Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaa22

Bulgotanie w dole brzucha

Polecane posty

Gość Jaa22

Hej Tak czytam to o czym piszecie i mam tkie male pytanie!!!1 Okres skonczyl mi sie jakos 10sierpnia 2011 i od tamtej pory tak dziwnie bulgocze mi w brzuchu jakby cos tam sie ruszalo kopalo albo nie wiem co??? Mam juz dziecko i tak mialam w ciazy z synkiem ale to zaczelo sie po okresie i watpie zeby od razu kopalo nie mam pojecia co to moze wy cos doradzicie!!!??? Test robilam ale nic nie wyszlo!!! Juz nie mam pomyslow a do lekarza okropnie nie chce isc!!! Ale czy to mozliwe miec okres byc w ciazy i nie wiedziec bo brzuch tez nie rosnie?????????????????

Gość Jaa22
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość kiju
nie ma mozliwosci zebys czula dziecko w kilka dni po zaplodnieniu.jezeli w ogole do niego doszlo. zrob test.

może masz jakieś zatrucie pokarmowe, czy cos w tym stylu? ja ostatnio miałam podobnie... ale w ciąży nie jestem ;)

Gość Jaa22
Napisalam ze tast robilam i ze wiem ze to nie mozliwe zebym dziecko czula tak wczesnie ale porownalam to do kopania w ciazy!!!

wzdęcia prędzej lub jakieś rewolucje jelitowe. Teraz jesteś w okolicach owulacji

Gość Jaa22
Ale te buldotanie zaczelo sie w ten dzien co skonczyl mi sie okres!!!!

Gość kiju
to idz do lekarza a nie marudz;/ boshhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość Jaa22
skoro to forum to mozna sie tu wszystkich zdan wysluchac a do lekarza nie pojde !!! Zostaniesz mi z dzieckiem zebym mogla isc ????

napij się może jakichś ziół - rumianek, mięta, dziurawiec. Nifuroksazyd jest dobry na takie rewolucje żoładkowe...

Gość Jaa22
Ale to w dole brzucha tak bulgocze!!!!

mamy Cię zbadać? Skoro nie słuchasz naszych odp., do lekarza nie chcesz iść, to jak Ci mamy pomóc?

sama nie wiesz czego chcesz. my nie jestesmy Bogiem,zeby Ci powiedziec co Ci jest. albo przestan użalać się nad sobą albo weź się w garść i idź do lekarza skoro Ci dokucza te bulgotanie. badź dorosła.

bulgocze bo pewnie się czymś zatrułaś i ci się w kiszkach przelewa... Bulgotanie nie jest objawem ciąży, poza tym mówisz że test zrobilaś i był negatywny...