Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona bb

Zwolnienie w ciąży pytanie.

Polecane posty

Gość Iwona bb

Czy ginekolog może wypisać zwolnienie trzy dni wcześniej ? Potrzebuję zwolnienie (kontynuacja) od 2 września a na wizytę chcę iść 30 sierpnia. Można tak?

Gość a u mnie tak nie było
Zaświadczenie lekarskie wystawia się na okres od dnia, w którym przeprowadzono badanie, lub od dnia bezpośrednio następującego po dniu badania. Zaświadczenie lekarskie może być wystawione na okres rozpoczynający się po dniu badania, nie później jednak niż czwartego dnia po dniu badania, jeżeli: 1) bezpośrednio po dniu badania przypadają dni wolne od pracy, 2) badanie jest przeprowadzane w okresie wcześniej orzeczonej niezdolności do pracy.

Gość Iwona bb
czyli? weź napisz po polsku bo tak to ja nie za bardzo rozumiem, ledwo co matura zdana za 2 razem :P

Gość a u mnie tak nie było
matko, nie osłabiaj mnie. Czytanie ze zrozumieniem w narodzie leży. :O Co tam nie zrozumiałe -czytaj od drugiego zdania i po jeżeli punkt 2. To odnosi się do ciebie.

Gość Iwona bb
no to jak wiesz to mi napisz, nie każdy jest taki mondry, to że jestem po technikum i pracuje jako spżątaczka nie znaczy że wszystko umiem

Gość Iwona bb
"a u mnie tak nie było" Nie zorientowałaś się,że wpisy powyżej to podszyw ? :-) :-) :-) Dziękuję za odpowiedź,ale jak widać po tym co napisała Minia85 to chyba od lekarza zależy ..? Czy od jego dobrej woli..?

Gość kiju
moze wystawic kontynuację