Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudasyyyyyy

czy te matki muszą być takie obrzydliwe

Polecane posty

Gość brudasyyyyyy

grube, śmierdzące potem. Nie rozumiem jak można dopuścić sie do takiego stanu, no te kilka kilogramów no to jeszcze ale 10-30 kg i więcej to zgroza

Gość wiesz toże
twoja żona taka jest to wcale nie oznacza, ŻE inne kobiety też takie są

Gość gaba34567
ale bzdury.....

Gość palakka
są, sa, przecież chodza po ulicy, najwyżej niech te spaśnięte siedzą w domu, bo psują tylko widok miasta

Gość no to trzymaj
tę swoją żonę w piwnicy!!!! żeby nie wzbudzała niesmaku...

Gość mieszkam w uk
i tu wiekszeosc kobiet, mlodych matek ma nadwage i to spora. mimo to nikt sie ich nie czepia, nie zwraca sie na to uwagi.

Gość tiaa, naj;lpeiej na ulice nie
puszczać starych, rudych, za wysokich,za niskich - a przede wszystkim za głupich , bo to oni najbardziej psują wyglad misata

Gość no niestety takia prawda
dla takich kobiet dziecko jest najwazniejsze i maja gdzies jak one same wygladaja . a przeciez kazda kobieta mogla by zainteresowac sie swoim wygladem przy tym oczywsiscie nie zaniedbujac swojego dziecka przeciez mozna to wszytko ze soba pogodziec - dla chcacego nie ma nic trudnego . a pozniej niektore sie dziwia ze maz ma kochanke - widocznie mezczyzni chce zeby kobieta wygladala podobnie jak przed ciaza oczywiscie nie mowie o kobietach ktorym zostalo po ciazy 5- czy 10 kg - no ale jak niektore waza o 20 , 30 czy 40 kg wiecej to jak maja sie maja nadal podobac .

Gość gusta sa rózne, wiec tobie
akurat świat nie musi się podporządkowywać

Gość nie wiem gdzie te kobiety
bo ja widzę ładne, zgrabne, dobrze ubrane kobiety w ciąży i z malutkimi dziećmi. Sama nie mam dzieci, a mam problemy z wagą duże, więc czesto się łapię na zazdrości i myśli, jak one to robią. Takie topy uważam za prowokacje, tak samo jak te o grubych, brzydkich polskich dziewczynach na ulicy, bo ja na ulicy widzę dosłowne same laski (młode polki są ogólnie ładne, szczupłe, dbają o to, co mają na sobie). To bzdury wierutne zakompleksionych prowokatorów.

Gość grubasy do piwnicyyyy
masz racje, śmierdzi o tych grubasów, że hej, siedzicie do cholery w domu, bo można się zatruć tym od was smrodem.Jak można być tak tępym, ograniczonym umysłowo aby sie odpuścić do takiego stanu, o normalna matka to elegancka, zadbana itp.

Gość idźcie dzieci zwalić sobie
konika do pokoju pod wyobrażenie tych młodych mamusiek, bo nic więcej nigdy nie będzie waszym udziałem :)

Gość uczona profesorka
tak, te topiki zakładają ci co sami nie mogą...i jak myślą, że kogoś obrażą to im będzie lżej...no, ale tylko tyle on może...:-) A grubi jak sama nazwa na to wskazuje są gruboskórni i niczym się nie przejmują, tylko szkoda im tych co nie mogą, bo niestety nie wiedzą co trać...:-) :-) :-)

Gość MadmłazellMamama
pewnie sama nie mozesz miec dzieci i jesteś wysuszoną starą ściereczką, która nie może przytyć 🖐️

Gość brudasyyyyy
tak na prawdę to ja piszę sama o sobie. Mam 9 dzieci i nie mogę wrócić do wagi sprzed ciąży tj. 150 kg. Teraz ważę 245 kg. Nie radzę sobie! A lato to dla mnie koszmar, bo wtedy cuchnąco się pocę(a nawet na dezodorant mnie nie stać, bo przy takiej trzódce nie ma się co dziwić, no nie?) Poradźcie co ja mam robić?! Nawet konkubent mnie zostawił, bo patrzeć na mnie już nie mógł! A nie byłam wtedy jeszcze taka tłusta, bo ważyłam zaledwie 205 kg. Trochę mi już lżej, bo wygadałam się Wam.

Gość hehehehekikiki
moze i to prowo ale sie usmialam hehe :P

Gość hehehehekikiki
a co maja powiedziec dunki ,kazda ma dupe w wielkosci Hawaii i to jeszcze przed rodzeniem dzieci :D

Gość pati 20 krk
ja mam 20 lat rocznego synka i waze 53 kg , jestem zgrabna , zawsze zrobione wlosy, makijaż... tez nie spotykam grubych i smierdzacych matek...