Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawinka

dobry sklep z ubrankami i akcesoriami dla niemowląt w Krkowie

Polecane posty

Gość truskawinka

Witam! Bardzo proszę o informacje na temat dobrego i w miarę niedrogiego sklepu z ubrankami i akcesoriami dla niemowląt w Krakowie, najlepiej w okolicy centrum. Pora zakupić wyprawkę, ale jak widzę ceny w galeriach, to mi się słabo robi. Z góry dzięki, pozdrawiam!

Gość penelopa cr.
Pepco lub Auchan- duży wybór i przed wszystkim tanio

Gość truskawinka
dzięki :) w sumie dobry pomysł, żeby do Auchana pojechać

Gość Chyba sklep Świat Dziecka ...
w Nowej Hucie ...tam masz wszystko. To jest blisko Centrum E bodajże . Tam do sklepu chodziłam ale Huty tak nie znam , wiem tylko że zaraz jest Centrum

Gość truskawinka
kurcze, Huta jest mi trochę nie po drodze. Szukam czegoś w centrum, bo jestem już w zaawansowanej ciąży i ciężko mi się podróżuje tramwajami (nie mam samochodu). Ale dzięki :)

wózki łóżeczka i takie większe rzeczy hurtownia dziecięca przy ul św Kingi (obok tandety) i druga taka sama ul Centralna (NH) Ciuszki ja kupowałam na allegro chyba najlepszy wybór, ewentualnie Auchan (w Bonarce), 5,10,15 Jakieś duperelki żeby je tylko "dokupić" to Entliczki (wyki, dobrego pasterza) Odwiedziłam też sklepi kolo szpitala na siemieradzkiego ale tam świecilo pustkami. Niemowlak na królewskiej też raczej wyjątkowo zaopatrzony nie jest. Jakby tak się zastanowić to najlepiej się opłaca kupić na allegro u jednego sprzedawcy zeby koszt wysyłki był zminimalizowany.

Gość truskawinka
poczytałam sobie o tej hurtowni na św. Kingi i chyba tam się wybiorę. Podobno jeśli wyda się tam jednorazowo powyżej 200 zł, to liczą wtedy po cenach hurtowych. No i w ogóle same dobre opinie można przeczytać :)

Oni tam w ogóle licza p[o cenach hurtowych. Ja kupowalam poduszke do karmienia na centralnej i mi policzyla pani jak w hurcie . Fajne tam babeczki pracuja bardzo pomocne.

Gość truskawinka
oo, dobrze, że mi przypomniałaś - muszę dopisać do listy poduszkę do karmienia :)

Gość jfghghfgcdfghchc
Jeszcze jest sklep na Starowiślnej (gdzieś tak w połowie ulicy po lewej stronie od rynku). Chyba sie nazywa wszystko dla dziecka tez ceny są dobre.

Gość truskawinka
super, tam też będę miała po drodze :) na pewno tam wstąpię

Gość truskawinka
heh...weszłam sobie na strony internetowe tych sklepów na starowiślnej i św kingi. Matko, jakie paskudne !! :D Ale ofertę mają dobrą, to najważniejsze :)

Gość carpee_08
w okolicy krk jest trochę tych sklepów, ale ja od jakiegoś czasu przestawiłam się na olinek w bochni. z krk to jakieś pół godz, a rzeczy naprawde fajne, obkupuje się i przy tym oszczędzam.:)

Gość gość
W nowej hucie świat dziecka, duży wybór a ceny jak wszędzie. Do tego można u nich zamówić rzeczy których na próżno szukać gdzieś indziej, do tego pomocna obsługa. Ja przy zakupie wyprawki dostałam rabat 10%.

Gość gość
Jako właściciel sklepu z akcesoriami dla niemowląt muszę przyznać, ze podstawą jest dobry dostawca - sam korzystam z http://www.aico.com.pl/oferta.html i mnie proponowane przez nich produkty zdecydowanie bardziej przekonują swoją jakością niż te, które można otrzymać w super i hipermarketach.

