Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takzenieważnektoooo

oto moje przemyślenia - numer xyz...

Polecane posty

Gość takzenieważnektoooo

Witajcie [cześć] A oto garść moich NASTĘPNYCH PRZEMYSŁEŃ z serii - jak w życiu spotkalam syna Poniatowskiego i po prostu z tego mnie pogięło umyslowo bo nie zastosowałam na niego EGZORCYZMU prostego i tyle z całości. Ale wiecie - napiszę wam tak - bo się ze mnie śmieją, że nie chciałam z nim się puszczam - z synem Stanisława Augusta Poniatowskiego, który na dodatek miał DZIECKO DIABŁA. No wiecie ja myślałam poważnie, że małzeństwo służy prokreacji - no to nie pasowało się puszczać z gościem, który uwaza się za potomka ...dziecka diabła? No właśnie - za potomka OJCA DZIECKA DIABŁA i tyle. I dlaczego on nie miał dzieci? To on mu powie - że very mi sorry, ale proszę pana ja żadnych dzieci nie miałem więc żadnych przeszkód nie było, żeby pan sobie z żoną dziecko zrobił. Bo chyba się z niego śmiali, że nie miał dzieci bo to chyba musiała prawda być, ze Poniatowski zrobił se z carycą Katarzyną I ...dziecko diabła. Bo wiecie pisać mogłam byle co, ale puszczać się nie bo bez dzieci zostanę i zostałam , ale... ja się z tego nie wydałam czyli nie miał tych dzieci bo by miał i bym sie wydała bezdzietnie, a tak? Żadnych dzieci nie zrobił i tyle. Umarł bezpotomnie. A on wiecie zamiast mostem się zainteresować PO PIERWSZE, konstytucją to monachomachia , obiad czwartkowy - po co mu to było - takie rzeczy. Bo mialam 23 lata i nie chciałam się puszczac. Bo bym dzieci nie miała. I wiecie - oni mi mogą wskoczyć do dupy do dziś bo ja nie jestem swojej matki w Polsce dzieckiem tylko mam inną - samobójczynię i w dupie ich mam bo miałam 100% racji i tyle. i się mogą głupy śmiać do końca życia i tyle. No i to wszystko. Matka by mnie tak nie urządziła jak świnie w polsce i OJCIEC KNUR NIEMIECKI. Moja matka była OK. Była sobie jaka była, ale była w porządku, a reszta niech się leczy na łeb. Ci tu też. Bo wiecie stała praca pasowała mi tylko po technikum. NIC POZA TYm i tyle. Po technikum ogrodniczym i koniec. I tak bym miała rodzinę w Anglii a tak nie i tyle. Choć też bym sobie na pewno musiała WYOBRAŻAĆ tę szkołe bo co to tam mogło być, ale bym to wykształcenie ogrodnicze średnie SŁUSZNIE miała. A tak się do nikogo nie zamierzam przyznawać bo mi poleciało wszystko a przecież nie jestem Polką w ogóle. Choć zawsze nią będę i tyle. I koniec. A teraz muszę wymyślać wiecie czemu nie dostałam w polsce stałej pracy i OGRAĆ SOBIE tę kleskę jaką było podpisanie umowy na czas nie określony w roku 2004. A bo mnie wszystko kompromintuje - a to umowa najbardziej, ale to się jeszcze wyplączę -bo mi powiedzą - no to jak to chciała pani odejść skoro pani już byla na stałe? Ale szkoła się rozpadała bo tak mówili - przez to może tak sie mścili. Ale to sie dowiedziałam rok za póżno że to do rozbiórki bo bym stamtąd poszła wiecie od razu i tyle. A takie tam rzeczy. Co ja wam będę dużo mówić. Muszę teraz ograć Warszawę żeby mi pasował kredyt i jego spłata. Bo co mi zostało? tyle kredyt i jego spłata i koniec życia. Koniec wszystkiego i tyle :( No i taki sobie znajdę - inwestycyjny. Będę handlować i zobaczymy co osiągnę. Towar muszę zakupić i otworzyć działalność - sklep. Jaki? To tajemnica i tyle.

Gość juz mówie jaki
-otóż z pigułami typu smart shop :D będziesz idealna sprzedawczynia ;P hah

Gość takzenieważnektoooo
Zobaczcie jaki to byl kretyn z tej Warszawy - łazienki, on miał MOST SZANOWAĆ i ZAMEK KRÓLEWSKI i jakby lubił Poniatowskiego uczciwie nie zostałby posłem chociaż. Mostem miał się przejąć i tyle. Co on o nim wie? Taki kretyn. Nie mógl go "mieć". Na zachodzie zaraz by go skreślili. Ile on zrobił? A z konstytucji miał być prawnikiem - to jest zwykły ZŁODZIEJ I KANALIA i zawsze tak uważałam tylko co ja zrobiłam żle to wiedziałam i tylko to dziecko diabła mnie wciągało i tyle. Na niego działa tytoń bo nie pali - tez miałam ograny, a reszta? No jeszcze mosty dobrze działają na niego, zamek królewski i ...LONDYN. Bo on nie ma Londynu. A ja z londyńskiej szkoły - z Latającego Holendra, a jakżeby inaczej. A on? Taki palant przy mnie. I tego prezydenta to miałam z niego i tyle. I dobrze mówił, że wiele rzeczy zrobił ten Poniatowski ale najważniejszy był most bo w sumie w chlewie mógł mieszkać - nie ma sprawy, sejm 4 letni w kałuży... łazienki no cóz... pałac na wodzie. 500 osób - wybudujcie im łazienkę - tam się latem w wodzie opluskać, zimą bez znaczenia NIECH BĘDZIE i tyle. A reszta to sprawy prywatne i tyle. I zobaczcie ja tej szkoły katolickiej NIE ZNOSIŁAM , ale nie umiałam ich pomówić bo jednak był po tej katolickiej szkole średniej - moja to UFO, ale ta jego... hmmm ... no i miałam ich wyśmiać, ze w ogóle nie miał Poniatowskiego, a coś osiągnął NIM SIĘ POSŁUGUJĄC i tyle. Tylko jako prawnik miałby rację. A o mieszkania w ogóle nie stał. Ja tego w ogóle nie rozumiałam. No i nie umiałam go wodą świeconą pokropić żeby sie odpieprzyć. Jedyne co mi można zarzucić albo spowiedz z rok - poł roku - tez nie umiałam. A ja tego nie zaczęłam - o nie i tyle :(

Gość takzenieważnektoooo
Będę sprzedawać będę próbować raz tym raz śmym i tyle. Co pojdzie? Co pojdzie i tyle. No ja myślę chemia - to początek - tania chemia, slodycze - dlaczego nie - jakieś orginalne słodycze - tylko muszę zapoznać się z asortymentem, co jeszcze - no zależy na czym najlepiej wyjdę i tyle. Ale zacznę od chemii i tyle. No co mam robić? Coś trzeba robić i już. :(

Gość takzenieważnektoooo
Cześc Pasterz - no nie umiałam otworzyć linka z twoim filmem, ale powiem Ci trocę mnie odrzuciło bo żona i córka zginęły z rąk seryjnego mordercy i facet zaczął COŚ ROBIĆ i tyle :( I koniec :( I tyle wam napiszę i że zaraz idę - pracy szukać dalej także i znowu to co było bo czemu by nie. może tu jeszcze przyjdę, ale nie potrzebuję tego. Pozdrawiam 🌼 ps. DUŻO FORSY WAM ŻYCZĘ!!! bardzo dużo. i dobrego seksu. Bo to najważniejsze.