Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krolewna_Krak_

Wakacyjna francuska milosc - co robic?

Polecane posty

Gość Krolewna_Krak_

Co tu opowiadać. poznaliśmy się w wakacje we Francji. z początku podchodziłam do tego sceptycznie a poza tym wyjechałam z kraju nie po to aby szukać męża tylko odpocząć. tak na prawdę to on mnie dostrzegł z spośród tłumu. zwyczajnie zagadał. cześć jak się masz itp. zwykła gadka. zaczęło się niewinnie. później spacerki, rozmowy długimi godzinami. facet ciepły, wesoły i rozumiał mnie bez słów. mamy podobne charaktery. z czasem poznałam jego kolegów i rodzeństwo. oczywiście każdy mi powtarzał ze dokonałam zmiany. nikt z jego najbliższych nie mógł uwierzyć ze ktoś taki jak on, lowelas mający laskę co wieczór inna się zakocha do szaleństwa. zdziwiło mnie to bo nie mogłam w to uwierzyć. zapytałam wiec o co chodzi. jakie laski, jaka zmiana. powiedział ze miał ich sporo, i traktował przedmiotowo. to one go podrywały nie on je. zaskoczyło mnie to. powiedział mi jednak że w chwili kiedy mnie zobaczył coś w nim drgnęło i nie mógł się oprzeć żeby mnie nie zaczepić. tak to się zaczęło. uwierzyłam mu bo wiele na to wskazywało. kiedy wyjechałam. codziennie ze sobą rozmawiamy. nie ma wieczoru żebyśmy nie siedzieli przed kamerkami. oboje mamy profile na jednaj stronce. mamy do siebie hasła. on podglada moj ja jego. do tego pousuwal wszystkie laski z profilu i foty z dziewczynami. ma tylko mnie. kiedy go widze na prawde czuje z emnie mu zalezy. były chwile kiedy sie obrazałam na niego lub on na mnie wtedy oboje wariowalismy. z natury jak nie widze winy w tym co zrobilam nie rpzepraszam on tez nie a jednak sie przepraszamy bez wzgledu kto mial razje. bo nieodzywanie sie do siebie jest dla nas katastrofa. on wie jakie ja mam podejcie do pewnych spraw. czym moze sobie u mnie przeskrobac. np. nie lubie jak ktos sie umawia a nie przychodzi i jeszcze nie da znaku zycia. srasznie mnie to irytuje. dlatego raz byla taka sytuacja wiec nauczyl sie ze jak go nie ma to mowi wczesniej lub wysyła smsa. nie zawsze jest tak ze to on mi ulega ja tez sie staram go zrozumiec. ma 5 rodzenstwa jest najmłodszy. nie ma zony i nigdy nie miał. chce zebym to ja nia była. powiedział ze gdyby mnie miał stracic to nie wiedziałby co robic. nie potrafi beze mnie zyc na dzien dzisiajszy. boi sie ze mnie straci. zapomniałabym wspiera mnie w tym co robie. od pierwszej chwili kiedy go poznałam jest ze man szczery w prost mowi co chce a czego nie. to sie akurat da wyczuc kiedy facet kłamie. to Nigeryjczyk. ma 23 lata. swietnie mowi po angielsku, ma tam azyl. nie udalo mi sie dostac wizy i ze nie moze do mnie rpzyjechac. wyjscie jest zawsze. w tym przypadku tak jak juz wspomnialam sa 3. 1. spotkac sie we francji i pobrac. 2. wstrzymac sie z decyzja i poczekac az zaczne pracowac po ukonczeniu studiów nie wiele juz zostało. 3. rostac sie jezeli nie bedzie chciał czekac.

Gość Frozyna
On jest Nigeryjczykiem?? A powiedz jaka ma sytuacje rodzinna, i finansowa? Studiuje cos? Dlugo we Francji?

Gość Frozyna
Ahhaaa...rodzia juz wiem, sorka nie doczytalam tego...On chce zyc we Francji czy jak?

Gość Krolewna_Krak_
tak jest Nigeryjczykiem. finansowo - kiepsko. rok tam jest juz.

Gość jest murzynem
????????????????????

Gość poznałaś go w TE wakacje
??????? I już chcesz się hajtać?????? o ja pier.doleeeeeeee:O Nigeryjczy, bez kasy, bez szans na wize, mający 23 lata....-no sama przeczytaj jak to brzmi....

Gość Krolewna_Krak_
murzynem? nie llubie takiego okreslenia.

