Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADIA091

NAPRAWDĘ CHCIAŁABYM SKOŃCZYC TO ŻYCIE...

Polecane posty

Gość NADIA091

ale wiem, że jestem za słaba.

Ciągle słysze, kim jestem.. i wiem jestem nikim. Nie mam nikogo, nie mam pracy, mam faceta który pracuje i tez w głebi duszy mnie ma za przegrańca życiowego . Jestem gruba, uzależniona od komputera, w domu mnie tylko wyzwyaja. Nie mam nawet za co do miasta pojechac.

I co , że mam.. on pracuje, wieczorem ma czas.. ale zmęczony i bez humoru.. nie mam znajomych , bo zawsze byłam kłótliwa, niemiła i mam pełno wrogów. Jedyna rozrywka to mój facet. Olałam szkołę, bo zaczęłam bac się ludzi i nikt mnie nie lubił. Roboty nie znajdę po gimnazjum i dwóch latach LO.. zapisałam się do szkoły zeby zaocznie zrobic LO i mature, ale boje i wstydze sie ludzi, wiec nie pójdę pewnie. Roboty dla mnie nie ma, nie mam z kim sie spotykac, rodzina mnie nie trawi.

Nie poddawaj się. To, że teraz jest źle, nie oznacza że zawsze tak będzie. Rozumiem Cie, bo sama jestem w depresji. Osobiście polecam Ci metody pozytywnego myślenia. poszukaj o tym w internecie.

Gość nad czym sie zastanawiasz???
praca fizyczna czy na produkcji albo ulotki, albo wyjazd za granice - nie trzeba matury rzuc kompa i jedzenie, bedzie czas na prace

Gość też w depresji i czuję to samo
jestem starsza od ciebie, trochę życia za mną, ale mam to samo, boję się ludzi, wolę nie wychodzić z domu i czuć się przegrana, nie lubię siebie.

Gość hahahah hihih
no to niestety masz dwa wyjscia: albo naprawde ze soba skonczyc , albo sprobowac zmienic zycie tzn. przede wszystkim skoro znasz swoje zle strony to juz polowa sukcesu. Wiec MUSISZ isc do szkoly bo niestety takie czasy a marnie widze twoja przyszlosc jesli jej nie skonczysz. Olej ludzi chodzisz tam dla siebie. Badz milsza moze uda ci sie nawiazac jakies znajomosci. No i spróbuj schudnac skoro przeszkadza ci twoja waga. Wyobraz sobie mine innych ludzi lub tych z bliskiego otoczenia jaka beda miec minę jak w koncu uda cie sie cos osiagnac. Aha i popros chlopaka zeby ci pomagal zeby on tez byl milszy. Jak nie bedzie chcial to tym bardziej staraj sie zmnienic siebie i olej go w koncu bo po co byc z kim s kto ciebie hamuje. a pozniej niech wie co wspanialego stracil ;) powodzenia

Chciałabym podjąc jakąs prace, ale problem w tym, że dojazd do miasta i z powrotem kosztuje mnie 10 zł.. a matka powiedziała, że mi nie da.. a zanim zarobię pierwszą wypłatę to muszę jakoś dojeżdzac:O rower nie wchodzi w grę bo to naprawdę jest kawał ... języków nie znam by jechac za granicę, szukałam pracy za granicą, ale był wymagany niemiecki.. swojego czasu byłam tak inteligentną osobą , ale te wszystkie braki to nawet zabiły we mnie umiejętnośc dobrego wysławiania się..

Do szkoły jestem zapisana.. koniec września idę do zaocznej, ostatnia klasa LO , potem matura.. pamiętam jak jako dziecko mówiłam, że ja to będę prawnikiem lub psychologiem, teraz to wszyscy się tylko ze mnie śmieją.