Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takzenieważnektoooo

zycie to horror ale...

Polecane posty

Gość takzenieważnektoooo

czy jest coś gorszego od NIEKTÓRYCH??? horrorów? Wiecie - psychologowie powinni badac wpływ horrorów na życie człowieka. Naprawdę. Mam nadzieję, ze są takie prace i tyle. Bo np. ja na studiach miałam koleżankę, która zamieniła sobie życie w Koszmar z ulicy Wiązów i popełniła samobójstwo. I tego nikt nie rozumie. Ale np. w życiu była taka, że chciano mnie zabić i była tego świadkiem, była w pokoju i słuchajcie - przecież nie było żadnego Krugera i ona poszła spać po tym. I wiecie ja jej nie rozumiałam - bo wszyscy czemu nie poszłam na policję bo to było coś strasznego wiecie - no to wyobraźcie sobie, że ona sobie po tym wszystkim zasnęła i dlaczego ja taka się stałam bo stwierdziłam, że ja chyba mam jakies urojenia czy coś i tyle :( A wiecie ona myślała - eee tam dzieją się gorsze rzeczy np. Freddie Krugger i tyle. I ona popełniła samobójstwo i ona w ogóle nie rozumiała O CO CHODZI I TYLE. Popełniła samobójstwo i to było nic w porównaniu z tym co robił w ... życiu??? Freddie Krugger. Rozumiecie to? I dobrze, ze ją skasowałam bo miała mi do rozumu powiedzieć, a tu nic tylko miałam miec wodę świeconą i BYM MIAŁA bo przecież też na to zasłużyłam i przez co ja zaczęłam do tego kina tak łazić i przez co wiecie nie miałam tej wody święconej w końcu. Przez nią i tyle. Ofiara Freddiego Kruggera. Wiecie nikt jej takich rzeczy nie zrobił. I tak się zabiła, żeby nie było że przez inne rzeczy i tyle :(

Gość takzenieważnektoooo
I wiecie WSZYSCY NA MNIE, ze ona przeze mnie popełniła samobójstwo. Co wy? To ona mnie tym Freddim Kruggerem w kino wciągnęła, to przez nią poleciała mi woda święcona, ona była jednym wielkim MUSEM egzorcyzmu i tyle. Jakby ja pokropili to chybaby sie darła albo nie ale to jej było potrzebne i tyle. No wiecie - gdyby nie było tego gościa co mnie chciał zabić to wszystko by było Ok. A kto to był? Bo to sie wydarzyło naprawdę. To nie był żaden Freddi Kruger chociaż... to był BYŁY KLERYK wiecie, który sobie zbierał opłatek i tak rządził wszystkimi. A mną nie umiał. I do dziś by nie umiał tylko dziś gdybym wtedy rozumiała spowiedz to by go wyrzucili z tych studiów bo ja go mam w dupie na zawsze i ten cały kościół taki jak on tez wiecie bo normalny chrzest MÓJ i on wylatuje z tych studiów, a wiecie czepianie się mnie jak nie miałam po studiach stałej pracy to wybaczcie i tyle. O co poszło, o co chodzi do dziś? Wszelkie telefony 10 lat po fakcie - bez sensu. Niestety wyszłam w życiu przez BYŁEGO KLERYKA NA BIOLOGII na taką wariatkę , że się nigdy nie dam. A druga powieszona to jest córka katechetki. I czemu ona miała mu ustąpić? I wiecie ona a ta co z nią mieszkałam. Bo czemu nie chcę się z nikim z Warszawy i o tym miescie nie chcę słyszeć - tylko ten profesor. Bo tam każdy normalny popełnia samobójstwo i to jest raz, ten profesor też, ale wiecie ... tyle starczy mi tam i już i koniec :( No cóz... czemu ta koleżanka miała ustąpić temu BYŁEMU klerykowi to ja nie wiem - no to liczy się ta katechetka matka czy nie. A ta druga no to Freddie Kruger bo ten kleryk były i jeszcze jeden szli ją zgwałcić może i za mnie i nic się nie stało i tyle. A tej co z nią mieszkała nie rozumiała też bo Freddie Kruger najgorsze co może być, a ona żyła Marynią Połaniecką i miała prace z tego, a ja? A tamta? Przeze mnie nie miała się dowiem. A ja miałam? I tyle :( No i koniec - trzeba było usunąć psychopatę z akademika i koniec. I byłaby stała praca i dla mnie i dla tej koleżanki bo poszło że przeze mnie w polsce stałej pracy nie dostała. No ale... ona była z miasta X? Nie wiem. No to miała być inna. Tam miała być woda święcona - czemu jej nie było? A mnie się życie też nie ułożyło także idżcie się pieprzyć wszyscy i tyle. Z dziećmi Figury bo takie mają o was zdanie. Bo ona na pewno i oceny miała i wszystko I co 19 latka robiła sama w USA? Z dobrego domu niby, oceny, matura - jaką ona miała maturę. No to na studia i tyle. A tu Qurang medan - z tego wszyscy lali . Z tego Qurang Medan - czy mieli rację? I tyle :( Bo się dowiem czemu nie trzymam się tej pani. ZA TO. Nawet nie wiedziała o co tam poszło. Ja do końca też nie wiem, ale mam swoje teorie jak ci co tak skonczyli i tyle :( No a reszta... kogo to obchodzi nie? W życiu trzeba sie trzymać wiary - jedyna prawda o życiu. I własnego sumienia. Ale tak bym nie skończyła gdybym była po szkole ogrodniczej i tytoń bym miała, a tak nie mam, muszę robić rzeczy, które mam w dupie i oby się świat skończył bo tyle mnie to obchodzi. Bo nie mogłam z zawiści iść do szkoły ogrodniczej bo by wyszło, ze jestem mądrzejsza od tych debili tu wszystkich i tyle. I to nie mogło się udać. Lepiej było mnie pociorać. Oby życie TAK SAMO nimi pociorało jak oni mną. Bo ja chcę mieć kredyty się dowiem jak król i mnie zabiją. Jak im się uda? i tyle. Bo na kredyty chcę wyjechać. Nie - zarobić i tyle. I koniec. I sie nie dam. Teraz konsekwktnie - uczcie się holdenderskiego a skończycie NA SZNURZE i tyle :( A jeśli nie - to po co tam byłam? ŻEBY ZA NICH UCZYĆ SIE HOLDENDERSKIEGo wiecie. Przy umowie na 3 miechy i na nockach. No to długo myśleli nad tym co robili. Długo. A Iwonka nie mogła się za nich uczyć?