Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana909

czeste oddawanie moczu - prosze o odpowiedzi :(

Polecane posty

Gość zdezorientowana909
widze ze przemawia przez Ciebie duza nienawisc i zlosc na caly swiat. ale to minie

Gość oliwika00
twoje zdanie mam akurat w dupie. nie znasz mnie i nie oceniaj co robie tak a co tak. bo to niczyja wina ze moj syn odszedl i rodzilam go martwego. jakos ddaje z tym rade. ale toje jebanie o tych objawach doprowadza mnie do cholery bo sie madrujesz a ol dziecka nei nosilas nawet pod sercem.

Gość oliwika00
tak. nienawisc przemawia szczegolnie na takie glupie jak ty ;)

Gość oliwika00
minela dawno. bo mam meża. ktory zadbal o to zebym zapomniala. no ale slucham. jak to jest byc w ciazy :) moze sie czegos dowiem :)

Gość oliwika00
moze i jestem zbyt zdenerwowana ale uwierz mi ze bylam w ciazy i troszke wiem wiecej na ten temat od ciebie bo ty chyba nie bylas. nie zycze ci zebys widziala swoje dziecko ktore nosisz i ktore p 7 miesiacach w twoim brzuchu rodzi sie niezywe! a ty to chcac niechcac widzisz.

Gość oliwika00
czujesz ten sam bol, te same bole porodowe sa, ale po wszytskim nie ma placzu dziecka, i nie kladzie ci go lekarz na brzuchu mowiac ze jest zdrowy.

Gość zdezorientowana909
przy takim samopoczuciu jakie Ty masz i nienawisci do swiata, tym stresie...to watpie zebys sie jeszcze kiedys dowiedziala

Gość oliwika00
nienawisc jak juz napisalam mam do takich lasek jak ty.

Gość oliwika00
chociaz... moze sie kiedys dowiesz jak to jest. poronic w 7 miesiacu. znieczulica przez ciebe wychodzi nawet dupą

Gość zdezorientowana909
ale to nie oznacza ze musisz sie odrazu wydzierac na forumowiczki ktore sa mlodsze od Ciebie, mniej doswiadczone, poczatkujace, z mniejsza wiedza ale szukaja jej i czerpia ta wiedze. ja Ci tylko podalam fakty odnosnie tego czestomoczu ktorych sama nie wymyslilam tylko znalazlam w artykule a Ty to wzielas tak do siebie...

Gość oliwika00
I naprawde szkoda mi juz czasu na pisanie z toba bo jestes pusta jak balon i glupia jak osiol. pa.

Gość oliwika00
bo bylam moja droga w ciazy wiec z wlasnego doswiadczenia ci napisalam, a ty madrzejsza bo w necie prezcytalas.

Gość zdezorientowana909
mnie Twoje komentarze nie obrazaja. wiem ze jestes w ciezkiej sytuacji ale powinnas jednak sie zastanowic czy teraz jestes na prawde zla na mnie czy na swoja sytuacje...

Gość oliwika00
chcialam ci pomoc, bo bylam w ciazy i wiem jak jest na poczatku, wiem jakmoje kolezanki,. a ty sie uczepilas artykulu ktory napisal ktos bo sie z ksiazek z kolei nauczyl i wiesz lepiej.

Gość oliwika00
Wiec mowie ci to ostatni raz. jesli tydzien temu moglo dojsc do zaplodnienia to na pewno to siusianie nie jest teraz odpowiedzialne za ciaze. bol brzucha owszem. ale nie sikanie

Gość zdezorientowana909
nie kazdy musi miec takie same objawy w tym samym czasie. czesc kobiet ma plamienia, czesc nie, a mala ilosc takie ktore wygladaja jak okres ale dziecko i tak jest zdolne przezyc. naprawde nie kazdy musi miec takie objawy, jak pisalas wiesz po swoich kolazankach, ja wiem po moich i po rodzinie. sama nie musze byc w ciazy zeby widziec i czerpac wiedze

Gość oliwika00
hahahaha. nie. ty jednak jestes głupi.amoze zmadrejesz dziewczyno. gazetowe i internetowe madrosci. hehehehehe... dobranoc.

Gość zdezorientowana909
jesli uwazasz ze mam w d... to ze poronilas to sie grubo mylisz. to jest zawsze tragedia. chyba najgorsza na swiecie. ale nie chce czuc ze mnie atakujesz....

Gość oliwika00
tak to wyglada a jednak to bylo moje dzziecko

Gość zdezorientowana909
moze Twoja kolejna ciaza nie bedzie taka jak ta ostatnia i zrozumiesz ze mozna miec rozne objawy, wrecz nietypowe jak moja kolezanka miala. i nie czuj takiej odrazy do swiata i ludzi bo dobrze Ci to nie wyjdzie...to Cie tylko bardziej zdoluje

Gość zdezorientowana909
moja ciocia przezyla to samo co Ty. dlugo nie mogla sie po tym otrzasnac ale pozniej urodzila silnego, zdrowego chlopca i kompletnie zwariowala na jego punkcie. wczesniej byla ciagle zaplakana badz zla na wszystkich. wiem ze nie da sie zastapic drugiej osoby. ale da sie pokochac inna. i warto byc pogodnym a ludzie odplaca sie tym samym

Gość zdezorientowana909
gdybys miala moje zdanie gdzies olalabys temat na samym poczatku bo nie chcialabys gadac z "glupia malolata" a jednak opowiedzialas mi o sobie i o swoim problemie. wiem ze poronienie boli. i nie mam za zle ze mnie obrazalas. po prostu przestan traktowac ludzi jak wrogow a bedzie lepiej

Gość hanja
Dziewczyny nie kłóćcie się, to może być zapalenie pęcherza wywołane bakteriami e.coli a od tego się nie umiera, tylko trzeba do lekarza po szczepionkę iść.

Gość mała_miiii
Lekarz to popierwsze ,a potem mysle ze jesli juz skonsultujesz z nim swoje objawy moze warto sie zastanowic nad szczepionką.

Gość zdezorientowana909
nic mnie nie boli i to zadne zapalenie. mialam ostatnio robione badania. zreszta zachowuje higienę....nie mialam jak sie tym zarazic. przy oddawaniu moczu nic mnie nie boli, nerki nie bola, pecherz tez nie. nie ma krwi w moczu. nie piecze mnie cewka moczowa. nie mam zadnych upławow. czuje sie dobrze. tylko tyle ze w nocy budzialam sie po 3 razy zeby oddac mocz...

Gość gość
pojdz na badania do urologa po prostu, moge polecic Ci www.urolog-gorecki.wroclaw.pl

Gość olga

ja tez latam co pol godziny do kibla urodzilam coreczke 3 miesiace temu i za 18 dni mam okres miec karmie piersia j to jest normalny objaw