Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejtrina

wypryski na pośladkach i udach

Polecane posty

Gość Kejtrina

Witam serdecznie, Od jakiegoś czasu mam na udach i pośladkach całe mnóstwo drobnych wyprysków, niektóre z ropnymi główkami. Wypryski powstają tam, gdzie wychodzi włosek, także podejrzewam zapalenie mieszków włosowych. Umówiłam się już do dermatologa, ale chciałabym Was zapytać o podobne problemy z udami i pośladkami oraz o Wasze leczenie tj. chciałabym uniknąć kosztownej wizyty u dermatologa, która nic mi nie da, bo lekarz zapisze mi lek, który będzie nieskuteczny. Bardzo proszę o pomoc. Jest lato a ja wstydzę się jechać na basen czy nad jezioro. :(

Gość nie głosujcie na PO
zrób sobie porządny peeling ja uwielbiam ten marcepanowy perfecty naprawdę pomaga poza tym zauważyłam u siebie, że za wypryski w tych miejscach odpowiedzialna jest dieta ogranicz słodycze i przyprawy, powinno pomóc

Nie wiem ja tak mam zawsze po goleniu, uznaję to za podrażnienia i nic z tym nie robię nigdy oprócz standardowo codziennie balsam itp.

nie myjesz sie dokladnie, przy upalach takie sa skutki... Codziennie myj sie dobra myjka, i raz w tygodniu peeleng gruboziarnisty. i dobry lagodzacy balsam. i po porblemie, gwaranatuje :-)

Gość pappappa
na cellulit i rozstepy?

Gość Kejtrina
Hehe no myję się raczej dobrze ;) 2-3 razy dziennie przysznic peelingi też robię ... te wypryski z ropną główką to nie od golenia (pośladków nie golę ;)) nic nie pomaga....