Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalovciana15

Seks i ja?

Polecane posty

Gość zalovciana15

Mój chłopak namawia mnie do seksu. On ma 19 lat, ja 15. Często mówi mi,że ma piekielną ochotę zrobić to ze mna. Chce mnie pieścić, lizać i possac. Ja jednak nie mam na takie rzeczy ochoty. On wciąż nalega. Raz, gdy spałam w jego domu, ale na osobnym łóżku on przyszedł do mnie i zaczął mnie lizac i dotykac. Wiem,że mnie kocha i dlatego tego chce. Wierzy,że to takie jakby przypieczentowanie związku. Jak mam sie zabezpieczyc? I czy pierwszy raz boli? A może nie powinnam tego robic? RAz była sytuacja,że ja sie mylam i zapomniałam zamnknąc na klucz drzwi. A obn wszedł do domu. I wszedł do łazienki i zaczał sie rozbierać. Naciskał na swój członek i wyleciała mu sperma,. nIe wiedziałam co robic i myślec. Poiedział,że mam ja łykać. Nie zrobiłam tego. On próbował wejść do wanny. lizał mnie. Ja uciekłam i sie obraził. potem sie oczywiście pogodziliśmy. Byłojeszcze pare takich sytuacji. Ale co ja mam robić? Poddać sie? Czy powinnam w tak młody,m wieku uprawiać seks? I czy 1 raz boli? Co robic? Kocham go, ale nie potrafie! Pomocy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować