Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana909

czeste oddawanie moczu - prosze o odpowiedzi :(

Polecane posty

Gość zdezorientowana909

rowno tydzien temu uprawialam seks (mozliwosc zaplodnienia znikoma poniewaz bylyby to male ilosci spermy przeniesione na gumce badz palcem ale z tego co wiem stosunek odbyl sie podczas dni plodnych) i od wczoraj chodze czesto do toalety. dzisiaj w nocy obudzil mnie pelny pecherz (mialam doslownie uczucie ze peknie) a przed snem zrobilam dwa lyki herbaty i bylam w toalecie po godz... dzisiaj w ciagu dnia jak narazie bylam 6 razy w toalecie (roznica miedzy ostatnimi razami wynosi ok pol godz i pecherz za kazdym razem w polowie pelny - mimo tego czulam potrzebe skorzystania z toalety) do tego pobolewaja mnie jajniki (2 dni po stosunku mocno caly dzien, za to dzisiaj moze raz ledwo jeden zabolal) dzisiaj tez moje sutki sa bardzo wrazliwe (tak wrazliwych jeszcze nie mialam, poniewaz pieszczoty nigdy nie sprawialy mi bolu...i na ok tydzien przed okresem mnie tak nigdy nie bolaly...) mam w zwiazku z tym pytanie: czy sa to objawy wczesno-ciazowe czy typowe dla innych dziewczyn przed okresem (mnie takie cos pierwszy raz sie zdarzyło a miesiaczkuje od 8 lat)

Gość zdezorientowana909
odpowie ktos? :( prosze :(

Gość zdezorientowana909
od momentu napisania tego postu bylam juz 2 razy w lazience z prawie pelnym pecherzem bo mialam juz parcie na pecherz :( niech ktos odpisze :(

Gość szooooooooook
ja jestem w ciazy i sikam co pol godz a jak pije to od razu co 5 minut

Gość zdezorientowana909
ale zeby po tak krotkim czasie miec takie cos? :> :> :>

Gość zdezorientowana909
:(

Gość Ewa___
Mialam tak... Teraz mam cudownego synka :)

Gość safqgte3qf
psychika działa:) przestań myśleć! parcie na pęcherz jest wtedy gdy dziecko jest większe, uspokój się, może przeziębiłaś pęcherz?

Zawsze mże to być objaw raka pęcherza. Wybacz,ale właśnie się dowiedziałam:(

Gość Ewa___
Nieprawda... Czeste oddawanie moczu na poczatku ciazy spowodowane jest wysokim poziomem hormonow i dziecko nie musi byc duze.

Gość Ewa___
Nie umiesz szukac...

Gość oliwika00
Częste parcie na pęcherz możesz zacząć odczuwać nawet jeszcze zanim dowiesz się, że jesteś w ciąży - to jeden z pierwszych objawów, który daje o sobie znać około 6. tygodnia od zapłodnienia. A TY CZYTAC :)

Gość zdezorientowana909
progesteron takie objawy moga byc nawet po tyg od zaplodnienia ale u mnie to watpie zeby juz bylo zaplodnienie... pecherz ani cewka moczowa mnie nie boli, nerki tez nie. nic nie boli...

Gość oliwika00
jAK WIDAC PARCIE NA PECHERZ WYSTPEUJE OD 6 TYGODNIA ) CHCIALAS ZABLYSNAC ALE CI NIE WYSZLO ;)

Gość oliwika00
rozmawialam kiedys z ginem. i to sa jego slowa. pytalam o bol brzucha i o to tez bo sikalam jak z\szalona i mialam mdlosci. zaczal sie smiac i powiedzial ze gdyby koebitea czula ciaze juz tak w 1 tygodniu to by ciaza nie trwala 9 miesiecy.

Gość oliwika00
Częste parcie na pęcherz możesz zacząć odczuwać nawet jeszcze zanim dowiesz się, że jesteś w ciąży - to jeden z pierwszych objawów, który daje o sobie znać około 6. tygodnia od zapłodnienia

Gość zdezorientowana909
no i bedziemy sie tak wymieniac cytatami ktore juz zostaly wklejone? wiesz rozni ginekolodzy rozne rzeczy mowia....

Gość oliwika00
Dobra:) Jak jesteś madrzejsza i nie sluchasz innych to se badz. szczerze? lata mi to co ty myslisz. ja wiem swoje. pytasz o zdanie ludzi na forum ktos ci mowi a ty i ak sie wymadrzasz.powodzenia. wspolczuje temu kto ci zrobil to domniemane dziecko. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość zdezorientowana909
doczytalam na innym forum ze czestomocz moze miec cos wspolnego ze zblizajacym sie okresem ;) ot dzialanie progesteronu ;) a jest on na wysokim poziomie rowniez na samiutkim poczatku ciazy wiec ..na dwoje babka wrozyla ;P pisalam juz wczesniej ze dziwi mnie fakt ze ten czestomocz nadszedl tak szybko

Gość oliwika00
jka taka jestes ciekawa to zaplac za gina i tyle.

Gość zdezorientowana909
oj widze ze jednak mimo tego usmiechu kolezanka sie wkurzyla ;) dziewczyno nie zawsze musisz miec racje ;) a dwa razy cytowanie tego samego tekstu nie sprawi ze bedzie prawdziwszy ;)

Gość oliwika00
czestomocz moze miec tez cos wspolnego z nerkami z kamicą, z nieprawidlowym funkcjonowaniem nerek, krwi a nawet bialaczka. wiec ogarnij sie.

Gość zdezorientowana909
kochana ja juz mam umowiona wizyte tylko ze ciekawosc wieksza byla ;)

Gość zdezorientowana909
2 tyg temu mialam robione sporo badan i akurat jesli chodzi o te sprawy to wszystko gra :D :)

Gość oliwika00
taka jestes ciekawa? dobrze wiec ci powiem. trzy miesiace temu poronilam ciaze. pierwsze objawy pojawily sie w 3 tygodniu. brak okresu, nabrzmiale cycki, ochota na maliny. przeogromna, doprowadzajaca do placzu. poronilam w 7 miesiacu. i wkurwiaja mnie takie jakt ty ze uwazaja sie za madrzejsze bo na forum przeczytały.

Gość oliwika00
w3 praktyce to czeste sikanie pojawia sie dopiero cos kolo 4-5 miesiace, tak mialam ja i inne moje kolezanki. stad wiem i stad moja irytacja

Gość zdezorientowana909
a moim zdaniem jestes taka wkurzona i zgorzkniała bo straciłas dziecko. nie wyżywaj sie za to na całym swiecie

Gość oliwika00
wiesz co ci powiem? w zyciu nie bylas w ciazy wiec nie wiesz co to znaczy. i nie masz prawa pieprzyc jak to jest i jakie sa objawy.

Gość zdezorientowana909
jedna moja kolezanka ma objawy niedoczynnosci tarczycy a druga ma hashimoto i na nic nie narzeka..takze wiesz.. wiem ze ciaza to nie choroba ale mowimy o objawach ktore wystepuja przy pewnych stanach...