Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaci

jak wg Was wyglada wysoka kobieta na wysokich obcasach?

Polecane posty

Gość kaci

mam 174 cm wzrostu a kupilam sobie szpilki 11 cm:O wszyscy w domu sie smieja ze mnie i chyba je zwroce do sklepu:(

Gość ztrdercfbcvhgv
super..ja mam 178 i tez nosze szpile

ja mam 172 i nosze też takie wysokie , wiem ze jestem w nich bardzo wysoka , ale panowie raczej się oglądają za mną niż śmieją... mój chłopka nawet wtedy jest niższy...ale móiw ze mam nosić hehe

Gość kaci
no wlasnie masz faceta;) a ja jak narazie na niego czekam:P jak ide na impreze to wiekszosc facetow jest nizsza ode mnie jesli jestem na obcasach

Gość vgvgfvgvg
mam 180 i noszę szpilki :D

Gość Ja sobie teraz kupiłam
dosyć wysokie to równam się z mężem 182 cm.Dziwnie się czuję taka wysoka.Mąż się śmieje żebym czasem wyższa od niego nie była:).Ale powiem ci że nie patrzyłam na to z tej strony co ty teraz pomyślałam sobie-Boże taka wysoka...Będę się czuła przy znajomych jak wielkolud...

Gość feferere
tragi-komicznie!

najwazniejsze to czuc sie dobrze w swoim ciele. ja mam 172 i w 11 cm tez jestem wysoka. ale faceci wtedy niemilosiernie sie ogladaja :)

hehe faceta mam ale go an to nie wyrwałam, to mój przyjaciel w sumie sama nie wiek jak nazwać ,a le raczej nie na szpilki go wyrwałam...za długo sie znamy...ale uwilbia mnie na wysokihc.... wiem jak to ejst na baklatach.....tez zawsze jestem najwyższa, dltego ze wzgledu na wygodę i własnie tę wysokosc nioszę na balety niskie buty

Gość feferere
tylko zebyscie pokraki umialy jeszcze w takich lazic buahaha wiekszosc to czlapie jak pokraka

Gość ojjjjjjjjjj ojjjjjjjjjjjjjjjj
a ja mam 180 i też noszę szpilki!!! bez szpilek wzrostem jestem równa z mężem a ze szpilkami wyższa:) ale nie przejmujemy się tym, mam dopiero 24 lata i nie chcę z nich rezygnować, a nie powiem mój mąż powiedział że bardzo mu się to podoba:)

Gość Figura modelki..
ROSALINDA PACZEKO wysokie.. hmm.. fajnie popatrzeć, ale powodzenia raczej nie mają." Akurat.. Ja zawsze miałam powodzenie..

zgrabnie jezeli potrafi sie w takich poruszac, gorzej jak chodzi jak jakas pokraka, a zauwazylam ze malo ktora potrafi ladnie z klasa chodzic na szpilkach

Gość No to go nie znajdziesz.
Dla kogo przeciętny?? Dla dziewczyny??!! To przecież już wysoka dziewczyna jest.Dla faceta tak ale dla koiety to jest dużo

Gość Figura modelki..
W butach to już 185 cm i co tutaj kryć większość facetów jest niższa.. Ale ja to lubię, gdy patrzę na wszystkich z góry.. :P

Ja mam 1,72 i czuje ze nigdy sie nie przelamie do szpilek. Czy na imprezie, czy na ulicy, czy wsrod znajomych - nawet w plaskich butach czuje sie za wysoka, a co dopiero byloby w szpilkach... Pogodzilam sie juz z mysla ze szpilki nie sa dla mnie... Mam wrazenie ze wygladalabym w nich karykaturalnie. Najczesciej zakladam wiec balerinki.

Gość Figura modelki..
I mimo, że sporo jest niższych powodzenie mam ogromne.. nawet mimo, że jestem już po 30-tce :O

Zawsze myślałam, że wzrost 165-175cm to jest przeciętna ranga dla kobiet. Poza tym co z tego, że jest się wyższym od większości jeżeli nadal się dobrze wygląda.

Gość niechcebycsobaaaaaaaaa
ja mam 180cm i nigdy nie nosilam szpilek oraz nigdy nikt nawet nie probowal mnie podrywac.., jestem szczupla, wyglad przecietny.. widocznie oprocz wzrostu i szpilek trzeba miec jeszcze to cos w sobie co nie kazda ma.. dziwie sie wam po co wam szpilki zeby byc takie wielkie.. ja jestem bez nich i czuje sie wystarczajaco jak wielkolud.. :(

Ja mam 1,72 i czuje ze nigdy sie nie przelamie do szpilek. Czy na imprezie, czy na ulicy, czy wsrod znajomych - nawet w plaskich butach czuje sie za wysoka, a co dopiero byloby w szpilkach... Pogodzilam sie juz z mysla ze szpilki nie sa dla mnie... Mam wrazenie ze wygladalabym w nich karykaturalnie. Najczesciej zakladam wiec balerinki.

Gość Figura modelki..
Poza tym co z tego, że jest się wyższym od większości jeżeli nadal się dobrze wygląda." Dokładnie... mnie tam się podobają modelki... a widocznie innym baba z ulicy... Kwestia poczucia estetyki...

Gość PICZEN
Uwielbiam kobiety w przedziale 175-180. Nie wiem dlaczego, ale tak juz mam :)

Gość sexi blondiD*** ALIXJA
Powiem tak. Kobieta w szpilkach nie powinna przekraczać 182-183cm wzrostu. wtedy jest ok :)

Gość No to go nie znajdziesz.
Specjalnie sprawdziłam.Przeciętny dla kobiety 162-166.A już mając te np.173 cm jest się wysoką. Dla mężczyzn średni to 177.