Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frantrena

jak mnie oceniacie? na ile lat wygladam?

Polecane posty

Gość frantrena
na tym pierwszym to ja :) z koncertu :) dlaczego sciema? mam pokazac inne? niestety nie mam zadnych charakterystycznych cech na twarzy . cieszę się nox :)

Gość frantrena
nie, dziekuje za wszelkie propozycje, jestem zajeta.

Gość frantrena
zadnej uszczypliwosci nie zauwazylam, przeciez chce szczerą opinie , nie wszystkim sie podoba to samo!

Gość moniuszsz
ja nie proponuję związku tylko porządne grzmocenie nie musisz rzucać swojego feceta :)

Gość frantrena
ale starosc moze byc rowniez piękna, przynajmniej ja taką planuję. a pokory mam wystarczająco...

Gość lwtb książe ciemności
noxi, ona w wieku 38 lat wygląda lepiej niż ty kiedykolwiek :D

Gość bububububub
Nox dlatego tak mówisz bo Jej zazdrościsz

Gość frantrena
oj to niewazne ! jednym sie podobam, innym nie. to zrozumiale.

według mnie przypominasz mi pewna aktorke z twarzy, tylko jeszcze nie doszlam która :D

Gość frantrena
elaresa - nie mam pojęcia :D nox dlaczego sądzisz , że nie mam oleju w glowie? bo wstawilam tu zdjecia? twoje też tu latają, a ja sie swojej gęby nie wstydze, zreszta czesto wstawiam zdjęcia choćby na szafę lub wizaż, więc kafeteria nic nie zmienia.

Gość bububububub
Nox , hahahahahah powiedz tak jak bedziesz miała 38.

Juz wiem, tylko sie nie obraz jak nie zobaczysz podobienstwa: Jessica Capshaw gra w chirurgach, nie wiem czemu tak mi sie z nia kojarzysz :P

Gość frantrena
ja rowniez gratuluję.

dzieki :D na pewno nigdy nie wstawie go na forum, gdzie banda stulejarzy tylko czycha z rozpietym rozporem. wizaz itp to co innego 🖐️

Gość frantrena
no może rzeczywiscie trochę ci ją mogę przypominać - rowniez jestem blondynka i mam podobne rysy na dole twarzy :) chcialam wam powiedziec tylko, ze rozstepow po ciazy sie nie pozbylam, mimo ze niewielkich

Gość frantrena
a to zdjecie w stopce to nie twoje?

Gość lwtb książe ciemności
nie wiem czy jest czego gratulować :classic_cool: wieść niesie że ojciec dzidziusia merda ogonem :classic_cool:

Gość frantrena
ale masz słownictwo..

Gość bububububub
A teraz wszystkie kobiety idą grzecznie spać i robią dobrze swoim ukochanym .

Gość frantrena
:O

Gość oglądałam to wcześniej...
spać nie mogę, że nie rzuciłam komentarza wyglądasz super właśnie to co pisałaś sport, sport, sport Mam podobny wiek, córka 18 lat Odwagi nie posiadam, żeby rzucać zdjęcia Odpowiem krótko i na temat: Moja córka X siedzi na schodach zwracam jej uwagę X nie siedź na schodach, za winkla słyszę komentarze: kto to był? X moja mama !! I komentarze!! Twoja mama !!! Uwielbiam to!! Następny przykład kolega X dzwoni do mnie i wyznaje mi miłość!! Piękna sprawa!! Odpowiadam, że X jest aktualnie wolna nich startuje do niej, kolega mi odpowiada, że moja córka X nie interesuje go!!! Oczywiście z propozycji nigdy nie skorzystałam!! Ale momenty gdy moja córka, mnie woła, żebym zeszła szybciej, bo jadą na imprezę i ona chce żeby mnie zobaczył, bo jara ją fakt, jak on przeżywa, że jestem najpiękniejszą kobietą na świecie, to cieszy:P W tym wieku można obżerać się być tłustym lub w zamian iść na basen, rower!! Pięknie wyglądasz!! A i stylu ubierania nie zmieniaj!! Mam podobny:P Jak idę na zakupy z siostrą, to ta mi doradza takie stroje, że słyszę, że wyglądam jak przedszkolanka:P Źle się w nich też czuję, mam taki styl a nie inny i nic tego nie zmieni:P Pozdrawiam:P

Gość upal????? gdzie ty mieszkasz
moja ocena: Wyglądasz super na swój wiek. Zanim przecyztalam, ile masz lat, myslałam że 28-30 Ładnie Ci w blondzie, ciemny kolor cie może postarzyć. Tylko ja bym nie farbowala na taki wypłowiały jak Twój. Uwazam, ze fajnie by Ci było w takim: http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/2902984511003/T/340x340/C/FFFFFF/url/farba-loreal-excellence-creme.jpg poza tym, styl ubierania na pewno Cie odmładza, ale raczej klasy w tym nie ma... tzn. moim osobistym zdaniem te rzeczy są bez gustu i nawet ja, mlodsza od ciebie o 15 lat bym tego nie ubrała. Ale poza tym podziwiam Cie, jak sie trzymasz. wiele moich koleżanek ok. 30stki wyglada starzej niz Ty.

Gość rtzuiyxcvbn
kobito wlepilas foto jak bylas mloda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nastepne widac twoje lata,dlatego sa z daleka i w slonecznych okularach:D,i figura juz przy tuszy. jeden raz widzialam na tym forum zdiecie kobiety 53 lata a dawali jej wszyscy gora 35,zdiecie bylo udokumentowane z kamerki i karteczka z data, naprawde byla to piekna kobieta,szukam jej w archiwum ,jak znajde to wkleje

Gość rtzuiyxcvbn
I WLOSY TEZ TYLKO STRZEPKI NA OSTATNIEJ FOCIE :)