Gość nie żeń się
narobi ci dzieci i zostaniesz starą kurą domową która nie będzie mogła z domu wyjść

Gość Krolewna_Krak_
nie wiem :( ale chyba to milosc.

Gość jaka ma religie
????????????????????????????

Gość Frozyna
Mieszkam we Francji, musisz wiedziec, ze po Nigeryjczykach...A wlasciwie po wszystkich ciemnych RZADKO mozna sie spodziewac czegos dobrego...a jak sytuacja finansowa kiepska...Murzyni w przeciwienstwie do Arabow raczej rzadko sa tak niebezpieczni, bo nie maja islamu ani tradycji ktora by im nakazywala chamskie traktowanie kobiety...Powiem Ci, ze moj ojciec pracowal kiedy z Nigeryjczykiem...Tragedia, pracowal przez miesiac, zarobil troche...a wracal do pracy dopiero jak to wydal(!) Chociaz mili czesto sa, nie powiem, ze nie...Ale uwazaj, bo bedziesz miala jego na utrzymaniu

Gość Krolewna_Krak_
on wyznaje islam, ale nie praktykuje tej religii.

Gość don mariano
hahahhaaaaa:D Kolejna naiwna do przewozu dragów:D:D:D

Gość Frozyna
Za cholere nie przechodz na islam, i nie wyjezdzaj z nim do Nigerii...Zyj tylko w Unii Europejskiej...wiem co mowie

Gość Krolewna_Krak_
jakie dragi, co ty piszesz :(

ty nie wiesz jakie dragi ale chuje robią biznes na głupich pizdach, nie martw się o to.

Gość Krolewna_Krak_
nie, do Nigerii sie nie udam. ponoc tam niebezpiecznie. co do wiary, wiem tylko tyle, ze dla milosci moge zrobic wiele.

Gość mMisiAa
Dziewczyno wstrzymaj się jeszcze z tym hajtaniem! weź go na dystans może to oszust a może wielka miłość ... jak miłość to przetrwa wszystko. pracuje ?

Gość buhahahahahahahaha
czarny muslim! hehehe robcie tak dalej.

Gość optymistkaaaaaaaaa
ja nie mam dobrego zdania o Nigeryjczykach, wiem od mojej rodziny, ktora mieszka w Francji, ze sa oni tam utrapieniem, pamietam jak kiedys bylam we Francji w centrum duzego miasta z kamera video i szedl taki jeden z Nigerii i powiedzial - skad pochodzisz? ja mowie Polska a on na to -a to przesylam ci podarunek smierci dla twojego kraju ! Wogole to zauwazylam, ze Nigeryjczycy bardzo latwo nawiazuja znajomosc zwlaszcza z plcia przeciwna.

Gość Frozyna
A jak ja powiedzialam nigeryjczykowi ze jestem z Polski to mnie pytal czy to w Europie...

Gość Krolewna_Krak_
o co mu chodzilo z ta kamera?

Gość Frozyna
Jezuuu...dziewczyny, wiazcie sie z bialymi...Nas bialych coraz mniej a ciemnym to na reke...Chcecie za 10 lat widziec tylko ciemne twarze?? Na dodatek mimo iz mam kolegow arabow, to oni sie wcale nie kryja, ze chca europe na islam przestawic...Nawet moja kolezanka Francuzka ktora mieszka w arabskiej dzielnicy mowila, ze drazni ich, ze nie nosi chusty...:(

Gość buhahahahahahahaha
w koncu bedzie z nimi wojna! a Francja jest juz skonczona. tam juz jest pol na pol wsrod mlodych. Francuzi walczyli z kosciolem, a po cich wyrosl im wrog ktory ich zniszczy. jebani zdrajcy bialej rasy. nie pozwol mu cie zniszczyc. on chce pobyt w EU, wie, ze polki na nich leca. jeszcze zrobi z ciebie islamistke.

Gość optymistkaaaaaaaaa
nie wiem o co mu chodzilo z ta kamera ale przez przypadek zostal zfilmowany i moze sie wsciekl???

Gość Krolewna_Krak_
czyli opcja nr 3. moze faktycznie chce papiery :(

Gość zmartwionaaaaaaaa
niestety sznasa jest wielka, ze chce papiery, oni potrafia wszystko zrobic, zeby je zdobyc, takze uwazaj i obserwuj dobrze zanim podejmiesz jakakolwiek decyzje !