Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26litka lol

Co sądzicie o takim odzywianiu??? diecie..

Polecane posty

Gość 26litka lol

bardzo prosze o komentarze ,ile to moze byc kalorii ,i czy to jest zdrowe według was jest 5 posiłkow dziennie. 1dzien. 7:50 szklanka mleka+kromka razowego chleba z masłem i dżemem+1plaster żółtego sera 11:40 jogurt7zbóz+kilka winogron+troszkie słonecznika 13:00 kawa 14:00 salaterka pełnoziarnistego makaronu z mlekiem 16:00 Sliwka 17.40 kromka chleba z masłem+2jajka gotowane+1,1/2pomidora+troszkie nasion słonecznika. 2dzien 11:00 fasolka szparagowa+surówka z białej kapusty 13:00 duza sliwka 14:00 kawa 15:30 6ssztuk paluszków rybnych malych+pół pomidora+łyżka surówki z białej kapusty+kilka orzeszków+2migdały 17:45 jogurt 7zbóż+kilka małych marchewek. prosze o opinie

Gość cbadef
mogłoby być, ale bez mleka i nabiału zobacz filmy na youtube 1/ Mleko biała trucizna 2/ Mleko jako czynnik chorobotwórczy

Gość 26litka lol
ale jak bez nabialu ? kiedy ja myslalam ze wlasnie jak sie wiecej je nabialu to szybciej sie chudnie a i na kosci ,zeby dobrze wplywa,wiec chyba jednak jest potrzebny.. prosze o dalsze opinie

Gość anna karenina ;
rozwalisz sobie metabolizm :O z 1 dnia wyrzuć ten 7zbóż - to sam cukier. zastąp naturalnym i dorzuć bakalie żeby był smaczniejszy i pożywniejszy ;) w ogóle sera żółtego nie powinno się na diecie spożywać. zamiast dżemu - kanapki z wędlinami i warzywami na śniadanie. dorzuć np serek wiejski. śliwka to nie posiłek. i co to jest łyżka surówki?

Gość anna karenina ;
masz wzdęcia po owsiance?

Gość 26litka lol
nie nie mam wzdec, a moglabys mi napisac przykladowy jadlospis taki na dzień ? jak powinien wyglądać ,bylabym wdzieczna

Gość 26litka lol
albo jak ico jesc bym mogla schudnac a nierozwalic sobie metabolizmu do konca

Gość anna karenina ;
ja bym przekształciła ten 1 dzień na taki np: 7:50 2 kromki razowego z masłem, sałatą, szynką. do tego jakiś pomidor, ogórek, rzodkiewki - co lubisz :) albo owsiankę zagotuj na mleku i dorzuć owoców i bakalii 11:40 - jak na śniadanie były kanapki to teraz jogurt z bakaliami. jeżeli owsianka z bakaliami była rano to teraz kanapki 14:00 - kawa i sałatka z pełoziarnistego makaronu z mięsem i np pomidorami, bazylią (ja uwielbiam takie :) a za mięso daję pierś z kurczaka) 16:00 - owoce (chociaż powinno się jeść owoce w 1 połowie dnia) albo serek wiejski np 18:30 - kanapka z tuńczykiem w sosie własnym /jajecznica z dodatkami /jaja na miękko i kanapka

Gość warzywniaczek
a czemu tak malutko warzyw w tej diecie ...6 paluszkow rybnych i tylko lyzeczka surowki ????????????????????????????????????????????????????????

Gość 26litka lol
dzieki bardzo ,tunczyka wogóle nie lubie ,ale to inna ryba zastąpie:) a z warzywami tak jakos , najadlam sie tym co mialam na talerzu i nie szukałam juz dalej warzyw..