Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kishhhs

co robic ;( Boże...

Polecane posty

Gość kishhhs

facet mnie oklamal ...kolejny raz ..niby dla mojego dobra bo jakbym wiedziala to bylabym zla ;/ bez sensu ..i tak sie dowiedzialam..on teraz pisze ze kocha mnie ,zebym uwierzyla..ale ja nie umiem mu wierzyc ,miesiac temu dalammu szanse ostatnia i teaz znow mnie oklamal ..nie umiem sie rozstac ,bo mysle o samobojstwie ...nie wiem co mu jzu pisac czy go straszyc czy co ...on w co 2 wiad .''Kocham Cie uwierz''

Gość nie nie nie nie nie nie
idź do psychologa bo to nie jest normalne :o nie wiem, zacznij się czyms zajmować a nie mysleć o samobójstwie przez jakiegoś kolesia. żenada

Gość kishhhs
chce z nim byc ale juz nie wiem jak ..

Gość claudia taka sama
doskonale Cię rozumiem, ja też z moim nie raz to przerabiałam... :( teraz już niby jest szczery, ale niepewność pozostaje... :(

Gość kishhhs
wlasnie tez tez mial byc szczery naprawde obiecal mi to ...i co mam robic ...wierzyc mu kolejny raz

po choooj wy się męczycie i tak miauczycie? dziewczyny, mogę się założyć, że macie po 16 góra 18 lat. cieszyć się życiem a nie miauczeć! boshe

Gość kishhhs
latwo powiedziec ,jestesmy ze soba 3 lata

Gość claudia taka sama
wiem jak Ci ciężko... ja mojemu już obiecałam, że jeden jedyny raz jeszcze złapę go na jakimś kłamstwie, nawet najgłupszym i nie mającym prawie żadnego znaczenia i to będzie koniec. Ja w to wierzę, że wtedy się z nim rozstanę, bo nie mam zamiaru być z kimś kto ciągle kłamie :( Dużo razy Twój Cię okłamywał?? Mój sporo... Ciągle wybaczam, daję szansę, ale ta jest naprawdę ostatnia, bo sił nie mam więcej.

Gość claudia taka sama
no my 4 lata razem. Mam 19 lat i co z tego?? Poza tym pod innymi względami on jest bez zarzutu tylko to jego kręcenie, głównie dlatego, że się boi, że będę zła i nie są to kłamstwa jakieś straszne... boli fakt, że mi nie mówi całej prawdy, niech mi zaufa, że wolę straszną prawdę i bolesną niż słodkie zatajanie i kłamstewka dla mojego dobra ...

Gość kishhhs
bardzo duzo w okresie kidy zauroczyl sie inną :( potem blagal o szansę...ja mu ją dalam ,ale tamta malolata nie chce odpuscic ...i ostatnio pojechalniby do kumpli a ona tez tam byla...oklamal mnie ze byl gdzie indziej ..potem sie dowiedzialam ..czuje sie fatalnie co z tego z episze ze mnie kocha .. nic

Gość TAK JEST1111
Dziewczyno, on jak kłamie tak będzie kłamał, nie zmienisz tego. Chyba że jak dojrzeje emocjonalnie do prawdziwego związku, to może przestanie. Chłopaki szczególnie nastolatkowie i dwadzieścia parę często kłamią, a potem jak założą rodzinę przestają, bo uznają że to koniec kawalerstwa i zajmują się rodziną pracą itp. nie zawsze tak jest ale często. Olej go, pewnie jesteś młodziutka korzystaj z życia i nie pakuj się w związek, który niszczy cię psychicznie. Ile masz lat?

Gość kishhhs
nie umiem ..prosil mnie o szanse blagal przysiegal i znow to samo ,tylko ze teraz mowi ze przeprasza chce byc ze mną ,ze kocha ..

Gość claudia taka sama
kurwa pospolita, bo widzisz ja jestem strasznie nerwowa, o byle co go opieprzałam, potem żałuję, przepraszam, często jest źle przeze mnie w naszym związku, on nie chce pogarszać sprawy. nie tłumaczę go, teraz pokazuję mu, że nie musi się bać mi powiedzieć czegokolwiek... Mam nadzieję, że bezie lepiej. Autorko, a Ty masz trochę inną sytuację, u nas nie było nigdy akcji z innymi laskami... Wiem jednak, że gdyby chodziło o inną dziewczyne to naprawdę ciężko by mi było uwierzyć chłopakowi po raz któryś, nawet po raz drugi...

Gość kishhhs
mam 19 lat ,i leze i wyje calymi dniami ...

tak dzisiaj kocha a jutro :o A zresztą po choooj tu się żalisz i tak zrobisz swoje. ja nie mam sił do takich lasek jak wy. zero szacunku do samych siebie :o

to jest tylko facet. będzie następny, lepszy. jak wy tak płaczecie bo kłamie i nie umiecie idejść to co będzie za 5 lat, jak na przykład pojawią się dzieci. jak odejdzie, zabijecie siebie i dzieci? no sorki.

Gość claudia taka sama
do nie nie nie nie nie nie, nigdy nie mówiłam, ze zabiję się przez faceta, przeżyję rozstanie. I nie użalam się nad sobą, chcę tylko powiedzieć autorce moje zdanie i przybliżyć moją sytuację. Czyichś rad nie potrzebuję, bo wiem co robić. I moja sprawa jak wygląda mój związek.

Gość kishhhs
a co ja mam robic... boze ..zostawic go ? wtedy sie nie pozbieram

Gość claudia taka sama
kishhhs, nie mów, że sobie bez niego nie poradzisz i że się nie pozbierasz! Poradzisz sobie! Pewnie, że będzie bardzo boleć, ale to minie. Nie od razu, ale w końcu poczujesz się lepiej. Przemyśl to wszystko. Warto się męczyć? Ja wiem, że jak kiedyś na przykład się rozstanę z moim to będę cierpieć, ale jestem pewna w 100%, że dam radę, każda z nas da, tylko trzeba uwierzyć w siebie.

Gość kishhhs
moze jestem glupia ...kurwa jeszcze miesiac temu plakal i blagal o szanse...naprawde ...

Gość claudia taka sama
Skoro on płakał i żałował, mówił, że kocha to czemu ryzykuje Wasz związek przez tamtą laskę, przez to, że pojechał tam gdzie była ona, okłamał Cię, on musi mieć do niej jakąś słabość. Nie wiem co zrób, ja bym chyba takiej akcji nie wybaczyła...

Gość kishhhs
nie wiem jak teraz sie zachowac ,co robic ,naprawde czy go straszyc czy co ... napisal zebysmy jutro sie spotkali ...

Gość kishhhs
on pisal jej ze mnie kocha itd ale ona i jej kolezanecza nie odpuszczaja ...caly czas jakies dziecinne gierki zeby nas sklocic

Gość claudia taka sama
nie wiem, spotkaj się z nim, wysłuchaj co ma Ci do powiedzenia, dzisiaj już z nim nie pisz, nie odzywajcie się do siebie, przemyśl to wszystko, masz czas do jutra i podejmij decyzję...

Gość claudia taka sama
spotkajcie się z nimi razem, z Twoim chłopakiem. Powiedz co o tym myślisz, niech on też się wypowie i niech jej powie wprost żeby się odczepiła w takim razie.

Gość TAK JEST1111
kish olej go! Ja mam 25 lat i wiele żałuję i wiele zmieniłabym gdybym mogła cofnąć czas. Posłuchaj starszej, w moim wieku będziesz śmiała się sama z siebie, jaka ja byłam głupia że tyle łez wylałam,że się tak przejmowałam...Nie warto!!!!Żaden facet nie jest wart twojego jedynego cennego życia. Pewnie że boli rozstać się z ukochanym, ale czas uleczy rany, porozmawiaj z kimś trochę starszym od siebie, to samo ci powie. Bo taka jest prawda, to co w pewnym wieku jest dla nas sprawą życia lub śmierci, to po paru latach nie będzie znaczyć nic, no chyba że spapramy sobie życie głupimi decyzjami.

Gość TAK JEST1111
A ile on ma lat?