Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądajcie dziewczyny

CIĄŻA Z ZASKOCZENIA dziś o 21.00 na TLC - będzieci oglądać?

Polecane posty

Gość oglądajcie dziewczyny

j.w. Będzie można pogadać o tym tutaj na Kafe;)

Gość obejrzałam tyle odcinków
że już mnie to nudzi. wiecznie te same teksty. :O

mnie ciekawi jedno,dlaczego nie czuły ruchów:D i gdy zaczynały rodzić to nie wiedziały nawet o tym :D hehe smieszne to trochę

Gość kurde no nie wierzę
że nie czuła ruchów:O a poza tym jak to możliwe, że tyle faszerowała się lekami, chlała, intensywnie forsowała się i to dziecko jest ZDROWE???

dziwne,ze te amerykanki rodza zdrowe dzieci. ciaza niemonitorowana,zero kwasu foliowego . chociaz dziwi mnie,ze te dzieci sa czesto takie male wagowo. u nas to juz by stwierdzili,ze malutkie dziecko skoro wazy ponad 2kg. nalepsze jest to,ze te babska sa takie otyłe,a dzieciaczki maluszki.

Gość zrób test
juz tam one sobie wynajdywały tyle przyczyn nieciążowych że same się wkręciły. Najlepsza była studentka -uprawiała seks bez zabezpieczenia, okres miała nieregularny, wymiotowała i tyła ale ciąża jej do głowy nie przyszła bo i skąd? :P Inny przypadek był taki jak kobieta po in vitro zaczęła krwawić (uznali że to poronienie) ale tak krwawiła chyba z miesiąc albo więcej a lekarze nawet jej nie zrobili usg.

jak nieraz ogladalm te odcinki to mnie tez smieszyly.dorosle kobiety,a takie niedomyslne

Gość zrób test
a co do zdrowych dzieci to weźcie pod uwagę że to są wybrane przypadki i pewnie dlatego dzieci były ok. Pamiętam jeden przypadek gdzie po urodzeniu dziecko miało problemy zdrowotne. Więc nie jest tak ze zawsze zdrowe. Pewnie matki których dzieci miały problemy w wyniku braku opieki prenatalnej nie chciały wystąpić w tym programie.

Gość albo i sami nie chcieli kręcić
odcinków z chorymi dziećmi po takich ciążach "za zaskoczenia":O a może powinni, bo to skłoniłoby jedna czy drugą by chociaż raz do roku pójść do lekarza ginekologa i ciąża zostałby wykryta

Gość a u mnie tak nie było
mnie tylko zastanawia czemu nie pokazywali zdjęć z czasu ciąży. Nie wierzę że żadna z tych kobiet takich nie miała.

Gość albo i sami nie chcieli kręcić
no faktycznie mogli pokazać tylko pewnie okazałaby się, że ewidentnie wyglądały na kobiety ciężarne moim zdaniem ten program jest ostro naciągany, a nawet być może całkowicie zmyślone są te historie, a ludziom po prostu zapłacili za to, że wystąpili w nim

Gość W jednym z odcinkow
Pokazali zdjecie bohaterki w czasie ciąży i wam powiem ze wygladala jak ja po kolacji wigilijnej

Gość no ale z któego tygodnia
ciąży było to zdjęcie?

Gość W jednym z odcinkow
Chyba jakos tak z polowy ciazy. Nie wiem, skakalam po kanalach a na TLC zatrzymalam sie na 10 min :P

Gość mnie tam
dziś widziałam końcówkę odcinka -dziewczyna sama stwierdziła że powinna sie domysleć -przytyla, powiększył jej się brzuch i wymiotowała. ale była pewna że skoro bierze pigułki to nie może być ciąża. Najlepszym tekstem w tym programie jest nagminne podkreślanie że kobieta nie miała żadnych zachcianek przecież. Tak , zachcianki to konieczny objaw ciążowy. :O

TLC to co to za kanał :)? sorki ale chcialabym ogladnac a nawet nie wiem czy na cyfrze + jest taki kanał , podpowiedzcie dziewczyny

Gość mnie tam
na Cyfrze jest na 78 kanale.

Gość mnie tam
kiedyś nazywał się ten kanał Travel and Living Channel a teraz skrócili na TLC.

Gość Elementalerr
moim zdaniem to troche naciągane... to zumiem jescze jak niektóre przypadki były jak kobieta miała PCO albo jakas chorobę która wywołuje podobbne objawy ale bez przesady. Przeciez jest tyle oznak ciązy ze naprawde trzba byc idiotką zeby sie nie zorientować. Poza tym mnie tez zawsze zastanawia ze te wszytkie dzieci sie rodząc zdrowe a najlepszy tekst to było juz za późno na znieczulenie wiec musiała bez niego rodzic- kurcze w Polsce rzadko która rodzi ze znieczuleniem i żyją!