Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona pietruszkaa

Jak to jest z ta kuchnią w pencjonatach ?

Polecane posty

Gość zielona pietruszkaa

Planuję wyjazd do pensjonatu ale nie wydają posiłków tylko kuchnia jest do dyspozycji wszystkich na dole budynku. Czyli jak to wygląda 10 ludzi wchodzi o 8 rano do kuchni i robi sobie śniadanie a potem wszystko w południe obiad itd ? Przecież nie wyobrażam sobie robienia obiadu z kilkoma obcymi ludzmi w jednej kuchni. Może mi ktoś wytłumczyc czy to jest w ogóle do przejścia ?

Gość zielona pietruszkaa
up

też tak miałam ale jak robiłam śniadanie to tylko raz się zdarzyło żeby ktos robił ze mną śniadanie ( facet gotował parówki) a obiad jadłam w jakiejś restauracji, a kolaca to kanapki i tyle nie ma problemy... a co Ty chcesz tam robić dwudaniowy obiad??

Gość kanapka z serem żółtym
dlaczego nie zadzwonisz do tego konkretnego pensjonatu i nie zapytasz o to? przecież wszedzie jest inaczej, mi się zdarzyło być w takim, gdzie stały 2 kuchnie gazowe, trochę naczyń, jeden stół, natomiast ja nie korzystałam prawie wcale bo na wakacjach nie siedzę w garach i chyba inni też wyznają taką zasadę więc w porze obiadu było w kuchni pusto, w porze sniadania było trochę ludzi

Gość kolpapaa
o boże tylko nie współna kuchnia raz byłam w takim pensjonacie i było beznadziejnie w kuchni obiad roblilo jedcoczesnie chyba z 6 osób jeszcze jakies dzieci przyszly bleee w koncu jedlismy w restauracjach :/

Gość zielona pietruszkaa
kanpaka ja tez nie chce siedzieć w kuchni no ale jadę tam z facetem który ma 190 i wazy prawie 100 kg więc chcemy trż coś zjesc żeby miec siły chodzic po górach i samym śniadaniem to my sie nie najemy. Nie muszę tam dzwonić bo na zdjęciach widać tą kuchnię doskonale jest tam tylko jedna kuchenka.

Gość tez bylam w takim miejscu
Ludzie zazwyczaj z kuchni korzystają w porze śniadania i kolacji. Jeśli ktoś zdecyduje się robić obiad to raczej nie 10 osób na raz. Połowa wczasowiczów będzie jadała w restauracjach, a druga połowa o bardzo róznych porach przyjdzie na obiad do pensjonatu. Jeśli zamierzacie chodzic po gorach to wrecz watpie, ze specjalnie na obiad bedziecie schodzic o 14-15 by przyrzadzic sobie obiad. Ja w gorach spedzam od 7 do 18 godziny czas. Wiec jadam późno. I kazdy bedzie tam tez o roznych porach jadal. Z kuchni najczesciej korzystaja rodziny z dzieciakami, bo taniej , a dzieci jak wiadomo wybrzydzaja wiec latwiej ugotowac cos psrawdzonego dla dzieci. Pary raczej w knapjach jedza.

Gość kolpapaa
no i co że obiadu nie będą jeść jak i tak w porze sniadań spotyka sie w takiej kuchni kilka obcych ludzi, ja tego nie lubię i teraz juz tylko zamawiam z wyzywieniem pełnym albo apartament z kuchnią

Dla mnie to nie był nigdy jakiś wielki problem,na śniadanie kanapki możecie zrobić w pokoju.Plastikową deche do krojenia i jakiś nóż weź z domu i już.A ja jak chciałam ugotować sobie jajko czy parówkę to szłam do kuchni,gotowałam to i potem w pokoju jedliśmy dopiero.Nigdy praktycznie nikogo nie było w kuchni bo każdy je inaczej.Obiadów nie gotowałam bo nie chciałoby mi się brać wszystkich przypraw itp itd tych pierdół,ktorych używam w domu.Obiady jedliśmy poza pensjonatem i tyle.