Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexsaa

oczyszczanie jelit solą morską

Polecane posty

Właśnie pierwszy raz wypróbowałam to oczyszczanie... na 1 litr wody dwie łyżeczki soli morskiej niejodowanej lub jedna duża łyzka,lub soli kamiennej też nie jodowanej.Taka sól ma ogromne znaczenie,ponieważ zawiera sporą ilość mikroelementów i jest naturalna.Wieczorem zastosować łagodny srodek przeczyszczający.Po porannej deflacji,należy sól rozpuścić dokładnie w ciepłej wodzie i na czczo wypić,wszystko.Ja dzisiaj wypiłam około 700ml.Za chwilę następuje wypróżnienie,właściwie czyszczenie jelita. Jest to podobno bardzo bezpieczna metoda.Wbrew temu co by się pomyslało.Metoda jest łatwa i czyści całe jelito z góry na doł.Sól dodatkowo oczyszcza z bakterii i pasozytów. Na polskich stronach nie znalazłam tej metody,wklejaM urywek z transalatora "Nie wiadomo dokładnie, jak sól morska oczyszcza jelita grubego. Niektóre badania wskazują, że gęstość soli morskiej i wody jest takie samo jak we krwi. Nie można przejść przez nerki jak normalne cieczy będzie. Jednakże, nie przechodzą przez układ trawienny, bez kompromisów do samego końca. Jest to jeden z powodów, dlaczego to działa tak dobrze na oczyszczanie jelit."

Gość ahaaaaaaahahhh
co za bzdury,...

Gość gosia19994
interesuje mnie ten temat;p moze odkopiemy watek

Gość gość
alexa wodę się soli po to, aby nie poszła w drogi moczowe tylko właśnie do jelit.