Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca koteczka lubiaca zgadni

jestem juz wilgotna ale taka samotna

Polecane posty

ale serce mozna im przeszczepic ludzkie :classic_cool: no dawaj nie stydz się :D:D:D

czarna śffinio :-P wprost przeciwnie. Moje Ego jest podbudowane popytem na moją paukę :-D Dlatego jej nie pokazuję byle komu :-D

łobuz moja propozycja ma pewne ramy czasowe :classic_cool: potem rozpłyniesz sie w niebycie :classic_cool:[

[zgłoś do usunięcia] czarna wrona nie mam pod co a ty przeciez pauki byle komu nie pokazujesz bo jej wcale nie ma :classic_cool: :D:D:D

v34 skoro jej nie mam to Twoja propozycja jest bezcelowa :-P czarna myślałem ze chciałaś strzelić sobie w łeb :-P

czarna wrona V34, jak znajdziesz to daj znac bo wydaje mi sie ze ten gatunek jest już na wymarciu mam wprawe w wykopaliskach :classic_cool:

Kto szuka i jest cierpliwy ten znajduje. Choć zawsze istnieje ryzyko wykopania puszki pandory :-)

wtedy jak saper pomyle sie tylko raz :D:D:D:D

Androgen Kto szuka i jest cierpliwy ten znajduje. Choć zawsze istnieje ryzyko wykopania puszki pandory obawiam sie ze wszyscy faceci sa jak puszka pandory :P dlatego nie tykam :classic_cool:

włoze je w usta possie, pomiętosze, jezyczkiem okręcę i połknę :classic_cool:

🖐️ szmato wrono :classic_cool: ze zdumieniem przeczytałam kilka twoich postów i zastanawiam się jak niski trzeba mieć iloraz inteligencji, żeby operować dowcipami na poziomie, który reprezentujesz...:D

Wrona, skoro tak twierdzisz... No ale przynajmniej próbowałaś i wiesz co tracisz :-) Chyba, że to nie byli faceci tylko chłopcy ;-)

Androgen Porażki są kształcące, kto się nie sparzył nie wie czego unikać :) nooo dokładnie :D ja juz wiem :classic_cool: facetow:P:D V34, to było okropne!:D:P przeciez takie kostki moga miec nawet po kilkaset lat:P:D