Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaaaa22

mam problem pomocy

Polecane posty

jestem młoda osoba wiec nie bardzo wiem do kogo mam się zgłosić może ktoś mi powie ..... chodzi o to że strasznie wypadaja mi włosy bije się ze zostane łysa jem te tabletki skrzyp itp i nic to nie pomaga chciałabym iśc z tym do lekarza ale nie bardzo wiem jakiego ktoś wie

Gość gorzata
hej najpierw powinnaś iść do ogólnego on ci powie co zrobic napewno badania krwi.a odchudzasz się?

nie odchudzam się :( i nie wiem dlaczego tak jest u mnie w rodzinie nikt nie ma takich rzadkich i wypadajacych włosów

Gość szarka
Powinnaś odwiedzić endokrynologa i dermatologa.

Gość No pewnie że ma
powiedz, zmieniałaś coś ostatnio w życiu? nie wiem....może zaczęłaś brać jakieś leki, albo jeść coś, czego wcześniej nie jadłaś. Albo używać jakiś kosmetyków. A może przeszłaś jakiś stres? wbrew pozorom to może być echo czegoś, co stało się nawet z 3 miesiące temu.

Gość Ups..........
idź do dermatologa, mnie kiedyś strasznie wypadały włosy po lecie poszłam do lekarza derm. i dostałam wit.PP i wszystko wróciło do normy.

Gość szarka
Mogłaś sobie przecież wygooglać :) endokrynolog zajmuje się hormonami

nie raczej nic nie zmieniałam w swoim żywieniu może jedynie wiecej się stresuje ostatnimi czasy ... kiedyśmiałam włosy takie w miare a dziś mało co wypadające zniszczone chociaż nie farbuję ani nie używam prostownicy one sie samo istnie niszczą i sa do tego lekko kręcone