Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamienia

skąd te plamienia?

Polecane posty

Gość plamienia

dokładnie 30dni temu poroniłam (poronienie całkowite samoistne) owulacji nie zaobserwowałam ale mogłam się pomylić,bo nie mierzyłam temp codziennie, z resztą odpuściłam sobie ten miesiąc. Z mężem współżyłam bez zabezpieczenia. w terminie spodziewanej miesiączki dostałam lekkich plamień, trwa to już 3dzień.Raz było zabarwione krwią,raz koloru brazowego i znów koloru krwi. po pierwszym dniu myślałam, że się rozkręci i dostanę miesiączkę a tu tylko plamienie. Termin u lekarza mam dopiero za tydzień. Poradźcie, co tomoże być?

Gość plamienia
nikt mi nie odpowie?

Gość zrób test
a te starania o kolejną ciążę to nie za szybko? Lekarz nic nie mówił o odczekaniu choć jednego cyklu? Zrób test.

Gość plamienia
lekarka nic nie mówiła o odczekaniu, zrobiła dopochwowe usg i stwierdziła tylko że wszystko jest dobrze, pęcherzyki są, endometrium sie odbudowuje co do ciąży to nie wydaje mi się, nie mam żadnych objawów, tylko właśnie to dziwne plamienie

Gość a moze to ciaza pozamacziczna?
?

Gość plamienia
nie mam silnych bóli z jednej str podbrzusza nie plamię żywoczerwoną krwią, a taką ciemną

Gość no też słyszałam
ludzie a bo to przy ciąży myślisz że zawsze są objawy? ja nie miałam żadnych. Zrób test to przynajmniej co do ciąży bedziesz miała pewność. Był seks bez zabezpieczenia więc i ciąża moze być. Brak objawów nie wyklucza ciązy przecież.

Gość plamienia
a czy test ciążowy będzie wiarygodny jeśli go zrobię mimo tych plamień?