Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlotte2012

ginekolog z wrocławia

Polecane posty

Gość charlotte2012

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Mam 19 lat i jeszcze nie byłam u ginekologa. Ostatnio zaważyłam że coś jest nie tak (chyba mam jakąś infekcje) no i musze się zdecydować na tą pierwszą wizytę. Chciałabym iść do ginekologa kobiety. W Internecie roi się od negatywnych opinii na temat chamskich, niedelikatnych i opryskliwych ginekologów-dlatego proszę o polecenie kogoś sprawdzonego. Zależy mi na czasie-więc lepiej żeby to była wizyta prywatna. Koszt do 80 zł. Polecicie mi kogoś? ;)

Gość charlotte2012
please....

Gość moge polecić panią doktor
elias, przyjmuje na kamiennej i glinianej, ale nie wiem czy ja wizyty prywatne. zawsze byłam uprzedzona do kobiet ginekologów, ale nią jestem mile zaskoczona:) dzisiaj właśnie do niej idę:) podam numer, zadzwoń i popytaj czy przyjmuje prywatnie i ile to kosztuje. a moze przyjmie na nfz, może ma terminy:) 713367776

Gość charlotte2012
bardzo dziękuję ;)

Gość milla00
Ja z całego serca polecm pana Łukasza Radeckiego, wiem że pytałaś o kobietę, ale ten pan jest naprawdę delikatny, wyrozumiały, widać ze z sercem wykonuje swoją pracę. Poczytaj sobie o nim na znanylekarz.pl, ma bardzo dobre opinie. Wiem, że nie zmienię go na żadnego innego. Ja chodzę do lux medu na wołowskiej, ale przyjmuje chyba jeszcze gdzieś. Nie wiem ile bierze za wizyte, bo mam wykupiony abonament na usługi medyczne w tej przychodni, ale zawsze można zadzwonic i zapytać.

Gość 3232f
Wizyta prywatna do 80 zł ? to już nie te czasy... Ginekolog musi być dobry w swoim fachu, to czy jest opryskliwy czy nie mam za przeproszeniem w d. Ja osobiście wolę facetów lekarzy. Idź jak najszybciej, masz 19 lat i nigdy cytologi pewnie nie było robionej. Jak współżyjesz to dopiero dramat!

Gość charlotte2012
Ja też dużo razy czytałam że mężczyźni są w tym fachu lepsi. Ale strasznie się wstydze i jakoś pierwszy raz wole iść do kobiety

Gość awww.ka
dr Świdrak - miły, rozsądny, spokojny, nie ma się czego wstydzić!