Gość gość
Musi być w Krakowie? Jestem z Krakowa, ale nie znam żadnych dobrych sklepów stacjonarnych. Osobiście robiłam zakupy przez internet w sklepie krainadziecka.com.pl i była mega zadowolona. Więc polecam sklep online:)

Gość gość
Mogę na pewno polecić stronę www.natargu.pl. Dużo nowoczesnych akcesoriów dla dzieci, ale nie tylko. Rzeczywiście nazwa sklepu pasuje, bo jest tutaj wszystko jak na prawdziwym targu. Są zabawki, rowerki, wózki, foteliki samochodowe dla maluchów, ale są też...akcesoria ogrodowe:) Także wszechstronnie.

Gość ddrre
Jak szukasz wysokogatunkowego asortymentu przeznaczonego dla najmłodszych dzieci to zajrzyj koniecznie tutaj www.CuddlyZOO.pl. W tym sklepie internetowym skompletowałam całą wyprawkę dla mojej córeczki. Kupiłam genialną pościel dla dziecka i całe wyposażenie wózka. Często korzystam również z atrakcyjnych pod względem ceny promocji .

Gość gość
zerknij tez tutaj: http://papillon-shop.pl/ jeśli szukasz dobrych jakościowo i pięknych produktów z pewnością znajdziesz coś dla siebie

Gość gość
ja moge Ci polecic ten internetowy www.esska.com.pl nigdy nie widzialam akcesoriow dla maluchow w takiej cenie i o takiej jakosci

Zapraszamy serdecznie do zakupów przez internet, mamy wszystko dla niemowląt i Mam. Bardzo duży wybór akcesoriów, przewijaki, łóżeczka, ubranka, wózki dziecięce, poduszki do karmienia. Zapraszamy www.dzieckoexpert.pl

Gość gość
Możesz też wejść na http://www.mituapi.pl/. Mają sporo ciekawych propozycji ubranek dla małych dzieci. Kupiłam tam też kokon niemowlęcy który spisuje się bardzo dobrze.

Gość gość
Ja za dwa miesiące mam termin. Urodzę swoje pierwsze dziecko. Rozglądam się za różnymi sklepami, w których będę mogła wyposażyć się w artykuły dla niemowląt. Popytałam wśród znajomych, ale część z tych sklepów, które mi poleciły już dawno nie funkcjonują. Ja w sieci znalazłam http://www.sdkrak.pl/. Czy któraś z Was korzystała? Chciałabym zrobić wszystko przed terminem porodu, dlatego zależy mi na czyjejś opinii.

Gość Humuka21
Może zajrzyj do serwisu ogłoszeniowego https://clixs.pl/ gdzie masz specjalny dział "Dla dzieci" w którym możesz znaleźć własnie fajne akcesoria w niewysokiej cenie.

Gość gość
Nie musisz poszukiwać potrzebnych artykułów, skoro wszystko możesz kupić w internecie. Bardzo mi to ułatwiło sprawę, gdy odkryłam http://sklep.dzieciecemarzenia.pl - wysokiej jakości artykuły, które zdecydowanie są warte swojej ceny!

Gość gość
Wysokiej jakości akcesoria dla dzieci możemy znaleźć w http://www.ikabellababy.pl/ . Świetne ręcznie robione produkty, które na pewno się spodobają najmłodszym :)

Gość KarolinaMamuska
A to musi być koniecznie w Krakowie? Ja jak szukałam chusty do noszenia to raczej w internecie. Kupiłam ja w sklepie Luna Dream. Była tańsza od innych chust, ale zupełnie w niczym im nie ustępuje. A co do samego noszenia w chuście, to według mnie nie ma lepszego sposobu!

Gość Daga55
Ja uwielbiam robić zakupy w i internecie. Teraz bardzo często kupuję akcesoria oraz zabawki dla dzieci w takim sklepie https://www.megasmyk.pl/ mają bardzo duży wybór wszelkiego rodzaju akcesoriów dla dzieci a także korzystne ceny , lubię robić u nich zakupy.