Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona musi byc moja

ZDRADZILEM! jak ja odzyskac ?

Polecane posty

Gość Ona musi byc moja

Dziewczyny czemu jestescie takie zawziete ? :( Bylem z moja ukochana 2lata, musielismy rozstac sie na pewien czas ok.2 m-cy, nie radzilem sobie z tesknota,pragnalem jej,wiec wybralem opcje,ze na ten czas z inna pojde do lozka myslac o niej....zle wiesci szybko sie rozchodza,doszla i do niej ta wiadomosc. Od razu awantura,placz,chcac byc z nia szczery przyznalem sie :( Zerwala ze mna od razu,powiedziala,ze nigdy mi juz nie zaufa,ze nawet nie wiem co zepsulem,wtedy padlem na kolana,bo chce tylko jej,ale to nie pomoglo.Bez niej umieram,zasypuje ja smsami,bo telefonow nie odbiera,odpisuje mi tylko,ze zlamalem jej serce,bylem tym jedynym,widziala,we mnie caly swiat a okazalem sie gnojkiem,Boze jak jej slowa mnie rania i bola,jak tego zaluje,chce ja odzyskac,walcze o nia, ale ona ciagle powtarza to straszne slowo 'koniec' i 'koniec' juz nie moge tak dluzej, co robic by ja odzyskac,boje sie,ze utracilem ta jedyna na zawsze,dluzej tego nie zniose... dziewczyny czemu takie uparte,zawziete jestescie? nie potraficie wybaczac? przeciez przeprosilem,blagam,kajam sie a ona nic 😭

Gość nyhadassfg
oby Ci nigdy nie wybaczyła, zycze Ci tego z całego serca. Faceci to palanty ! porażka

Gość Ona musi byc moja
Jak to dobrze mi tak ? blagam ja, przepraszam,prawie leze u jej stop zalujac tego co zrobilem a ona nie chce nawet na mnie spojrzec :( bez niej moze zycie nie ma sensu, a moje uczucia sie nie licza? kocham ja z calego serca, po prostu potrzebowalem bliskosci,tesknota za nia mnie zabijala,zazdrosc,ze jest tak daleko ode mnie itd..co robic by ja odzyskac? :(

Gość zgaga20
ale jak o nią walczyles? przeprosiny i blagania nie wystarcza na pewno. licza sie czyny a nie same slowa.

Gość Ona musi byc moja
nie mam jak sie z nia spotkac,bo ona nie chce mnie juz widziec,nie daje rady bez niej, w zasadzie juz nie istnieje, nie spie,nie jem,zawalam obowiazki,ona musi byc moja,tak bardzo ja kocham,kazdy popelnia bledy,przeciez sie przyznalem,czego ona jeszcze chce ? :(

Gość kotka74-81
Wybaczy , jak kocha......cierpliwości

Gość Ona musi byc moja
ale ja juz place 1,5 m-ca jestem wrakiem czlowieka, ile mozna? nie wyobrazam sobie zycia bez niej, ze nigdy juz jej nie dotkne,nie pocaluje,ze nie bedziemy razem...popelnilem blad,cche go naprawic ale ona mi nie pozwala,nie daje nadziei, to jakis koszmar..

"musielismy rozstac sie na pewien czas ok.2 m-cy, nie radzilem sobie z tesknota,pragnalem jej,wiec wybralem opcje,ze na ten czas z inna pojde do lozka myslac o niej...." fajna wybrales opcje sikam w gacie :D jedno z lepszych prowo dzisiejszego dnia

Gość hjnoi
Kobiety są takie same, więc o co tyle krzyku

nie ma to jak zdradzic ....z tesknoty za ukochana :D "kochanie kocham cie tak bardzo, ze jak tesknie to nie moge zniesc tej tesknoty i musze sie kochac z innymi"

Gość Ona musi byc moja
wiem,ze moglem wytrzymac bez sexu,ale tesknota za nia mnie zezarla,zrobilem co zrobilem,ale zaluje,ciagle o niej mysle,szaleje za nia, nie chce zadnej innej,ona tego nie rozumie :( ale pytanie brzmialo co robic by ja odzyskac? kleczalem,blagalem,przepraszam,co jeszcze by mi wybaczyla?

Gość Ona musi byc moja
Jak jej udowodnic,ze ja kocham ?

"wiem,ze moglem wytrzymac bez sexu,ale tesknota za nia mnie zezarla,zrobilem co zrobilem," ja pierdole jaka hipokryzja, albo bardzo wredne prowo Nastepnym razem 2 razy sie zastanowie jak na wyjezdzie moj chlopak powie, ze za mna bardzo teskni...:D

Gość Ona musi byc moja
posmialiscie sie juz ? 😠 RADY mi sa potrzebne a nie opierdol, bo moje zycie leglo w gruzach 😭