Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 joweg

Rak- leczenie , rokowania

Polecane posty

Go艣膰 joweg

czesc ,moze pogadamy raku , moj maz chorowla jakie sa szanse na wyleczenie i w jaki sposob sie leczyliscie i gdzie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂a wd贸wka
to wszystko zalezy od typu nowotworu,od tego na jakim etapie rozwoju zosta艂 stwierdzony.Nie por贸wnuj bo to r贸znie bywa.M贸j m膮偶 niestety przegra艂 ta walke i od 3 lat nie 偶yje.Rokowania na poczatku by艂y r贸zne a choroba i tak posz艂a swoim torem:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
jakiego mial raka ? moj maz leczyl sie chemia i nie pomogla potem leczyl sie altrnaytwnymi metodami i wszystko jest ok :) mial raka kosci z prerzutami do pluc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
i byl bardzo agresywny i szybko rosl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukensimi
Moja babcia umar艂a na raka. Ile tw贸j m膮z ma lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
23, bral chemie i niby bylo ok a po paru miesiach od chemii okazalo sie ma przerzuty na plucach chemia tzn nie pomogla, chcieli mu dac chemie ale odmowil i leczylismy sie innym sposobami, i jest ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jakie to s膮
te inne metody??konkretnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
lekarze mowili ze jak wezmie ta chemito ze na 98% nigdy juz nie bedzie mial nic wspolnego z ta choroba :/ i co po 8 miesiach mial przerzuty i juz nie leczy sie w szpitalu tylko chodzimy na badania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
witamina b17,jego rak byl obumarly jak mu wycinali te przerzuty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a wd贸wka
Ja zachorowa艂 to mia艂 37 lat jak umiera艂 40 lat.Mia艂 raka 偶o艂膮dka na 1 operacji nawet nie wiedzieli co operuj膮 bo leczyli go 2 lata na wrzody,jak otwarli okaza艂o sie 偶e to rak.Zj臋ta juz by艂a trzustka,dwunastnica i 1 w臋z艂y ch艂onne.Po wycinali co mogli i na onkologie.tam chenmia 5 uf i naswietlania r贸wnoczesnie przez p贸艂 roku.Badania co miesiac i niby ok,ale 5% szans bo jeden z gorszych nowotwor贸w i przechodzony bez leczenia.Niby rok by艂o ok,ale potem nawr贸t,na st贸艂,ale jak szybko otwarli tak szybko zaszyli.okaza艂o sie 偶e rozsiew na otrzen膮 i miesiac 偶ycia.Potem ju偶 coraz gorzej woda w brzuchy i w p艂ucach,czerwona chemia i z miesiac zrobi艂o sie 2 jak zmar艂.W miedzy czasie tez kupowa艂am r贸zne inne rzeczy zi贸艂ka nie zi贸lka,kropl贸wki i inne cuda.niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a wd贸wka
sory za b艂edy ale mimo ze juz up艂yne艂o troche czasu wciaz jak o tym my艣le to 艂zy mi oczy zalewaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
bardzo mi przykro naprawde , w klinice co moj maz sie leczy to pryzchodza ludzie ktorzy nie maja juz szans i potem zyja naprawde, szkoda ze mlodzi ludzie umieraja :( my juz do zadnego wiecej onkologa nie pojdziemy napewno..... tak jak oni lecza i tylko chemie daja i nic wiecej to poprostu niema o czym mowic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooniaa123
m贸j mia艂 raka 4 lata temu. leczy艂 si臋 1,5 roku (chemia i radio), te偶 dzia艂ali艣my sporo na w艂asn膮 r臋k臋 (m.in.) urynoterapia, Noni juice, afirmacje. Raz nawet naft臋 wypi艂, bo wg Dr G贸rskiej zapobiega przerzutom. I jest OK jak na razie, a mia艂 ch艂oniaka nieziarnicznego (rak limfy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
moj maz beirze tabletki na wzmocnienie systemu inmunologicznego i witaminy no i b17 :) obowiazkowo :) teraz juz nie biomy sie raka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooniaa123
weso艂a wd贸wka - b. dobry nick Bo偶e, ale偶 Ty przesz艂a艣. Strasznie wsp贸艂czuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
u nas byla pozarka z winy lekarzy maz stracil reke , zel podawali mu chemie i wogole wzsystkie nie tak robili , teraz tylko sprawy w sadzie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a wd贸wka
moje zdanie jest takie..co ma by膰 to b臋dzie.. Ton膮cy sie brzytwy chwyta my te偶 pr贸bowali艣my,ale prawda jest taka 偶e Ci wszyscy bioenergoterape艂ci i inni bula bula nad zdjeciem to wykorzystywacze,za kase powiedza i zrobi膮 wszystko. Gdyby ktos naprawde wymy艣li艂 lek na raka by艂by bogatym cz艂owiekiem i ludzie na ta chorobe przestali by umierac,ale niestety jeszcze z ta chorob膮 sie nie uporali.Jedni z tego wychodza inni nie,jak pis艂am to wszystko zle偶y od stadium i typu. Ja tez p艂aci艂am i kupowa艂am wiele zi贸艂 na raka i innych specyfik贸w za grub膮 kase.To dawa艂o na wiare i nadzieje a sko艅czy艂o sie tak jak sko艅czy艂o. jeden z lekarzy i to bardzo dobrych,ledwo sie do niego dosta艂am i to przez znajomo艣ci powiedzia艂 mi tak...nie b臋de owija艂 w bawe艂ne,przykro mi 偶e tak m艂odzii ludzie umieraj膮.Moze Pani ci膮ga膰 m臋za po lekarzach i szamanach,ale przed艂u偶y mu Pani tylko cierpienie.Dajcie mu spokojnie umrze膰. Mowie mu..mam kase i zap艂ace jak trzeba kazde pieni膮dze,ale ratujcie go!.. On mi..niech pani te pieni膮dze sobie zostawi bo sie przydadza a dla niego juz ratunku nie ma.. Nawet za wizyte mi nie wzi膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anya rjybyk
mam pytanie. skad bralas ta witamine b17? z pestek? jesli tak to ile takich pestek spozywal twoj maz dziennie zeby bylo okey?chodzi mi o pestki moreli, brzoskwini, gruszek, jablek i innych tego typu leczniczych pestek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
Przeczytaj ksiazke Swiat bez raka , nie tylko b17 pomoglo mojemu mezowi ale i innym ludziom . sa dwie kliniki na swiecie gdzie nia lecza i ta w niemczech jest zatwierdzona przez EU naprawde warto poczytac, rak to tylko niedobor tej witaminy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooniaa123
joweg czyli co, B17 spowodowa艂o, 偶e rak obumar艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
tak , maz bral tebletki przed pierwsza opercja maz bral 2 tyg tabletki i rak czesciowo obumarl, a przy drugiej opercaji calkowicie obumarl , lekarze powiedzieli ze to nie jest normalne bo normalnie rosnie i sie rozwija. potem pojechalismy do tej kliniki i lekarz nam wszystko wyjasnil jak dzaila b17. i maz nie zdecydowal sie wiecej juz na chemie

