Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINELLA

PLACZE PRZEZ CALA NOC

Polecane posty

Gość MINELLA

witam kobiety prosze was o rade nie moge znalezc odpowiedzi na jedno bardzo nurtujace mnie pytanie...otoz moj synek, ktory ma prawie 10 miesiecy od 2 dni budzi sie okolo 12 w nocy i zaczyna nielitosciwie plakac, gdy go jakos uspokoje jest spokoj na pol godziny i zaczyna sie od nowa...nie wiem co mam robic i czym to jest spowodowane... dodam ze synka klade spac kolo 21 po kapaniu i butli mleka ( pije isomil bo ma skaze bialkowa) w ciagu nocy gdy zaczyna sie krecic daje herbatke bo rozumiem zejemu tez ragnienie doskwiera w takie upaly .... mam w pogotowiu czopki viburcol ale moze jest jakis inny sposob zeby mu pomoc??// prosze pomozcie jesli umiecie

Gość już jest kilka lat,
może ząbki, to ból, spróbuj dać mu ten przeciwbólowy, zobaczysz czy rzeczywiście go coś boli, moja ma 22miesiace i też jej sie zdażają takie nocki, jest wtedy bardzo cieżko, twoja pociecha cierpi pewnie z bólu,

to na pewno zęby jeśli to są 4 lub 3 to na pewno boleśnie wychodzą daj jej na noc nurofen czy coś by jej ulżyć, poprzytulaj i powinna zasnąć jak lek zacznie działać