Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja jest goła

Dostałam zjebkę od siostry mojej mamy za to że poszłam na wesele jej syna w...

Polecane posty

Gość paranoja jest goła

...sandałkach na wysokich obcasach, a nawet bez butów jestem wyższa od niego. I Mateuszek źle się pewnie czuł, gdy ze mną tańczył. Powinnam mieć na względzie uczucia kuzyna w tak wyjątkowy dzień. NO KOOORFFFA, CO ZA PARANOJA :O:O:O

Gość gsrgdsfgdfg
haha a jakbys byla w plaskich wyzsza i tak to co kleczec masz czy w ogole od stolu nie wstawac

Gość paranoja jest goła
Dawno nic mnie tak nie zdziwiło i nie rozbawiło :D Rzeczywiście, jestem dość wysoka (172), ale dobrze czuję się na szpilkach i oglądają się za mną też niżsi faceci, którym jakoś mój wzrost i moje obcasy nie przeszkadzają :classic_cool:

Gość paranoja jest goła
Alanya, myśl głową i czytaj ze zrozumieniem. Poszłam na JEGO wesele. To ON BRAŁ ŚLUB, ja byłam gościem :D

Gość gsrgdsfgdfg
oj nie przejmuj sie gadaniem durnej baby, czepila sie bo jej synus wyszedl na karakana

Gość natuska85
Niektórym babom wszystko przeszkadza. Nie przejmuj się. Ja czasem odpyskowuję na takie uwagi, a najczęściej śmieję sie w twarz i idę w swoją stronę.

To jak to było jego wesele, to olej sprawę. Mogła ciotka na zaproszeniach pisać, żeby przychodzić w płaskich butach, bo syn ma kompleksy.

haha niezle to wogole jest. trzeba bylo jeszcze koturny na 13cm obcasie zalozyc.. :P a tak wogole sama mam 175cm wzrostu i kiedy wychodze na miasto to zawsze w szpilkach, moja kolezanka o 1cm, wyzsza tak samo, i wywolujemy kompleksy :)

Gość paranoja jest goła
Kurcze, aż podniosę temat, żeby inni się pośmiali :D To jest... brak słów, jak to określić ;)