Udost臋pnij ten post

tak, b17 to powoduje, ale zaden lekarz ci tego nie powie, bo rak to kupa kasy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
byl tam w klinice jeden pan co mial raka na policzku wszystko rozwalone i po paru dniahc zaczelo mu sie goic sama widzialam na wlasne oczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooniaa123
no to nie藕le, super, 偶e tak podzia艂a艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
Lady B, masz 100% racje , jak zapytalismy lekarza o ta witamine to powiedzial ze to trucizna i niechcial rozmawiac na ten temat, w sumie chemia to tez trucizna i jeeszcze gorsza niz amygdalina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
na poczatku nie wierzylam dopoki rak mojego meza nie umarl , i dopoki nie pojechalam tam i nie zobaczylam tych ludzi , z paroma osobami utrzymuje kontakt i wszystko jest ok :) a lekarze dwali im po pare miesiecy zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
jest ktos :)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a wd贸wka
ja jestem,ale nic Wam nie doradze i nie pomoge.Ciesze sie jednak ze nie kt贸rym udaje sie z tej choroby wyj艣膰.Osobiscie wszyscy kt贸rych znam na t臋 chorob臋 umieraj膮.Rok po 艣mierci mojego m臋偶a zmar艂 m贸j tato(rak jelita z przezutami na watrobe)a potem po p贸艂 roku moja kolezanka 37 lat rak piersi(zostawi艂a 2 dzieci)i duzo jeszcze mog艂abym wymienia膰. Zycze wszystkim wygranej z ta chorob膮!:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a wd贸wka
przypomnia艂o mi si臋 w艂a艣nie,ale nie wiem czy nazwy nie przekr臋ce.Ja kupowa艂am tez sok z owoc贸w NONI on chyba te偶 B17 zawiera艂 i mase innych witamin.nie dobre to by艂o jak cholera,ale tez pono膰 pomaga u艣pi膰 kom贸rki nowotworowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joweg
to musi byc sama czysta witamina , i bardzo duze dawki , minimum 6 radzy dziennie po 500mg moja maz tak bral jak mial raka, teraz beirze 4 dziennie a za dwa lata juz 2 :)

Udost臋pnij ten post