Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec67676

długi zła sytuacja w rodzinie

Polecane posty

Gość koniec67676

witam, pisze na tym forum ponieważ nie wiem co mam robić. mój brat ma kredyt , mam mu pomaga spłacać. on jest agresywny wyzywa mame i tate. oni boją się cokolwiek zrobić, bo jak się dowie ze złozyli doniesienie to ich pozabijać moze w szale. sama nie wiem czy to nie przesada. nigdy jeszcze nie uderzyl jednak bardzo się boję i stresuje. modle się ciagle ,żeby umarł. jedną parce rzucił znalzł drugą , ale się juz zwalnia chyba bo kazde pieniądze zabiera bank.nie wiem co mam robic , jestem przerazone i boje się się ze starce kogoś z rodziny. czemu spotkało to nas...sorry za błędy pisze w stresie.

Gość koniec67676
up

Gość koniec67676
błędem było jednak tu pisać.

albo sie boisz ze go stracisz ,albo chcesz zeby umarl...najpierw sie zastanow...Nie masz zadnego obiwazku splacac kredytu ,ktory on zaciagnol,teraz na terrorytow domowych jest bacik,wiec nie ma co sie bac .

Gość mały odkrywca
a brat mieszka z Wami? Jest agresywny tzn co? Wszczyna kłótnie? Czy używa też przemocy? Musicie zewrzeć szeregi i najlepiej podbudować ojca, niech z nim pogada ale stanowczo i postawi jakieś warunki. Facet sam sobie bigosu narobił i jeszcze rodzine niszczy. Jest jeszcze jedna opcja: pomóżcie mu splacić długi-będziecie mieli święty spokój a brat niech się potem wyprowadza

Gość koniec67676
boje się ,że starcę mame lub tate .jego ma gdzieś. agresor np. rozwalił szafkę na buty ostatnio. pomagają mu a on tego nie potrafi uszanować :( chciałabym żeby z nim pogadali ale on odrazu krzyczy. tylko on ma racje itd. najgorsze jest to ze lubi się bawić mimo,że wie ze ma kredyt papieroski , piwko itd.

Gość mały odkrywca
no to niech poszuka sobie innego loku, musicie być stanowczy, jak się zbierzecie we troje i powiecie mu że przegina i albo się zmieni albo wypad to może coś poskutkuje. Źle nie ma skoro mama pomaga mu z tym kredytem

Gość OstraSiostra to Daniel, lat 15
jak wyuzej. zewrzyjcie szeregi. jak jest agresywny telefon na policje od razu. raz przyjada, drugi, znajda go w szale, to trzeci raz przyjada z kaftanem i do widzenia 🖐️

Gość koniec67676
żeby wczesniej czegoś komuś nie zrobił za nim oni przyjadą. eh to takie trudne:((( wyprowadzić się nie chce , bo tu ma dobrze . mama ugotuje , jedzenie kupi . jego już całkiem pojebało :( to jakiś koszmar. ja to stresuje się tak ,że masakra.

Gość mały odkrywca
spokojnie, nie takie rzeczy jeszcze Cię w życiu czekają;) Jesteście dla niego za dobrzy,dlatego Wami pomiata. Musicie to ukrócić. Może poszukaj jakichś for psychologicznych dla "ofiar"?

Gość olka566
Niestety często długi wychodzą w tedy gdy źle rozdzielamy wydatki. Lub często bierzemy małe chwilówki, którymi pogrążamy się. W tym celu warto zerknąć na propozycje na; https://kredyt123.pl/rapida-money , bo oferta w sam raz właśnie na pozbycie się długów.