Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameliana36

cyganki wróżby uroki

Polecane posty

Gość kameliana36

Dzień dobry Ciekawa jestem czy ktoś z Was korzystał z usług takiej pani?...Powiem szczerze, że do wczoraj nie wierzyłam w przepowiednie. Kilka miesięcy temu byłam z koleżankami u jednej cyganki, bardziej dla zabawy i zabicia czasu. Trochę powiedziała zgodnie z rzeczywistością, sporo mi jednak nie pasowało. Wczoraj byłam u innej i do teraz mam jeszcze ciarki. Po pierwsze operowała imionami ( jakie jest prawdopodobieństwo trafienia imienia mojego brata, że jest żonaty od kilku lat i ma dwoje dzieci syna i córkę?). Po drugie zgadzał się mój stan cywilny, ilość i płeć dzieci, cechy charakteru, choroba moja i mamy, liczba pogrzebów w rodzinie w ciągu ostatniego roku. Kiedy zapytałam o sprawę bardzo ważną dla mnie otrzymałam odpowiedź która mnie nie zadowoliła a wręcz zmartwiła. Według niej przyczyną jest to, że ktoś mnie przeklął/rzucił urok. Można to odkręcić ale trzeba poczynić jakieś oczyszczanie itp. I teraz nie wiem, wierzyć, nie wierzyc. Z jednej strony nigdy nie bawiłam się w takie rzeczy, ale ostatnio za dużo było w moim życiu nieszczęścia/pecha, że już sama nie wiem. Czy macie podobne doświadczenia? Podzielcie się wrażeniami, jesli ktoś znajdzie chwilę czasu. Miłego dnia :)

Witaj , ja też sceptycznie podchodziłam do wróżb ale jak jedna Pani po dacie urodzenia mojej napisała mi elaborat o mnie i rodzinie to też się zdziwiłam jak to jest możliwe więc coś musi w tym być .

Gość rychuuuuuuuuuuuuuuu
nie wierzymy w te bzduuuury

Gość kolorowanka kolorowa
Ciężko powiedzieć czy wierzę. Troszkę mnie to fascynuje ale na pewno nie uzależniałabym swojego życia od takich wróżb. Cyganki to dobre psycholożki jednak.

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.

Gość gość
Urok miłosny to na serio wielka siła i przekonałam się o tym niedawno bo dzięki niemu odzyskałam swego chłopaka. Nie chcę nikogo tutaj reklamować ale mogę się podzielić tym jak to u mnie wyglądało, jak ktoś chce to na marzena.sikorka@o2.pl pisać:)