Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Krolewna_Krak_

Wakacyjna francuska milosc - co robic?

Polecane posty

Go艣膰 Krolewna_Krak_

Co tu opowiada膰. poznali艣my si臋 w wakacje we Francji. z pocz膮tku podchodzi艂am do tego sceptycznie a poza tym wyjecha艂am z kraju nie po to aby szuka膰 m臋偶a tylko odpocz膮膰. tak na prawd臋 to on mnie dostrzeg艂 z spo艣r贸d t艂umu. zwyczajnie zagada艂. cze艣膰 jak si臋 masz itp. zwyk艂a gadka. zacz臋艂o si臋 niewinnie. p贸藕niej spacerki, rozmowy d艂ugimi godzinami. facet ciep艂y, weso艂y i rozumia艂 mnie bez s艂贸w. mamy podobne charaktery. z czasem pozna艂am jego koleg贸w i rodze艅stwo. oczywi艣cie ka偶dy mi powtarza艂 ze dokona艂am zmiany. nikt z jego najbli偶szych nie m贸g艂 uwierzy膰 ze kto艣 taki jak on, lowelas maj膮cy lask臋 co wiecz贸r inna si臋 zakocha do szale艅stwa. zdziwi艂o mnie to bo nie mog艂am w to uwierzy膰. zapyta艂am wiec o co chodzi. jakie laski, jaka zmiana. powiedzia艂 ze mia艂 ich sporo, i traktowa艂 przedmiotowo. to one go podrywa艂y nie on je. zaskoczy艂o mnie to. powiedzia艂 mi jednak 偶e w chwili kiedy mnie zobaczy艂 co艣 w nim drgn臋艂o i nie m贸g艂 si臋 oprze膰 偶eby mnie nie zaczepi膰. tak to si臋 zacz臋艂o. uwierzy艂am mu bo wiele na to wskazywa艂o. kiedy wyjecha艂am. codziennie ze sob膮 rozmawiamy. nie ma wieczoru 偶eby艣my nie siedzieli przed kamerkami. oboje mamy profile na jednaj stronce. mamy do siebie has艂a. on podglada moj ja jego. do tego pousuwal wszystkie laski z profilu i foty z dziewczynami. ma tylko mnie. kiedy go widze na prawde czuje z emnie mu zalezy. by艂y chwile kiedy sie obraza艂am na niego lub on na mnie wtedy oboje wariowalismy. z natury jak nie widze winy w tym co zrobilam nie rpzepraszam on tez nie a jednak sie przepraszamy bez wzgledu kto mial razje. bo nieodzywanie sie do siebie jest dla nas katastrofa. on wie jakie ja mam podejcie do pewnych spraw. czym moze sobie u mnie przeskrobac. np. nie lubie jak ktos sie umawia a nie przychodzi i jeszcze nie da znaku zycia. srasznie mnie to irytuje. dlatego raz byla taka sytuacja wiec nauczyl sie ze jak go nie ma to mowi wczesniej lub wysy艂a smsa. nie zawsze jest tak ze to on mi ulega ja tez sie staram go zrozumiec. ma 5 rodzenstwa jest najm艂odszy. nie ma zony i nigdy nie mia艂. chce zebym to ja nia by艂a. powiedzia艂 ze gdyby mnie mia艂 stracic to nie wiedzia艂by co robic. nie potrafi beze mnie zyc na dzien dzisiajszy. boi sie ze mnie straci. zapomnia艂abym wspiera mnie w tym co robie. od pierwszej chwili kiedy go pozna艂am jest ze man szczery w prost mowi co chce a czego nie. to sie akurat da wyczuc kiedy facet k艂amie. to Nigeryjczyk. ma 23 lata. swietnie mowi po angielsku, ma tam azyl. nie udalo mi sie dostac wizy i ze nie moze do mnie rpzyjechac. wyjscie jest zawsze. w tym przypadku tak jak juz wspomnialam sa 3. 1. spotkac sie we francji i pobrac. 2. wstrzymac sie z decyzja i poczekac az zaczne pracowac po ukonczeniu studi贸w nie wiele juz zosta艂o. 3. rostac sie jezeli nie bedzie chcia艂 czekac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Frozyna
On jest Nigeryjczykiem?? A powiedz jaka ma sytuacje rodzinna, i finansowa? Studiuje cos? Dlugo we Francji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frozyna
Ahhaaa...rodzia juz wiem, sorka nie doczytalam tego...On chce zyc we Francji czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
tak jest Nigeryjczykiem. finansowo - kiepsko. rok tam jest juz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest murzynem
????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozna艂a艣 go w TE wakacje
??????? I ju偶 chcesz si臋 hajta膰?????? o ja pier.doleeeeeeee:O Nigeryjczy, bez kasy, bez szans na wize, maj膮cy 23 lata....-no sama przeczytaj jak to brzmi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
murzynem? nie llubie takiego okreslenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie 偶e艅 si臋
narobi ci dzieci i zostaniesz star膮 kur膮 domow膮 kt贸ra nie b臋dzie mog艂a z domu wyj艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
nie wiem :( ale chyba to milosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaka ma religie
????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frozyna
Mieszkam we Francji, musisz wiedziec, ze po Nigeryjczykach...A wlasciwie po wszystkich ciemnych RZADKO mozna sie spodziewac czegos dobrego...a jak sytuacja finansowa kiepska...Murzyni w przeciwienstwie do Arabow raczej rzadko sa tak niebezpieczni, bo nie maja islamu ani tradycji ktora by im nakazywala chamskie traktowanie kobiety...Powiem Ci, ze moj ojciec pracowal kiedy z Nigeryjczykiem...Tragedia, pracowal przez miesiac, zarobil troche...a wracal do pracy dopiero jak to wydal(!) Chociaz mili czesto sa, nie powiem, ze nie...Ale uwazaj, bo bedziesz miala jego na utrzymaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
on wyznaje islam, ale nie praktykuje tej religii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 don mariano
hahahhaaaaa:D Kolejna naiwna do przewozu drag贸w:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frozyna
Za cholere nie przechodz na islam, i nie wyjezdzaj z nim do Nigerii...Zyj tylko w Unii Europejskiej...wiem co mowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
jakie dragi, co ty piszesz :(

