Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkujadka13

DUSZYCZKI PORADY MI TRZEBA

Polecane posty

Gość kilkujadka13

dziewczyny mam 160 cm wzroztu i 73 kg wagi nim posypia sie na mnie gromy dodam tylko że 5 miesięcy temu zostałam mamą i od 2 tyg. nie karmię ,ale nie o tym :) Mam na koniec września wesele i brak pomysłu co na moje gabaryty mogę włożyć :(:(:( Czy ma byc to sukienka czy spodnie i tunika :( ostatni raz byłam na weselichu 5 lat temu i jestem pewna ze wiele się zmieniło :o Błagam podeślijcie jakieś pomysły ,linki ❤️ dodam jeszcze że mam dość masywne uda i łydki oraz duży biust .I jestem załamana jak otwieram szafę :(😭

Gość kilkujadka13
😭:(😭

Gość liliona
ja bym proponowlala romantyczna kiecke odcinana pod biustem moze byc z poszezanymi rekawami z ladnym dekoltem)(plus oczywiscie odpowiedni push up pod spód) do tego szpileczki w kolorze nude co optycznie wydluza noge jakas naturalna fryzurka nie zaden wyczesany wyukladany kok jakos prosto moze delikatne fale,,, zalezy jakie masz wloski .. mala kopertówka i powinno byc dobrze :)

Gość w wieku umieralnym
koniecznie sukienkę, jak widzę obfitą kobietę w spodniach, to mi się niedobrze robi.

Gość mfdma;v
taki kaszalot nie powinien sie pokazywać na weselu alni w żadnym miejscu publicznym :O