Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwee87

czy ktoś w ciąży miał miesiączke?

Polecane posty

Gość eewwee87

interesuje mnie czy znacie przypadki gfzie okres pojawił sie w pierwszym miesiącu ciązy..od 2 miesiecy staramy sie z mężem o dzidziusia.jednak dostałam okres:( to było w poniedziałek,wczoraj mi sie skończył...a od 4 dni czuje sie strasznie dziwnie..w buzi caly czas czuje smak mleka i wsszystko smakuje mi jak mleko...a co wieczór mam okropne mdłości..we wtorek zemdlałam w pracy...moja mama twierdzi że mogę być w ciązy...niemiałam kiedy zrobić testu...czy wogóle warto czy dac sobie spokoj i czekac do kolejnej miesiaczki?

na początku ciąży w terminie okresu można mieć plamienia zamiast normalnego krwawienia, lub po prostu bardzo krótkie krwawienie ja bym powtórzyła test, a najlepiej zrób z krwi, bo jeśli to jednak nie ciąża to musisz iść do lekarza, omdlenia, dziwne smaki itp. nie są normalne bez ciąży

Gość KAROLCIA22
moja kolezanka nie dawno dowiedziala sie ze jest w 2 miesiacu ciazy bo miala normalnie okres ,dopiero na poczatku 3 miesiaca juz sie okres nie pojawil i dodam ze nie miala zadnych objawow.

Gość eewwee87
po prostu czuje sie zupelnie inaczej niz zawze,juz po okresie a piersi nadal bola...okres byl normalny tylko krotszy o 1 dzien,ale dla pewnosci zrobie test jutro,a jak nie bede w ciazy to rzeczywiscie badania wskazane

Gość incognito2011
Daj jutro znać jak poszedł test, bo też jestem ciekawa ;) Powodzenia!

Moja kuzynka dowidziała się,że jest w ciązy w 5 miesiącu.Normalnie miała okres,tylko zaniepokoiła sie tym,że za mocno przytyła.Poszła do lekarza a jak ten ej powiedział że jest w ciąży to mało nie spadła z fotela.