Udost臋pnij ten post

ty nie wiesz jakie dragi ale chuje robi膮 biznes na g艂upich pizdach, nie martw si臋 o to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
nie, do Nigerii sie nie udam. ponoc tam niebezpiecznie. co do wiary, wiem tylko tyle, ze dla milosci moge zrobic wiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mMisiAa
Dziewczyno wstrzymaj si臋 jeszcze z tym hajtaniem! we藕 go na dystans mo偶e to oszust a mo偶e wielka mi艂o艣膰 ... jak mi艂o艣膰 to przetrwa wszystko. pracuje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahahahahaha
czarny muslim! hehehe robcie tak dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymistkaaaaaaaaa
ja nie mam dobrego zdania o Nigeryjczykach, wiem od mojej rodziny, ktora mieszka w Francji, ze sa oni tam utrapieniem, pamietam jak kiedys bylam we Francji w centrum duzego miasta z kamera video i szedl taki jeden z Nigerii i powiedzial - skad pochodzisz? ja mowie Polska a on na to -a to przesylam ci podarunek smierci dla twojego kraju ! Wogole to zauwazylam, ze Nigeryjczycy bardzo latwo nawiazuja znajomosc zwlaszcza z plcia przeciwna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frozyna
A jak ja powiedzialam nigeryjczykowi ze jestem z Polski to mnie pytal czy to w Europie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
o co mu chodzilo z ta kamera?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frozyna
Jezuuu...dziewczyny, wiazcie sie z bialymi...Nas bialych coraz mniej a ciemnym to na reke...Chcecie za 10 lat widziec tylko ciemne twarze?? Na dodatek mimo iz mam kolegow arabow, to oni sie wcale nie kryja, ze chca europe na islam przestawic...Nawet moja kolezanka Francuzka ktora mieszka w arabskiej dzielnicy mowila, ze drazni ich, ze nie nosi chusty...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahahahahaha
w koncu bedzie z nimi wojna! a Francja jest juz skonczona. tam juz jest pol na pol wsrod mlodych. Francuzi walczyli z kosciolem, a po cich wyrosl im wrog ktory ich zniszczy. jebani zdrajcy bialej rasy. nie pozwol mu cie zniszczyc. on chce pobyt w EU, wie, ze polki na nich leca. jeszcze zrobi z ciebie islamistke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymistkaaaaaaaaa
nie wiem o co mu chodzilo z ta kamera ale przez przypadek zostal zfilmowany i moze sie wsciekl???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krolewna_Krak_
czyli opcja nr 3. moze faktycznie chce papiery :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmartwionaaaaaaaa
niestety sznasa jest wielka, ze chce papiery, oni potrafia wszystko zrobic, zeby je zdobyc, takze uwazaj i obserwuj dobrze zanim podejmiesz jakakolwiek decyzje !

Udost臋pnij ten post