Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezazkoczona

czy to zupelnie normalne,ze przy kazdym czesaniu wypadaja mi wlosy?

Polecane posty

Gość niezazkoczona

nie licze ich,z tego co slyszalam codziennie wypada miedzy 70 a 100wlosow(ciezko mi uwierzyc,ze az tyle jest ujete jako norma?) dzis czesalam sie 2 czy 3razy,grzebienim z duzymi zabkami,zadnego rwania i mysle,ze moglo wypasc te 70 a przeciez jeszcze nie jest koniec dnia. a moze tylko mi sie wydaje,ze ich duzo wypadlo wy liczycie ile wypada przy czesaniu?

Gość małami25
tobie tylko przy czesaniu, mi włosy wypadają ciągle, non stop, w trakcie mycia czesania zadarza ze jak wstane z łożka to na pościeli mam sporo wlosów.. nie wiem co sie dzieje musze iść na jakiś zabieg na wzmocnienie

też tak mam :O a jesli mogę wtrącić swoje pytanie odnośnie włosów... umyłam niedawno włosy i dziwna rzecz bo wysechły już a u nasady mam jakby mokre i to nie chce schnac :O a juz 4 g minęło. Czy to wina tego, że źle spłukałam szampon?

Gość małami25
nardzo możliwe ze dlatego, tez często mi sie to zdarza , moze uzyłas zbyt duzo szamponu i rzeczywiscie źle spłukałaś

Gość niezazkoczona
to znaczy np na poduszce,przy myciu tez,jak czasem przejade reka wlosy to tez cos wypadnie. kurcze rok temu to samo bylo :(( a juz mam marne oczywiscie byc moze to wina tego,ze co jakis czas farbuje wlosy,czasem cos mi odwala i raz mam jasniejsze raz ciemniejsze. teraz pare miesiecy mam ciemny braz,byc moze to taka kilkumiesieczna reakcja i jak przestane w ogole farbowac to przestana wypadac..

moim zdaniem to normalne, nie znam nikogo, komu przy czesaniu by włosy nie wypadały.. Tylko zalezy, ile tych włosów wypada... mi niestety troche za dużo.. :(

Gość niezazkoczona
hmm nastepnym razem policze,ale tak mniej wiecej przy jednym czesaniu 20wlosow? kurcze nie podoba mi sie to bo przeciez nie zlicze wlosow,ktore ot tak same wypadaja bez mojej wiedzy :( moze mamy jakas anemie czy cos?

Gość TakaJednaPisze
Mnie też wypadają włosy:-((, a nie farbuję.

Gość joweg
nei wyobrazacie sobie jak mi wlosy wypadaly i wogole , wszystkie tabletki odzywki przetestowalam, i nic nie p9omoglo. odkad kupilam sobie sczzotke z naturalnego wlosa zobaczylam ze to bylo przez sczotke byla nie dobra i za bardzo mi wlosy wychodzily teraz mam spokoj :)

Gość joweg
czesz sie szczotka z wlosa naturalnego, jak czesze sie grzebieniem albo inna szczotka to tez mi wypadaja , najpierw wypdaly mi tysiace wlosow bala sie ze bede lysa normlanie tyle tego bylo teraz delikatnie szcze ta szcotka wlosy i po pierwszym myciu glowy odrazu ruznice widac bardzo malo wlosow mi wypdalo a testowalam wszystko po kolei naprawde :)

Gość TakaJednaPisze
To grzebień o grubych i rzadkich zębach. Wcześniej czesałam się szczotką i też wypadały:-(

mi tez wypadają, skusiłam sięnawet na szczotkę tangle teezer, za 50 zl i mogę powiedziec ze latwiej się rozczesują mokre [mam krecone wiec tylko mokre czeszę] ale jednak wypadają.

Gość joweg
ja tylko teraz szczotke z wlosa naturalnego i wszystko ok :D jak czasami sie uczesze stara szczotka to tez mi wypadaja

Gość TakaJednaPisze
Zauważyłam, że jak nie suszę włosów suszarką (teraz szybciej schną, bo jest ciepło) to wypada ich mniej. Na niektóre pomysły wpada się przez przypadek :-))