Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geneza dnia

To ma być ideał kobiety?

Polecane posty

Gość anonyme sad creature
Ideal ideałem - ale faceci kręcą lesbijki - czyli takie kobiety ktorych mieć nie mogą.

Jest zgrabna, ma niebrzydką twarz. Całość jest przesadzona. O intelekcie się nie wypowiadam bo nie znam dziewczyny.

Gość geneza dnia
co to kurwa jest ? dlaczego faceci głupieją jak widzą taką postać na ulicy ? dzisiaj widziałam taką lafirynde to goście mało co z auta nie wypadali i jechali 20 na godzine

Ja jestem dziewczyną i tez uważam że jest ładna ;D pewnie zaraz przeczytam że pewnie tak uważam bo jestem gruba i brzydka ale tak nie jest ;) piękne kobiety są sexi ;)

Gość geneza dnia
offerma nie kompromituj się chamowaty tumanie

Gość takaja2525
Super. Zadbana kobieta. Wszystkie zadbane kobiety sa piekne.

Gość geneza dnia
ja chyba śnie dla mnie ona jest do dupy nie podobna tandetne białe włosy parszywa gęba dziwkarski strój solara emanuje oczy panda co w takim razie jest pięknego? nie wyobrażam sobie tej zjawiskowej pani w zwykłym ubraniu bezz solarki i w innym kolorze włosów.. ta pannna poprostu rzuca się w oczy i jej włosy widać z kilometra

"dlaczego faceci głupieją jak widzą taką postać na ulicy ? " Jeśli kobieta jest atrakcyjna, porównywalnie jak ta na zdjęciu, to co w tym dziwnego?

Gość anya rjybyk
mi sie zupelnie nie podoba. jest brzydka i tyle. i nie, napewno jej nie zazdroszcze bo niby czego? przepalonego, krzywego ryja czy koslawych gir? czy moze kiły grasujacej w jej pizdziosze? to sa idealy kobiet ktorym mam prawo zazdroscic stylu i wygladu: http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0811/pic137112111422112060509853.jpg http://i2.pinger.pl/pgr425/e55d189a002d55e34b98fa42/Dita+Von+Teese.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/685/tarjaturunen2.jpg/

Gość dorotayyyyyy
Ładna,nie ładna,bez różnicy.Faceci na widok takiej dziewczyny zawsze będa się ogladać.Widziałam podobną.Facet tak wlepiał w nią gały,ze chyba zapoimniał gdzie jest i jak sie nazywa.Lubią takie.

Drogie panie nie bądźmy zazdrosne. dziewczyna jest ładna, i nawet nie ma tzw kurwików w oczach. mogłaby jedynie zmienić kolor włosów. a z ideałami to jest tak, że ich nie ma i po co się spinać? w sumie lepsza ona niż kim kardashian której krasę opiewają panowie w innym topicu

Gość geneza dnia
czy ty masz rozum? ona jest zadbana? w tym wyuzdanym stroju zz pewnością styl i klasa rozumiem laska nie ma urody trzeba się ratować solarką i pokazywaniem dupy ale nazywanie jej ideałem ?

Gość Geraza
Zuza to koneserka starego prącia. :o

Gość anya rjybyk
offerma, ssij dzyndzla zarazonego hivem durnej, siwowlosej kily suko jebana. tym "pasztetom" to mozesz buty czyscic bo nawet nasikac by na ciebie nie chcialy i w przeciwienstwie do twojej "kily" nie maja chorob wenerycznych

Gość geneza dnia
nie wiem więc chyba czas dołączyć do elitarnego grona PIĘKNYCH KOBIET obowiązkowo wytleniam na biało kilka sesji w szolarium kieca żeby zakrywała moje drogi rodne i wyjebie na oko czarną sadzę

Gość anya rjybyk
nie no kurwa. ogladam to drugi raz i wciaz nie moge zalapac co w niej pieknego:D to juz ta noxelia ktora tak ciagle jedziecie od brzydkich ryjow itp jest milion razy ladniejsza niz ona bo ma ta gotycka urode i ten mroczny urok. nie ma nic piekniejszego niz gotycka uroda u kobiet. tamtych z moich linkow na bank nie przebije bo one sa po prostu piekne, owiane tajemnica i mrocznoscia. a nie glupi cwelun, pizdojebka pierdolona. one nie musza pokazywac pizd i srak w wulgarny sposob by stac sie obiektem westchnien i aby ktos je podziwial. one maja to cos. poza tym to artystki. i ja wciaz nie potrafie skumac swiata dlaczego naprawde piekne i zdolne kobiety sa niedoceniane a byle krzywa maska co napacka na siebie tone tynku jest uznawana za bozyszcze? chyba jestem z innego swiata i tyle:P

Poza dość wyuzdanym strojem i przesadzonym kolorem włosów, dziewczyna nie jest brzydka, wiec nie wiem dlaczego aż tak po niej jeździcie. Zazdrość?