Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna eM

Ciekawostka

Polecane posty

No dobra, cukruj mi tak dalej bo mi się ryjek uśmiecha :P dodam tylko że przerosłam mamę :classic_cool: i nie miałam na to wpływu :-D za to brat potwór ma 190cm..i gdzie tu sprawiedliwość? :O

Do czego się nie nadaje? Bo jeśli do gry w kosza to wiedz, że Muggsy Boques grał w NBA przy 159cm wzrostu :-) Chyba raczej kwestia gustu jaka kobieta powinna być. Ja nie mam wymagań co do wzrostu. Sylwetka za to jest czymś, co przyciąga wzrok :-)

Pomarańczowy, najważniejsza jest dupa a nie cycki :-) Co do połyku to się zgadzam :-)

a ja jestem znanym wielbicielem pięknych dupeczek :-) Cycki nie stanowią dla mnie tak spektakularnego widoku.

A dupeczka? Jaka jest? Wisisz mi przynajmniej opis, choć fotka najbardziej zaspokoiłaby moją ciekawość :-) Bo ja bardzo lubię dymać od tyłu i na koniec spuścić się na buzię, tak byś widziała wytrysk i wystawiała język :-)

Ja jestem ugodowa :-D A. opis mówisz :-P no hm..normalny wypukły tyleczek, nie za duży nie za mały :P taki akurat jest..w połączeniu ze zgrabnymi nogami i moja skromna osoba..ideał :-P

o dziwo nikt nie przeprowadził jeszcze badan ilu panów zejdzie na zawał pod foty kobiet z kaffe :D :classic_cool:

Ej nie mam foty pupy :-D mam się z przodu tylko, ubrana! :-D jest wciecie, oć do mych stopek..z taka klata Cię w ciemno biorę :classic_cool: :-P

Pomarańczowy, widziałem zarys. Nie wyglądają na małe. Myślę, że nawet hiszpana da się zrobić :-)

PS mam Ci tu wkleic a później iść grzecznie spać z myślą że ktoś przepraszam Cię kurwa mać bardzo tasuje se pod me zdjęcie? 😴