Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz11111

Jak karzecie dziecko gdy bije rodzeństwo?

Polecane posty

Gość nie wiem juz11111

Jakie kary na wasze dzieci działają tak dotkliwie i szcególnie? moja 3 letnia córka bije starsza siostrę,gdy starsza nie che czegos jej dac do zabawy, lub wygania od komputera aby sie tego nie tykała,albo poporstu nie spelni jej oczekiwań, to mała zaraz ją uderza, kopie, gryzie, szczypie, ciaga za włosy.Tłumaczy sie, przytaknie, obieca ze tak juz nie bedzie,,,no ale do nast razu i znowu sie zaczyna.Nie chcę bic dziecka ze kogos bije bo to błedne koło jest bic ją za to że ona bije, lecz kurcze wnerwia mie jej zachowanie.Ona tylko taka agresywna jets do siostry,starsza nieraz jej odda, jest płacz a za moment znowu a to ugryzie, a to uszczypie itd..To sie zaczeło od tego jak zauwazyła ze jej 10 letni kuzyni non stop sie biją nawzajem i ona tez wtedy zaczeła bic siostre

Gość ddfdff
To niech starsza siostra jej tak strzli po łapach ze poczuje jak to jest

Gość nie wiem juz11111
Zazwyczaj starsza jej przytrzymuje ręce lub ja odpycha gdy mala na nia robi atak, lecz starsza jej niejednokrotnie oddawała i to mocno, a niekiedy do siniaków, albo kiedys tak młodszą w twarz uderzyła ze az mala sobie jęzor przegryzła, i co? ryk w niebogłosy a za jakis czas zwonu szcypanie, gryznienie, plucie

Gość nie wiem juz11111
?????

Gość vccccccc
gdy mnie mlodsza siotra lała to jej nie raz tak wryja wywalilam ze później juz nie podnosila na mnie łap :p

Gość nie wiem juz11111
up