Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka1202

Czy Mozliwe było zapłodnienie

Polecane posty

Gość Studentka1202

Witam! Mam do was pytanie bo juz sama nie wiem... jedni pisza tak inni tak... Mianowicie 3.09 Kochałm sie z moim mezem był to ostatni dzien miesiaczki (prawie nic juz nie leciało) pekła nam prezerwatywa ale stosujemy tez stosunek przerywany tak ze skonczył po za mna. Moje cykle sa 30dnowe lub dłuzsze. Test zrobiłam 14dni po stosunku wyszedł negatywny. Czy jesli zrobie teraz test 21dni po stosunku bede miała 100%pewnosc i czy moge go zrobic teraz??? Prosze o odpowiedz

moim zdaniem nie jesteś w ciąży, i jak zrobisz drugi test który wyjdzie negatywny po 21 dniach od tego stosunku to wynik bedzie juz pewny

Gość studentka1202
a moge go zrobic teraz? Niez porannego moczu?

Gość nesteee
dziewczyny, ale przeciez w ciaze wcale nie jest tak łatwo zajść od tak :o tym bardziej, jak facet nie kończy w środku. ja uprawiam seks od ponad 3 lat, kocham się w dni płodne, niepłodne, czasami nawet dwa razy dziennie. ogolnie uprawiam bardzo duzo seksu, a w ciazy nie bylam i nie jestem. pewnie was zdziwie ale.. NIGDY nie stosowalam zadnego zabezpieczenia. zadnych tabletek, plastrow, gumek itp...

Gość studentka1202
gdzies czytałam ze test nalezy zrobic 25dni po stosunku z porannego moczu i dopiero wtedy ma sie 100%pewnosci. A czy zaistniała sytuacja opisana wyzej moze doprowadzic do ciazy

Gość studentka1202
a czy jak zrobie teraz -zaraz... to wynik bedzie wiarygodny??? czy lepiej poczekac do rana? czy sytuacja była bardzo ryzykowna?? poczatek cylku, wytrysk po za mna, długie 30-lub dłuzej niowe cykle.

Gość studentka1202
Czym sie rózni wykonanie testu z rana a popołudniu. Moja sytuacja wyglada tak połozyłam sie o godzinie12.00 popołudniu a wstałam ok 16 do tej pory nie byłam w toalecie czy ten mocz jest taki sam jak poranny? czy poczekac do jutra?

Gość zdezorientowana909
nesteee widocznie masz problemy hormonalne... moja ciocia kochala sie w gumce a zaszla od przeniesienia spermy na rece...wiec najpierw trzeba wiedziec czy jest sie plodnym

Gość kikaaaaa
mocz poranny jest mniej rozcienczony a pozatym istnieje wieksze prawdopodobienstwo wykrycia testem hormonu hcg, bo jest go wtedy najwiecej wlasnie z rannego....Czytajac twoje wpisy wnioskuje ze nie jestes w ciazy gdyz masz dlugie cykle...a najwiarygodniej zrobic test w dniu spodziewanej @

Gość koku
a ja mam takie pytanie: ocierałam się razem z partnerem w miejscach intymnych. oboje bylismy w ubraniu. i nie doszło do wytrysku lecz odrobina płynu przeszła przez jego spodnie... czy mogło dojs do zaplodnienia jeżeli bylismy w spodniach?

Gość zdezorientowana909
koku jak najbardziej nie ;)

Gość studentka1202
koku Nie!!!!!!!

Gość studentka1202
kikaaaaa Dzieki czyli lepiej zrobic z rana, wiem ze dzien spodziewanej miesiaczki byłby najlepszy. Mam jeszcze pytanie gdzies przeczytałam ze "Testy ciazowe najlepiej wykonac w dzien spodziewanej miesiaczki lub 14dni po niebezpiecznym stosunku" jedno drugiemu przeczy o co z tym chodzi?