbuja sprzedawac czy namawiac na przejazdzki tymi samochodzikami :classic_cool:

wiesz co? Wg mnie Kazimierz jest ok. Śliczne, renesansowe miasteczko. Nieopodal możesz zobaczyć ruiny zamku w Janowcu no i pałac Czartoryskich w Puławach, więc biorąc pod uwagę, że jest tam kilka tych wspaniałości to warto ;)

Gość gość
Moja krótka podróż poślubna i sesja plenerowa była w Kazimierzu :) Miasteczko urocze, zamek w Janowcu piękny, polecam wiatrak w Mięćmierzu- śliczne widoki. Wypocząć można, chociaż jak ktoś wcześniej napisał raczej na krótki wypad, bo atrakcji znowu nie ma aż tak dużo :)

Gość gość
Ja się nie zgodzę z tym że Kazimierz jest dobry na kilku godzinne zwiedzanie ! Moim zdaniem to fajne miejsce na wypad weekendowy lub taki do 4-5 dni. W Kazimierzu jestem minimum raz w roku żeby odciąć się od zgiełku wielkiego miasta. Zawsze śpię w willi pod basztą i bardzo chwalę to miejsce... moim zdaniem nie ma drugiego takiego miejsca na ziemi :)

Gość gość
Kazimierz ładne miasto ale natrętnych cyganów od cholery tam sie kręci

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie tak. Kocham to miasto, jest piękne, uwielbiam tam wracać. Jeśli masz wątpliwości to zajrzyj tutaj http://kazimierzdolny24.pl/ , będziesz mogła na spokojnie ocenić czy jest tam coś co Cię interesuje :)

Gość Marj

Nie warto. Przereklamowane. Hałas i tłok.....