Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alukla

mam corezke 10miesiecy ktora wogole nie chce jesc!!!!

Polecane posty

Gość alukla

jak w temacie. gdy tylko zobaczy miske z jedzeniem (kaszka zupa deserek) od razu placze. nigdy nie karmilam jej na sile ile zjadla tyle zjadla. jest drobniutka. pije normalnie. boje sie ze bedzie za malo wazyla bo juz schodzi waga na 25centyl

Gość xcxxcccc
I bardzo dobrze ze nie wciskasz jedzenia na sile, tez mam bardzo drobnitka corke, teraz pojdzie do 2 klasy a wazy 17 kg,To jest juz tych dzieci taki urok, to nie ejst choroba, poprostu jeden organizm potrzebuje wiecej kalorycznosci i jedzenia a drugi aby tylko cos w żołądku było. Ciesz sie ze na otylosc nie bedzie ci chorować:D Przechodzilam to samo, no ale jelsi dziecko nie chce jesc to nie umrze ci zglodu

17kg 8latka??!! moja chrzesnica ma 2 latka i wazy 14!! i nie moge powiedziec,ze jest gruba.nie wyobrazam sobie jak twoje dziecko wyglada

nigdy nie wciskaj jedzenia i nie stercz nad nia przy jedzeniu,bo potem bedziesz tak jak inne pisac o niejadku i udawac ze to nei przez ciebie ;) niektore dzieci tak maja,moj jest inny bo musze mu pierwsza lyzke wcisnac...potem je bez problemu bardzo ladnie. tak szczerze TY SOBIE NIE WYOBRAŻAJ,BO NIC CI TO NIE DA,CHYBA NIE MASZ DZIECKA BO NIE WIESZ NAJWAZNIEJSZEGO ! DZIECKO NIE ZAWSZE WYGLADA NA SWOJA WAGE ! moj syn ma 16kg a nawet 2 lat nie ma,wagi po nim nie widac,bo jest normalnym chlopcem,synek ma kuzynke 3 letnia ktora wazy 16,5kg i p oniej bardzo widac wagę,szczupły synek kuzynki ma 16 kg i26miesięcy i nie widac by tyle ważyl :) wiec wyobraźnia nic ci nie da,na konic dodam że moaj siostrzenica ma 18kg i 4 lata a jest bardzo szczupła,znam dziecko które jest niższe od mojego syna o 5 cm iwazy 10,5 kg będąc w tym samym wieku i wyglada ok

Gość xcxxcccc
no wazy 17 kg, w tym jest niska jak na swoj wiek, ale ma posture lekkoatletyczki, taki sczypiorek, ludzie sie nieraz pytają czy ona cwiczy lekkoatletyke lub gimnastyke bo jest taka gietka.Tak chodzi na gimnastyke :)Bardzo lubi sport, i chodzi na zajecia gim. po szkole w wolnym czasie i w wakacje teraz tez chodzila na cwiczenia :)Ale ona taka drobniutka jest od urodzenia :)

Moja córeczka ma skończone 11 miesiecy a waży około 9 kg, i z wagą jest między 25 a 50 centylem. Ja bym sie tam nie przejmowała, wagą jeśli jest zdrowa. A co do jedzenia to moja wszystko je oprócz mleka, jak robie jej mleko to wypije góra 150 ml i pije tylko 3 razy dziennie bo wiecej nie chce. Ale nie zmuszam jej.

Gość dyniowe
moja corka ma 3,5roku i wazy ponad 17 kg. 2 klasa i taka waga...

drogie mamy a któe dziecko powyzej 2 roku jest grube ? jest ich bardzo malo,bardzo duzo dzieci to typowe szczypiorki ;) Mój ma 89cm i ma 16kg,ani jednej fałdki nie ma

Gość Lady Maverick
Moja tez nie chciala zbytnio jesc. kiedy ja zaczelam przestawiac na normalne jedzenie tj od 5 do ok 10 miesiaca schudla. Byl taki moment, ze byla bardzo chuda. Jak czegos nie chciala to robilam jej cos innego. Mozna tez dziecko zostawic z jedzeniem, zeby samo sie bawilo. Zobaczysz, ze tak zacznie jesc. Tylko bedzie cala upackana :) Moja corcia zaczela nadrabiac zaleglosci w 11 miesiacu.

Gość xcxxcccc
córcia ma sie bardzo dobrze, wogole nie choruje, nie pamietam kiedy miala goraczke czy nawet katar, jest bardzo energiczna,żadna tam anemiczna, tak wygoidnie jej z taka waga , jest ruchliwa,żywa dziewczynka, nie zamierzam jej tuczyc na sile jelsi wcale nie ma ubytkow w organiźmie.Swoich rowiesnikow kondycją przewyzszsza stokrotnosc, energi i powera ma za 10-ciu :)Nie wiem kiedy ona co je, a tyle sily i zycia w sobie ma :)