Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1245

interpretacja!!! pomocy

Polecane posty

Gość 1245

Pomozcie!!! jak rozumiecie te slowa napisane przez dziewczzne jako opis na gg. ...Ile wart jest bez Ciebie, ile wart jest mój świat i jak trudno uwierzyć, w najprostsze słowa dwa...

Gość kiikdyt
kolejna małolata zostawia 'głębokie' opisy na gg i drażni kolegów, daj sobie spokój! nie macie czym się zająć?? szkoła na szczęście wraca :):)

Gość 1245
no prosze was co przez te slowa rozumiecie??

Gość don_żułam
ze nie jest juz dziewicą, bo rozprawiczył ją jakiś dyskotekowy koleżka ?

Lady Pank - "Mój świat bez ciebie" Taka moda - "kopiuj-wklej i bądź cool". to nie musi czegokolwiek znaczyć a tym bardziej to ze ma na myśli akurat ciebie.

Gość 1245
że to do mnie to akurat wiem tylko czy to dobrze czy źle???? ja tego jakoś nie rozumiem... moze przez to że jestem facetem :/

Gość 1245
helpppp!!!!!!

Gość dfhdfh
ty nie jestes facetem, ty jestes chlopcem

Gość xcvbcxvx
oj kocha Cie i tyle; P

oczywiscie ten tekst to metafora do tego co mysli....zastanawia sie jakby wygladal swiat ,zycie bez Ciebie jak dala by rade teraz zyc gdybys np,zniknol...ze trudno dzis wuierzyc w slowa kocham Cie tak prosto i szybko ,moze nie przemyslanie zbyt szybko powiedziane,bo przeciez slowa te powinny byc wypowiedziane prawdziwie i zgodnie z tym co sie czuje,a jesli tak to czy na prawde kochasz ? chcesz Kochac i bedziesz?Czy jej swiat ,zycie bedzie tego warte by to odwzajemnic? ..........Daje Ci do myslenia ,bys nie skrzywdzil i nie bawil sie nia zabawka:):):) Pozdrawiam:)

Nie postarał się, ale się ciesz, że nie wstawił 50 centa: "Bitch hit the track, catch a date, and come pay the kid Look baby, this is simple you can't see You fuckin' with me you fuckin' with a P.I.M.P." :D 🖐️